Japanski podaci ukazuju na suton ere uredskih i ku

poruka: 7
|
čitano: 3.882
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Japanski podaci ukazuju na suton ere uredskih i ku".
7 godina
Re: Japanski podaci ukazuju na suton ere uredskih
jozef kaže...

Japanci još koriste telefax. Beat that!

koriste i svabske firme kao recimo kaufland! paf!

0 0 hvala 0
8 godina
Šume se sijeku/održavaju posve neovisno o papirnoj industriji. Ali floskula kako čuvamo šume neprintajući naivnima zvuči bolje...

2 0 hvala 0
15 mjeseci

Dva članka prije ovoga gledam koliko su poduzeća digitalizirana...samo hahahahahahaha

0 0 hvala 0
15 godina
registracija kaže...
jozef kaže...

Japanci još koriste telefax. Beat that!

koriste i svabske firme kao recimo kaufland! paf!

-zato jer fax ima status dokumenta, narudžba-plaćanje-račun.. važno, tj ista-slična stvar kao mobitel-imei-identifikator pa mob može biti vozačka-osobna .. banking.

-jednako kao što se poslovnim dopisivanjem smatra slanje emaila s poslovne domene firme (pod njenim vlasništvom-nazivom) opet iz istog razloga, podatci-vlasništvo, dok se ne koriste javni email servisi kao google (mada su i oni dokazivi, teže..).

-pošto sve kompanije imaju fixne linije, tel-fax broj, vizitke, javno dostupne podatke u kojima su i ti podatci navedeni.. u svrhu olakšavanja-ubrzavanja poslovanja, ima status dokumenta, ostalo je komad papira kao razlika statusa.

-zato se koriste, mada su odavno zastarjeli-nepotrebni .. dokument i rutina kao rečenica 'faxiraj mi..'.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
3 godine
suspendiran

Meni je nejasno to sumanuto printanje racuna i svih ostalih gluposti koje imaju vec neki oblik el racuna, jednostavno neeeeeekuzim da jos u 2024g to nije ukinuto!
Evo neki dan bio u jednoj trgovini racunalne opreme jebo mi sve ako mi lik za 2 proizvoda nije isprintao 10 bijelih a4 papira, ja onako gledam i nevjerujem!
Edit. u toj prici uracunati jos struju, boju za printer, i svu tu nepotrebnu plastiku koaj se baca, toneri su zapakirani kao da je u njima plutonij s 14 slojeva papira i plastike!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2024 14:54 (Boris grozni).
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
jozef kaže...

-zato jer fax ima status dokumenta, narudžba-plaćanje-račun.. važno, tj ista-slična stvar kao mobitel-imei-identifikator pa mob može biti vozačka-osobna .. banking.

-jednako kao što se poslovnim dopisivanjem smatra slanje emaila s poslovne domene firme (pod njenim vlasništvom-nazivom) opet iz istog razloga, podatci-vlasništvo, dok se ne koriste javni email servisi kao google (mada su i oni dokazivi, teže..).

-pošto sve kompanije imaju fixne linije, tel-fax broj, vizitke, javno dostupne podatke u kojima su i ti podatci navedeni.. u svrhu olakšavanja-ubrzavanja poslovanja, ima status dokumenta, ostalo je komad papira kao razlika statusa.

-zato se koriste, mada su odavno zastarjeli-nepotrebni .. dokument i rutina kao rečenica 'faxiraj mi..'.

a koji je izgovor za internu komunikaciju preko faksa?

15 godina

-izgovor može biti što god smisliš, važno da dobro zvuči...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice