S koliko je patenata ovaj proizvod pokriven? Mislim da je to ključna stavka hoću li se obradovati za naše liječnike.
Usputno: stvarno nemam običaj ikoga ispravljati, ali mi ovaj 'okačiti' grebe oči. Glagol 'privezati' puno je neutralniji.
S koliko je patenata ovaj proizvod pokriven? Mislim da je to ključna stavka hoću li se obradovati za naše liječnike.
Usputno: stvarno nemam običaj ikoga ispravljati, ali mi ovaj 'okačiti' grebe oči. Glagol 'privezati' puno je neutralniji.
Jednostavnije je nositi bocu sa kisikom na leđima, nego agregat koji će pogoniti tu masku protiv prašine
ma da vam budem iskren i ta elefutrika je meni sumnjiva, najbolje zublje i toljage, pa u špilju....
Odavno postoje takve maske gdje imaš uređaj koji je nadopunjuje i stvara nadtlak, tako da je lakše disati i zbog nadtlaka si siguran da virus neće ući.
Samo taj tip maske je i najskuplji naravno, i moraš okačit uređaj na sebe, a s cijevima izgleda zastrašujuće.
Stara stvar, a ovi otkrili toplu vodu. Jedino novo je možda proizvodnja kisika, jer ove koje sam čuo samo filtriraju zrak na drugom mjestu i stvaraju nadtlak.
Traži "positive pressure mask"