Hakerska skupina Anonymous aktivno napada ruske st zaključana tema

poruka: 264
|
čitano: 48.606
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hakerska skupina Anonymous aktivno napada ruske st".
15 godina
Hakerska skupina Anonymous aktivno napada ruske st

a trebali bi završiti temu (neka Anonymousy rade svoj posao), kao i rat s povlačenjem ruske vojske iz Ukrajine odmah!

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Hakerska skupina Anonymous aktivno napada rusk
Stric_Jura kaže...

a trebali bi završiti temu (neka Anonymousy rade svoj posao), kao i rat s povlačenjem ruske vojske iz Ukrajine odmah!

Da ili ukratko, nitko ne želi ratovat ili eto ostavi Ruse da odrade kaj su i namjeravali.Logično, rat znači raspad sistema+prekid isporuke Ruskog plina=pola Njemačke industrije prestaje sa proizvodnjom.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/glavni-tajnik-natoa-mi-smo-obrambeni-savez-ne-zelimo-rat-s-rusijom/2343796.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d

Kak se u to uklapaju najave, da bi poklonjeni Mig-29 primjerci u borbu protiv Rusa poletili sa Poljskog aeorodroma.To se Rusima ne bu dopalo, bez obzira na činjenicu da od Mig-29 nema nikakve koristi u navedenom sukobu.Podebljano je vrlo opasno, da se ne bi Rusi odlučili za kaznu pa na Poljski aeorodrom poslali pokoji Kalibr kao pozdrav reda radi.

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 21:07 (rambox).
11 godina
PzKpfw kaže...

Hm,....baš su zaustavili Ruse....

Mediji javljaju da Rusi oslobađaju grad za gradom, a ovi neostvareni ljudi ratuju na Internetu. Ne bi se čudio da zaigraju neku mrežnu pucačinu u znak potpore Ukrajnicima.

Kada već ne može u stvarnosti, bar da na Internetu nisi luzer.

Pozivam sve da stave ukrajinsku Zastavu u znak potpore braći iz Ukrajine.

To će im puno pomoći, a zaplašti će Ruse.

Vidite samo što su propustili javiti ovi zapadni mediji...

Tenk Ruske Federacije sa komunističkom crvenom zastavom.

Zločesti Rusi.

Najiskrenije se nadam da će ti ovi "oslobodioci" pokucati na vrata. Najiskrenije. dinamovče s marakane.

مرګ ژوبله
9 godina
rambox kaže...
... da se ne bi Rusi odlučili za kaznu pa na Poljski aeorodrom poslali pokoji Kalibr kao pozdrav reda radi.

I u tom slucaju zapoceli 3 svjetski rat? Ne mislim, kad gledamo malo linije sukoba, rusi itekako paze da se previse ne priblize nijednoj granici s nato savezom, barem za sada....

Children Shouldnt Play with Dead Things
9 godina
Neki dokumentarac na prvom trenutno, malo pojasnjava neke stvari....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ElektričnaOvca kaže...
captain_soap_McTawish kaže...
ElektričnaOvca kaže...

"koliko vrijedi ljudski život".

Ja ovu poruku pišem dok se doslovno tresem jer sve upućuje na treći svjetski tj. nuklearni rat.

Možeš ti ignorirati sav geopolitički kontekst jer se suosjećaš s Ukrajinicma, no taj geopolitički kontekst ne ovisi o tome što mi vjerujemo, on postoji. Sad bi ljudi, ignorirali tu realnost ii sve što se dosada događalo, i naglo glumili principijelnost, i time gurajući nas jureći i glavom u treći svjetski rat s Rusijom

Ma kužim te stari moj, pa nikom normalnom nije do toga. Meni se čini, a neam pojma o ratnim geopolitičkim i ostalim 4d chess strategijama, da zapad igra na osvještavanje da je ovo čin jedne osobe i da imaju dobar razlog za to. Nadam se da je netko pametniji od nas procijenio da bi dopuštanje ovakve pizdarije bilo rizičnije od ovoga što sad zapad radi. Ne želim se uopće pametariti niti zauzimati high ground - moj dojam je da zapad možda igra na mogućnost da rusi skontaju da imaju debila i da mogu nešto konkretno napraviti po tom pitanju. Moguće da sam totalno fulao.

Ovo se radi desetljecima btw. Gore od zivota na jednom obroku dnevno je imat jedan obrok dnevno, a znat kako je imat 5 obroka dnevno.

Milijarda gladnih Kineza je problem cijelog svijeta. Milijarda sitih Kineza biti će problem samo Kine.

Ameri su onomad shvatili da će u Kinezima imat prijetnju dokle god većina Kineza ne bude imala 50' dijagonalu ekrana u boravku i 5' u dzepu. Htjet će njihova partija pokazat malo zube, fleksat ramena, ali teško je motivirat covjeka koji ima sta izgubit da ratuje.

Po uzoru na Tita koji je dobro prokljuvio da i ljubav među narodima ide kroz želudac, auto, stan, posao u fabrici pa ih je gradio uokolo i "mimo logike".

Ovdje imamo pizdariju da bi Car bio Rusija. Srećom Rusija nije Car pa nema potrebe za većom batinom od zatvaranja pipe. Brzo će Rusi vidjet da je ljepse sjedit doma na kaucu i blejat u 50' ekran nego se smrzavat zbog budale u blatnjavoj ukrajinskoj crnici bez wc papira zbog snova o 55' ekranu.

Sad vidimo zasto je dobro provjetrit vladajucu garnituru, cemu sluzi sloboda medija, nevladine udruge, civilno drustvo.. i kamo odu kola kad se krenu branit brakovi.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
15 godina

Ponovit ću ono što sam već rekao: geopolitički kontekst postoji neovisno o tome što bi mi željeli, i ne možemo mi sa zapadne perspektive ocjenivati kako će Rusi gledati na nas.

Okanite se tih vaših kvalifikacije o luđaku na vlasti, jer eto vi ne biste promatrali kontekst, stavite se u poziciju Rusije i onda s te pozicije gledajte jel se radi o luđaku. Oni ne promatraju na ovo kroz našu prizmu u kojoj nas ne zanima što se događalo u Ukrajini, i što se sve događalo u svijetu jer jedno zlo ne pravda drugo, oni to gledaju kroz prizmu tih događaja.

Ovo je vrlo vrlo opasna igra, a kako je krenulo (s totalnim uništavanjme ruske ekonomije, zabranjivanjem svega što ima ikakve veze s Rusijom), to je put u sigurnu eskalaciju prema nuklearnom ratu.

1 1 hvala 0
17 godina

Ponovit ću ono što sam već rekao: geopolitički kontekst postoji neovisno o tome što bi mi željeli, i ne možemo mi sa zapadne perspektive ocjenivati kako će Rusi gledati na nas.

Okanite se tih vaših kvalifikacije o luđaku na vlasti, jer eto vi ne biste promatrali kontekst, stavite se u poziciju Rusije i onda s te pozicije gledajte jel se radi o luđaku. Oni ne promatraju na ovo kroz našu prizmu u kojoj nas ne zanima što se događalo u Ukrajini, i što se sve događalo u svijetu jer jedno zlo ne pravda drugo, oni to gledaju kroz prizmu tih događaja.

Ovo je vrlo vrlo opasna igra, a kako je krenulo (s totalnim uništavanjme ruske ekonomije, zabranjivanjem svega što ima ikakve veze s Rusijom), to je put u sigurnu eskalaciju prema nuklearnom ratu.

Ne misle svi isto znamo i zašto, eto najnovijeg primjera iz Meksika dakle oni neče primjenit nikakve sankcije na Rusiju

https://www.reuters.com/world/mexicos-president-says-will-not-take-any-economic-sanctions-against-russia-2022-03-01/

Šta če na ovo reč sused Amer, kako bilo da bilo nije baš veliko iznenađenje za ovakav potez Meksika.

13 godina

Misliš na perspektivu rusije iz neke sibirske gudure ili na perspektivu rusije koja je obrazovana do mjere da može kritički konzumirati medije izvana i lokalne? Ima nekih snimaka i navoda o tisućama uhapšenih u par dana, peticijama znanstvenika i jos koječega - prihvaćaš li njihove kvalifikacije predsjednika, ipak su oni rusi.

Nerijetko se slažemo nas dvojica oko raznoraznih tema, ovdje mi se čini da si skroz zabrijao - što ti uopće pokušavaš reći jer ja vidim, sad ću te provokativno pojednostavit: "ne bi se štel mešat, nitko tu nije nevin, ruska posla, šta mi znamo, samo da rata ne bude".

edit:

Što se tiče prizme kroz koju oni gledaju: jesi li ti siguran da govoriš o rusima koji to, po tebi, gledaju kroz nekakvu drugačiju prizmu nepravde koju će ispraviti guženjem Ukrajinaca u Ukrajini, ili propagande s ruba razuma koja se fura kroz putinove medije i farme botova?

Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 23:15 (ElektričnaOvca).
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nije da si u krivu ali rat je jednostavno linija nakon koje me boli đon za perspektive i kontekste. Sve mi to shvacamo, linije, strateske smjerove obrane, ravnicu, povijest bla bla ali who cares.

A i generalno nemam simpatije prema toj "baja sam" ekipi koja je vise od 2 mandata na vlasti. Mogu imat razumijevanja za likove poput Orbana koji su dosli u kriznim vremenima na vlast, pa ono - bar ne ratuju, i potrpit batinjanje prosvjednika i cenzure medija.. ali tu se nadas da nece bit mrtvih i da postoji sansa za nekakvu mirnu promjenu vlasti pa se moze vagat ovaj ili onaj pristup.

Da je situacija opasna, opasna je po Ukrajinu i Rusiju, odnosno za te ljude tamo. Ali da ce se netko gađat nuklearkama, to je ko ona, ali mama nisam piso u ovaj dio bazena.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
5 godina
odjavljen
rambox kaže...
Stric_Jura kaže...

Da ili ukratko, nitko ne želi ratovat ili eto ostavi Ruse da odrade kaj su i namjeravali.Logično, rat znači raspad sistema+prekid isporuke Ruskog plina=pola Njemačke industrije prestaje sa proizvodnjom.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/glavni-tajnik-natoa-mi-smo-obrambeni-savez-ne-zelimo-rat-s-rusijom/2343796.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d

Kak se u to uklapaju najave, da bi poklonjeni Mig-29 primjerci u borbu protiv Rusa poletili sa Poljskog aeorodroma.To se Rusima ne bu dopalo, bez obzira na činjenicu da od Mig-29 nema nikakve koristi u navedenom sukobu.Podebljano je vrlo opasno, da se ne bi Rusi odlučili za kaznu pa na Poljski aeorodrom poslali pokoji Kalibr kao pozdrav reda radi.

Treba i pocistiti petu kolonu iz Hrvatske, ima ih dosta da ti se pridruze druze Rambox.

14 godina

Realno, s trenutnim psihološkim stanjem Vladeka mislim da su sve karte otvorene. Naravno da lansiranje nuklearki treba hrpetina dozvola i sinkronizacije, ali da je moguće - moguće je itekako.

Životinja kad je stjerana u kut je najgora, tak i njihov Vlajdek.

Dosta ljudi komentira da mu 'ne ide' u ovom sukobu/ratu; ali generalno on iz dana u dan sve više gradova osvaja te pol oružja koja dobro 'batinaju' nije iskoristio.

Za NATO i SAD, ovo je sad dobra pljuska, ako se ne umješaju onda daju do znanja da bilo koja budala koja vrti ključeve nuklearnog oružja može raditi kaj hoće i svojatat sebi prostor kako hoće, a u drugu ruku ako uđu u otvoreni sukob - game over.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja ovu poruku pišem dok se doslovno tresem jer sve upućuje na treći svjetski tj. nuklearni rat.

Kad čuješ "Atomski zdesna!" baciš se na lijevu stranu. Ako je "Atomski slijeva" onda desno. Kao golman Borota kad brani penal, uvijek kontra od lopte.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2022 15:43 (ante_etna).
9 godina
Nekad je postojalo nesto zvano ono i dsz, a gas maska, odjelo i komplet prve,druge i zadnje pomoci su bili sastavni dio kucne ljekarne.....

Moju generaciju su jos ucili sto i kako u slucaju nuklearnog, kemijskog, bioloskog napada.......

Sve ovo pokazuje i ilustrira iluziju koja se uspjesno prodaje vec desetljecima, kako zivimo u slobodnom i sigurnom svijetu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Putin je prešao crvenu liniju i svima je sad dosta njega, njegovih prijetnji, njegovih akcija po cijelom zapadu, od hakiranja, podrivanja, propagande i slično.

Bio je upozoren da ne prelazi crvenu liniju. Svaki dan, mjesec dana prije invazije. Ruski veleposlanik u Švedskoj je doslovno rekao da ih boli kurac za sankcije (citat), jer je mislio da će zapad opet neke smješne sankcije uvesti.

Zapad i slobodan svijet više ne može stajati po strani dok jedan diktator gazi sve principe koje smo pokušali koliko toliko poštivati zadnjih 80 godina, i da nas uvodi opet u doba kad jači gaze slabije. Dosta je bilo slušati i Putinove konstantne prijetnje nuklearnim oružjem. Oni su zemlja koja je promjenila doktrinu za nuklerano oružje u to da ga mogu koristiti kad god se njima digne kurac.

Jednostavno bi bilo dosta takvih govana u 21 stoljeću. Ako sad ne stanemo u obranu svojih vrijednosti, onda će ovog biti sve više i više.

Nadglednik dina
16 godina
Damir22 kaže...
Nekad je postojalo nesto zvano ono i dsz, a gas maska, odjelo i komplet prve,druge i zadnje pomoci su bili sastavni dio kucne ljekarne.....

Moju generaciju su jos ucili sto i kako u slucaju nuklearnog, kemijskog, bioloskog napada.......

Sve ovo pokazuje i ilustrira iluziju koja se uspjesno prodaje vec desetljecima, kako zivimo u slobodnom i sigurnom svijetu...

Ja se sjecam jos onih NNNI vjezbi (za mladju generaciju "Nista Nas Nesmije Iznenaditi") sto smo skoro svake skolske godine imali u skolama.

Realno gledano, nista se nije promijenilo u geopolitickim dogadjanjima zadnjih 70 godina, osim sto su ova zadnja dogadjanja, zahvaljujuci tehnologiji, puno bolje popracena.

Veliki se samaraju, a mi mali strepimo.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
14 godina
syncmaster245b kaže...

Ja se sjecam jos onih NNNI vjezbi (za mladju generaciju "Nista Nas Nesmije Iznenaditi") sto smo skoro svake skolske godine imali u skolama.

Tijekom hladnog rata je bila ta psihoza ne samo kod nas, ovo je sad najbliže tome nakon Gorbačova. Osim NNNI su bile brošure civilne zaštite i upute kako se oprati vodom kad rokne gliva, ne gledati u svijetlo, leći ispod stola i kako poslije napraviti soma ždralova od papira. Bilo je toga i na Zapadu.

9 godina

Bas to.... da ne pretvorimo ovo u neku nostalgiju ili zalopojke za proslim vremenima, no....

Nekada je ta svjesnost da sve vrlo brzo moze otici u tri krasne bila daleko prisutnija, kako rekoh, kao dijete sjecam se da je NBKO komplet nekad stvarno bio u svakoj kuci, ne sjecam se neke panike ili straha da je bio prisutan, no, periodicno se itekako ljude podsjecalo, sto ti spominjes kroz razne NNNI, crveni kriz, izvidjaci, pa i sama vojska je sudjelovala, vjezbe, pokaze i demonstracije. Od raznih scenarija, ne samo rata, vec potresa, poplava, svega sto ti je moglo pasti na pamet.....

Opcenito je ta neka kultura "rata" bila prisutnija, naravno, izuzetno je pozitivno sto se to izbacilo iz opce kulture, samo nazalost, svijetu nitko to nije rekao, a realnost je da je svijet u vecoj banani nego sto je bio prije 30-40 godina.....

Sjecam se, naravno, onda smo "mi" bili pretpostavljena meta takvog napada, sto je danas vrlo slabo izgledan scenario, mi cemo nayebati usput, nismo direktna meta, no svejedno, da glavni problem uopce nije cinjenica nuklearne eksplozije, vec svega sto dolazi poslije, a to su oduvijek scenariji iz losih americkih filmova apokalipse - vrlo oskudni resursi i borba za iste....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da, moja OŠ je imala, tj. ima valjda još uvijek, poprilično moderno atomsko sklonište u koje su nas furali na vježbama. Doduše, kad malo pogledam dokle su dogurali s interkonti projektilima i svime, imam filing da je u slučaju ''nezamislivog'' najbolje stat gol na livadu s bocom rakije i okrenut se fino prema drugom suncu - sve drugo mi se čini kao nepotrebno odugovlačenje neizbježnog.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ElektričnaOvca kaže...

Da, moja OŠ je imala, tj. ima valjda još uvijek, poprilično moderno atomsko sklonište u koje su nas furali na vježbama. Doduše, kad malo pogledam dokle su dogurali s interkonti projektilima i svime, imam filing da je u slučaju ''nezamislivog'' najbolje stat gol na livadu s bocom rakije i okrenut se fino prema drugom suncu - sve drugo mi se čini kao nepotrebno odugovlačenje neizbježnog.

Ne mogu si pomoci, a ne prisjetiti legendarnih Beatfleetovaca i njihove pjesme "Smak svita"

Neki govore to smo prizvali sami ,

Neki tvrde to je Božja kazna,

Ja se pitam kol'ko astronomski mala je mogla bit ta šansa?

Al' opet, dobro da je danas... Na radni dan, a ja ću ostat doma uz hit dana 'apokalipsa sa vašeg balkona',

Rezolucija prefektna, kristalan sound, surround all around when it hits the ground.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
9 godina
Divna prilika da se obnove i pojacaju zalihe wc papira..... Zlu ne trebalo.;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i svakako se u korizmi odreći ratovanja i aktivnog napadanja. to, ti ratovi i sve, ionako nije ništa lijepo. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ukratko kako funkionira sistem zašto se ratuje i ostalo:

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
odjavljen
Damir22 kaže...

Ili kupi bide.

16 godina

Evo, youtube algoritam me samara. Taknes jednu stvar od TBF-a on odmah gura drugu.

Za sve zabrinute, jos jedna od TBF-a

"Nista mi nece ovi dan pokvarit"

0 0 hvala 0
15 godina
veliki pero kaže...
Damir22 kaže...

Ili kupi bide.

ma samo paziš kad ubereš list... da nije kopriva...

Ju je je? Je ju je!
16 godina
Stric_Jura kaže...

ma samo paziš kad ubereš list... da nije kopriva...

Ufff, i smokvu je lako previdjeti.

Ono, cini se velik  i lijep list, a onda razvali pozadinu samo tako... (iskustvo iz izvidjaca prije 30tak i vise  godina)

15 godina

sad si me podsjetio, kolega iz izviđača si je isto smokvom izrašpao šupčić...

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2022 16:40 (Stric_Jura).
17 godina
neaktivan
veliki pero kaže...

Treba i pocistiti petu kolonu iz Hrvatske, ima ih dosta da ti se pridruze druze Rambox.

Oho, vidla žaba Putina kako se potkiva, pa i ona digla nogu.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice