14.60€ plaćam YouTube Premium Family Plan za 5 članova obitelji što je sasvim fer cijena koja još i podržava kreatore sadržaja koje pratimo.
Nađite si negdje entertainment gdje ćete moći za manje novca dobiti toliko sati zabave. Neki toliko daju za 3 kutije cigareta.
Naravno, uz to što nemamo reklame i podržavamo kreatore, imamo i pristup YT Music aplikaciji koja je kompatibilna sa Android Auto i Apple CarPlay
Ti i ja imamo različiti pogled...
Na youtubu pogledam kad mi nekaj treba... da ne listam forum.. sada s druge strane.. hrpom ''kreatora'' povečala se hrpa smeća i nema više ničeg korisnog..baš ničeg...
Tako da u posljednje vrijeme odlatim direktno na forum nešto tražiti..Ajde dobro.. Jura se fura...
Što se tiće dnevog boravka tu se sluša radio preko avr-a, što dab+ što live stream
Inače u autu postoje radijske postaje...tu je božarov za prognozu, antena za mjuzu.. Radio Kaj za zagrebčance...i slično u svakoj regiji..
koje slušam i kroz livestream na poslu u uredu. ne pada mi na pamet u autu slušati išta osim radijskih postaja...
Tu imaš ljekoviti ginseng, kraljicu papaju i svišćevu mast te bio esenciju...
Te naravno i sezonsku muziku (sada su božične) :-)
A kad mi se gledaju mačkice peseki i tičeki upalim tiktok..
rađe dam 15 ojrića sindikalisti...
Nemaš ti ništa do mirisa BUG-a na WC-u... gledaš grafu kroz 2 lista i sliniš.. nemože to mobitel zamijeniti
Nemojte ništa zamjerti.. i ja sam čovjek..
Lp