picajzla0707 kako si zadovljan sa svojom Gorenje perilicom od 350?
Nisi danas 6 puta jedno te isto spomenuo.
picajzla0707 kako si zadovljan sa svojom Gorenje perilicom od 350?
Nisi danas 6 puta jedno te isto spomenuo.
Sad malo i ti pretjerujes. Postoje modeli i proizvodjaci i cjenovnom i kvalitetnom rangu izmedju Miele i gorenje i candy. Ja imam Bosch sa metalnim bubnjem nekim brushles motorom i jako jako je tiha sa 5 godina garancije. Mozda nije miele ali je kilometrima iznad gorenja i candy....Vrlo je diskutavbilno da ce miele oprati bolje i tise i biti dugotrajnija od bosha kolka je razlika u cijeni... Vrlo diskutabilno ali isto tako imam filozofiju da nisam doboljno bogat da kupujem jeftine stvari....
Ovo tvoje zvuci kao apple ekipa. Kupio sam iphone od 1500 eur jer je android od 100 eur smece.....
Kada slušam neke ljude ovdje podsjećaju me na onu vremensku fazu Zeptera, kupuju nešto "for life" pa to kao opravdava cijenu.
Postoji određeni cjenovni rang koji se treba preskočiti ako se žele izbjeći dječje bolesti svake marke perilica ali kada taj cjenovni rang debeleo prelazi logiku to je stanica na kojoj silazim.
Problem Mielea je taj što je kod njih to već prva stanica kada se gleda cijena.
Iskreno ako sam netko tko rauba peilicu 2x dnevno onda nemam namjeru isto koristiti duže od 5 godina.
Od svih uređaja što sam kupio u stanu, još sam najviše zadovoljan LG-evom perilicom. Nije da radi nešto vanredno, ali radi kako treba, tiho i djeluje kvalitetno.
Pa eto ako nekome pomaže... i naravno uzeti 5 god garancije obavezno.
Kupio LG perilicu i nikad vise, servis pod garancijom uzas, sve koperanti rade djelovi se čekaju uzas , a cim izasla garancija povela buciti sad već ko mig 21 uzas zivi s stara 3 god
Crkla mi je nakon 30tak god Končar stara mašina.Prelistao sam zadnjih dosta stranica na drugom forumu.
Djeca treninzi često se pere,buka nebitna što bolja centrifuga i da je bar 9kg.
Sad našao sam po preporuci ovu Bosch za 600eur https://www.nabava.net/out.php?enc=pcT1SpN2w7HY6oneB-2ZrespV6gayOA5vXdp764aMFl39CS2nykyiQtwilwih2c8&check=51529863755a1a87da017c05780b3c9e88b7f1ead14349721581b02a25939974
Ali nekako mi to puno novaca za običnu perilicu šta vi mislite o tome dal uzeti ovu skuplju ili neku najeftiniju.Nekako sumnjam da ce ova Bosch izdržati kao 2 neke Kineske
Ja bih iz osobnog iskustva preporucio Gorenje. Razlog, djelovi. Sada sam neku sa kapacitetom 7 kila i 1400 rpm kupio u SD na akciji. 360 eura. Dobra. Pere. 5 godina garancije. Znam da cu moc kupit grijac ili amortizer ili pumpu bez cekanja kod lokalnog servisera. Imao sam svakakve, guma zna stfunut kroz 5 godina. Mozes je okrenut, ako se ne raspadne. Lezajevi odu. Sad su kade zalivene, zalijepljene, tesko je jednostavno popravit. Imao sam kod roditelja i jeftinu Končar. To nebih preporučio. Ali ni cijena nije bila visoka. 200 eura, pere jos danas onu jako prljavu robu od betona, piljevine, blata, ulja... Jedino se krenula raspadat. Grijač, preso ventil, motor iskri i ne moze vise radit optimalno, vodena pumpa puta 2 je pri kraju...