Na stranu sve, ali ovo su već Monty Python gluposti:
Markotić: Svake nedjelje sam na misi, ići ću i na polnoćku. Capak: Ja idem na dječju - Index.hr
Pa dobro kakvi su ovo šarlatani koji vode ovu krizu? Kvragu i oni i njihove mjere i preporuke kad se sami ne drže niti jedne, osim šta su se nakon 6 mjeseci naučili držat masku kad su ispred kamera.
Pa pobogu jel problem na svom primjeru pokazat kako da se ljudi ponašaju, pa fino javno izjavit da neće ovu godinu ić na polnoćku, iako svake godine idu. Objasnit ljudima da je Isus sam govorio da je Hram Božji u ljudskom srcu i da nam ne trebaju hramovi od zlata i zlatno tele za klanjat se.
Evo, savršen primjer nepoznavanja svoje religije, savršen primjer nepoznavanja svoje struke, savršen primjer pravljenja ljudi budalama, savršen primjer nepoštivanja mjera koje sami donose, savršen primjer politikanstva i savršen primjer uvlačenja Crkvi u guzicu.
Ovim putem se ispričavam svima s kojima se svađam u ovoj temi, u pravu ste, ovi su totalni redikuli, ovo je sramota za hrvatski narod, ovo je licemjerstvo neviđenih razmjera.
Nemojte slušat ove budaletine, sljedite svoj zdravi razum, pazite na druge i na sebe. I nemojte ići na proklete mise širit zarazu među starijim ljudima, za boga miloga!!