25.000 aplikacija za WP7

poruka: 40
|
čitano: 5.494
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "25.000 aplikacija za WP7".
16 godina
odjavljen
25.000 aplikacija za WP7

imam omniu vec koji dan i jos se prilagodjavam... OS mi je super, lijepo klizi, nema laga... jako ali jako je userfriendly! najveci nedostatak mi je "samo" multitasking.. nisam mislio da ce mi bas toliko nedostajat. nis, cekamo mango.. iako je vec osvanula na xda dev funkcionalna dev verzija.

app u marketu: gledam samo one besplatne i moram primjetit da ih je pun k ocjenjeno jako lose.. uglavnom, vise-manje kazu da ista rjesenja na androidu ili iOS-u su puno bolja.

fali sadrzaja ali vec ce se to popunit... i da, nisam bas primjetio da ima puno onih, nazovi app, tipa : sexy wallpapers itd.

uglavnom koliko god cudno zvucalo cini mi se da sam uradio pravu stvar presavsi s androida na wp7... unatoc svim "nedostatcima"

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Re: 25.000 aplikacija za WP7
tnakir kaže...

Moj iduci mobitel ce vrlo vjerovatno biti pogonjen WP7 os-om. 

ako da onda preporučujem da čekaš verziju poslije Manga jer bi se moglo dogoditi da MS ubaci neke stvari koje su prvi put napravili pa da ima bugova...ili kupis telefon koji ce 100% podrzavat iduce nadogradnje...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitch kaže...
tnakir kaže...

ako da onda preporučujem da čekaš verziju poslije Manga jer bi se moglo dogoditi da MS ubaci neke stvari koje su prvi put napravili pa da ima bugova...ili kupis telefon koji ce 100% podrzavat iduce nadogradnje...

Nemam ga namjeru tako brzo kupovat. Nedavno sam uzeo ajfon. Bude se jos nekoliko updateova izredalo dok ja predjem na novi mobitel. 

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Mitch kaže...
tnakir kaže...

Nemam ga namjeru tako brzo kupovat. Nedavno sam uzeo ajfon. Bude se jos nekoliko updateova izredalo dok ja predjem na novi mobitel. 

Kaj ne svaki rvat ima barem dva- tri smarfona u đepu , kaj ti nisi rvat, odmah kamen u pleča :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
15 godina
neaktivan
25.000 aplikacija za WP7

Isto imam omniu 7,instalirao sam mango beta verziju i radi perfektno,integracija msn-a i facebooka je savrsena.Jedino sto mi jos fali je free navigacija.

Jedva cekam finalnu verziju manga,jer ovo sad kak radi i izgleda je predobro.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

jel mango donosi multitasking? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Da.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Da,sam sto se moraju jos neke apliakcije updejtati da podrzavaju multitasking,a bit ce rijeseno do kraja godine sigurno.

16 godina
neaktivan
25.000 aplikacija za WP7

A jel se može npr. na zadnjoj verziji a da nije Mango, slušati muzika i surfati webom? Il' se i to računa kao neki jaki multitasking?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fillip kaže...

A jel se može npr. na zadnjoj verziji a da nije Mango, slušati muzika i surfati webom? Il' se i to računa kao neki jaki multitasking?

Moze se.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice