Za vas koji čujete zujanje, jesu li vam utičnice u koje ste spojili zvučnike uzemljene? Stanovi i kuće su se nekoć gradili sa uzemljenim utičnicama samo u kuhinji, a uz spojene samo dvije žice na svim drugim utičnicama u prostoru. Imao sam problema sa zujanjem nekih mikrofona kod kuće, dok nisam provukao produžni kabel iz kuhinje do radne sobe Ako su utičnice uzemljene i zujanje se i dalje čuje (jako), vjerojatno je Modecom nešto sprčkao u proizvodnji Inače, "hiss" se čuje iz praktički svih zvučnika s ugrađenim pojačalima, uključujući one koji koštaju 5 ili 10 puta više od ovih Modecomovih zvučnika, ali obično tek kad se uho prisloni uz visokotonac. Na primjerku kojeg sam ja testirao, hiss na normalnoj udaljenosti nije postojao.
kabel koji se dobije uz zvucnike je bez zemlje... http://www.optimus.com.hr/en/products/cables/ac-cable-220v-eu-2-prong-detail.html
tako da ne vidim nacin da uzemljenje uticnica u stanu ikako utjece, ali da , jesu uzemljene, bar kod mene... probao sam i drugi konektor, kontaktirat cu Mikronis pa vidjeti kaj kazu