S koliko je patenata ovaj proizvod pokriven? Mislim da je to ključna stavka hoću li se obradovati za naše liječnike.
Usputno: stvarno nemam običaj ikoga ispravljati, ali mi ovaj 'okačiti' grebe oči. Glagol 'privezati' puno je neutralniji.
S koliko je patenata ovaj proizvod pokriven? Mislim da je to ključna stavka hoću li se obradovati za naše liječnike.
Usputno: stvarno nemam običaj ikoga ispravljati, ali mi ovaj 'okačiti' grebe oči. Glagol 'privezati' puno je neutralniji.
ma da vam budem iskren i ta elefutrika je meni sumnjiva, najbolje zublje i toljage, pa u špilju....
Odavno postoje takve maske gdje imaš uređaj koji je nadopunjuje i stvara nadtlak, tako da je lakše disati i zbog nadtlaka si siguran da virus neće ući.
Samo taj tip maske je i najskuplji naravno, i moraš okačit uređaj na sebe, a s cijevima izgleda zastrašujuće.
Stara stvar, a ovi otkrili toplu vodu. Jedino novo je možda proizvodnja kisika, jer ove koje sam čuo samo filtriraju zrak na drugom mjestu i stvaraju nadtlak.
Traži "positive pressure mask"
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)