Whaaaaaaaaat... sve prelazi na ARM procesore, sve... ma pratis malo trziste sta se desava ili? Nemogu se sjetit dali je bio to reko tadasnji izvrsni direktor ili neki menager, no citiram... "nasa najveca greska je bila odbit Apple kad su htjeli da proizvodimo za njih mobilne procesore"..."da smo tada to prihvatili danas bi trziste kud i kamo bilo drugacije"... "nismo gledali dugurocni profit vec samo trenutni i to nam je bila velika greska"... ceska sobarice, zasto je on to rekao? Zato jer Apple je sad dokazao da inhouse ARM procesori imaju jaaaaaaako puno potencijala, i cekaj tek perverziju koju spremaju za malo zahtjevnije korisnike... AMD im snizuje cjene trzista pogotovo u highend segmentu... Ako si ti u pravu i eto ja trabunjam kao lokalni pijanac koji prica u birtiji da su ga silovali vanzemaljci... zasto Intel placa bivseg "Mac guy" glumca da promovira PC? Zar ako su im procesori dio zarade koliko i krmelj u oku tjekom jutarnjeg budenja, zasto imaju potrebu se tako blamirat.... hmmmm 🤔... ili sam ja u krivu ili ti zivis u svejtu post LSD trip prdezima... i pratis trziste koliko i ja arapske sapunice...l