Podcast Guru - lijepo izvedena aplikacija namijenj

poruka: 4
|
čitano: 2.169
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Podcast Guru - lijepo izvedena aplikacija namijenj".
14 godina

Netko još sluša ovo? Poslušao sam podcast možda nekoliko puta, u teoriji izgleda kao odlična alternativa mainstream medijima ali sam negdje pročitao da od bezbroj podcastova na kraju se slušaju samo 1% ovih najpopularnijih, koji su naravno nakrcani reklamama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2024 9:16 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Podcast Guru - lijepo izvedena aplikacija nami

Da! Uz skoro svaki manualni posao gdje ne trebam glavu (prati x, šetati cucka, bacati smeće...), stavljam slušalice i palim neki podcast. Najčešće su to producirani od državnih medija, pa nema tolko reklama.

16 godina
Re: Podcast Guru - lijepo izvedena aplikacija nami

jedino kaj slusam su (i to u autu na duze dionice) - andromeda, povijest cetvrtkom i eventualno explora al onda je relativno softcore (nije ni da su prva dva nesto zahtjevna).

nisu klasicni podcasti pa i preko browsera funkcniora cisto ok.

inace koncept podcasta kakav je nastao unazad 15-20 godina mi nikad nije sjeo.

cak i na klasicnim radio emisijama nekad izgubim "nit" i ne sjecam se kaj su pricali prije 2min, pogotovo ako je bila neka situacija u prometu koja je re-prioritizirala mozak na neko vrijeme

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2024 14:03 (nixass).
13 godina

također redovito pratim andromedu jer Radonić je mvp pop znanosti u RH, povijest četvrtkom je top stvar, to bi čak i školarcima stavio mandatorno da preslušavaju. 

exploru rijetko, evo ovo ljeto slušao kad nije bilo andromede i sad pred tjedan-dva opet prestao i to samo zbog Korada. lik je školski primjer osobe koja misli da zna sve, kuži sve i druge uvjerava da je takav. rijetko odbojna osoba u eteru inače sasvim solidnih, rekao bi i odličnih radiovoditelja na HR-u.

kad mi je zanimljiva tema upalim i strane podcaste poput Star Talk od deGrasse Tysona (isti profil osobe ko Korado), Planetary Radio, Freakonomics...

prava šeteta kaj je google ubio podcast app, trenutno sam na AntenaPod, pošto je ona open-source, nadam se da neće brzo odapeti...

Halo Bing! Kako bratac?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice