Jel ovo sprdnja ili?
Trump ima spreman govor o vanzemaljcima, ali čeka
- poruka: 53
- |
- čitano: 10.343
- |
- moderatori:
vincimus
Sad će izaći remasterirana verzija filma Dan nezavisnosti (Independence Day) gdje se pojavljuje "pravi" predsjednik... 
Sad će izaći remasterirana verzija filma Dan nezavisnosti (Independence Day) gdje se pojavljuje "pravi" predsjednik... 
to je moguce samo ako ce se film zvati Trumpov dan nezavisnosti...
ja mislim da je to jos jedna njegova patka da se malo pozornost makne s ovih pedo file-ova... cak i ako nesto dode van, ne vjerujem da ce biti ista vise od nekih infra crvenih snimki necega kaj leti, plovi ili nestaje xD
Trump uvodi carine vanzemaljcima...ili će im naplačivati cestarinu...nema više mukti vozikanja po merici...možda dogovor oko rudarenja asteroida
Jel ovo sprdnja ili?
A što s njim nije sprdnja?
prema istinitom događaju, naravno.
Meni sve više liči na District 9
Udarit će im carine od 120%, tražiti teritorij Proxima Centauri zbog opće sigurnosti i ovi će se pobrat brže nego oni iz Rata svjetova kad ih gripa sastavi.
ceka pravi trenutak kad ce mu ponestat materijala za distrakciju od Epsteina.
vjerojatno se nada da ce sranje oko Irana potrajat pa da nece ni morat pricat o elijenima
Nije ni do koljena Trumpu, lik je lagao ili rekao neistine stotinama pa i tisućama puta.
Nije ni do koljena Trumpu, lik je lagao ili rekao neistine stotinama pa i tisućama puta.
trump živi dokaz hebrangovog poučka...ako lažeš a da toga nisi svjestan onda to nije laž...odnosno ako laž ponavljaš dovoljan broj puta postaje istina po poučku onog drugog gospodina kojeg iz DP-a smatraju da je pobjedio u ww2
"Mislim, ti dečki se vrate bez ruku, bez nogu. Njihove su priče nevjerojatne. Rekao sam da bi bilo malo nategnuto da je dodijelim samome sebi", kazao je, pa dodao: "To je jedna od onih stvari, jednog dana ću to pokušati. Testirat ću zakon". Ima još:
Trump se nedavno pohvalio i kako zaslužuje Nobelovu nagradu za mir za 2025. godinu jer je riješio "sedam nezaustavljivih ratova". Bolji je od Chucka Norrisa, zaustavlja nezaustavljivo! 😁 😂 🤣 🙄
Dakle, sve što ikad izjavi treba slušati s oprezom i zrnom soli... 🤗
Njegovoj snahi se 'čini' kako je 'možda' natuknuo,... itd. - nije ni vijest za dalje od žute štampe. 🖖🏻
Vanzemaljci će putovati stotine milijardi svjetlosnih godina samo da u 8 sekundi prelete iznad Trumpove Bijele kuće i Tornja i isto toliko sretni i zadovoljni putovati kući jer su uspjeli preletjeti iznad Trumpovog doma.
I kvantiteta je također kvaliteta, kako reče jedan kontroverzni mislioc XX stoljeća 
Oba su zapravo djeca i čuvari istog sustava, samo im se PR stilovi i pristup razlikuju.
Pa ono znate li da je Klinton bombardirao Srbiju samo radi ucjene svoje lude žene Hilary, da mu oprosti onaj BJ od Monike Lewinsky (sreća Killary nije postala predsjednica ali protukandidat joj bio Tramp 🙄 ).
Glupi su ko panjevi Buš, Obama i sad Tramp.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
kakva mitologija... srbiju su bombardirali jer je konačno civiliziranom svijetu dopisdilo da ovi deset godina kolju redom po susjedstvu, sve drugo je mitologija kojom se opravdava srbija i njezino vječno glumljenje žrtve
Hillary i Bill nisu pričali mjesecima radi pušinga od Monike Lewinsky Billu Clintonu u poznatoj aferi u Bijeloj kući do poziva telefonom od strane Killary:
Again, according to Gail Sheehy writing on December 9, 1999 in Hillary’s Choice, page 345: On March 21, 1999, Hillary expressed her views by phone to the President:
“I urged him to bomb. The Clintons argued the issue over the next few days. The President expressed what-ifs: What if bombing promoted more executions? What if it took apart the NATO alliance?
“Hillary responded, “You cannot let this go on at the end of a century that has seen the major holocaust of our time. What do we have NATO for if not to defend our way of life?”
The next day the President declared that force was necessary. Thus it was Hillary Clinton who urged her husband to bomb Serbia. And it was done, predominately, with the use of U.S. aircraft wearing NATO insignia and bombing from thousands of feet. Inevitably such indiscriminate force led to the destruction...
Nakon toga Bill i Hillary su se pomirili.
Čak ima i razgovora od Billa u svrhu lobiranja da sapere svoju aferu s bombardiranjem Srbije.
Trump je spreman izazvati rat s iranom, pa i EU oko Grenlanda ako treba, samo da ne čačkaju oko Epsteina.
UFO vanzemaljci i area51 su spram toga još najmanja opstrukcija koju ima na tapeti.
Kad uvali svima opet nove carine (ili trošarine da se ne buni vrhovni sud) za taj dan, nitko se neće ni sjetiti što je jučer klepetao.
Da li je i srpska propaganda da je komplletni ubavi NATO imao "urološke probleme" krajem studenoga '91 ? Vukovar, Škabrnja ? Nisu letjeli i bombali Srbiju onda, jel? Propaganda, veliš ?
Pobijeno je 7x više djece proporcionalno samo u Hrvatskoj (Bosnu i safarije vrlih demokratskih Zapadnjaka da ne spominjemo) nego u Ukrajini - a i trenutno se nemilice ubijaju djeca po Gazi, ali jebi ga, male guzice su im u Panteneovoj ljestvici na donjem dijelu skale, među tamnim tonovima ?
Da li je i srpska propaganda da je komplletni ubavi NATO imao "urološke probleme" krajem studenoga '91 ? Vukovar, Škabrnja ? Nisu letjeli i bombali Srbiju onda, jel? Propaganda, veliš ?
Pobijeno je 7x više djece proporcionalno samo u Hrvatskoj (Bosnu i safarije vrlih demokratskih Zapadnjaka da ne spominjemo) nego u Ukrajini - a i trenutno se nemilice ubijaju djeca po Gazi, ali jebi ga, male guzice su im u Panteneovoj ljestvici na donjem dijelu skale, među tamnim tonovima ?
Nemoj tako, Striče, znaš da su Joeu "Ja sam Cionist" Bidenu sitna muslimanska dječica oduvijek bila na duši.
Nema veze sa suzbijanjem ruskog utjecaja na Balkanu, jelte
Ma znam, ali znaš dok se u svakodnevnoj politici (i njenom komentiranju na forumima) koristi karakterizacija iz RPGova (ali ne 7ce jel) - pa su ovi na Zapadu jebeni palatini svjjetla, a ovi na Istoku demonski nekromanceri, malo mi je muka...