Galaxy S25 za poslovne korisnike ima čak 8 godine

poruka: 4
|
čitano: 365
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S25 za poslovne korisnike ima čak 8 godine ".
11 godina

To sa godinama podržke je postala marketinška laža, kao i kad mobilni operateri nude 2500 min. mjesečno a znaju da to gotovo nitko neće potrošiti, ali zato zvuči moćno jer "jako puno dobiješ za te novce".

Baš bi volio vidjeti koliko korisnika koristi mobitel 8 god., možda negdje do 5 god. maksimalno i to samo oni koji nisu neki "jaki" korisnici i kojima ne smeta što je baterija već totalno oslabila.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Galaxy S25 za poslovne korisnike ima čak 8 god
10alex kaže...

To sa godinama podržke je postala marketinška laža, kao i kad mobilni operateri nude 2500 min. mjesečno a znaju da to gotovo nitko neće potrošiti, ali zato zvuči moćno jer "jako puno dobiješ za te novce".

Baš bi volio vidjeti koliko korisnika koristi mobitel 8 god., možda negdje do 5 god. maksimalno i to samo oni koji nisu neki "jaki" korisnici i kojima ne smeta što je baterija već totalno oslabila.

a i ne samo to, nego nije točno definirano što ćeš i kada dobiti.. 8 godina ažuriranja znači da ćeš za 8 godina od danas dobiti posljednje ažuriranje, ali ovaj dio između nije preciziran

S24 ima 7 godina, pa recimo još uvijek nije dobio nadogradnju Androida, a sigurnosna ažuriranja kasne

16 godina

Ne znam za nijedno ažuriranje da mi je donijelo neko dobro, uglavnom potpuno isto iskustvo ili probleme zbog promjena koje nisam tražio.

Što se mene tiče što manje ažuriranja to bolje... što sam stariji to me takve stvari sve više nerviraju.

A još uvijek se sjećam ažuriranja Galaxy Watch 4 sata nakon kojeg sam morao nositi sat u servis jer su zbrikali pola satova u svijetu.

Isto i kod Applea... zadnjih par ažuriranja iPad OSa uopće nisam doživio niti znam što je novo, a da mi treba.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:08 (Bitanga).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Do zadnjeg update-a postane spor do neupotrebljivosti. Ako si pametan "poslovnjak" onda ćeš nakon kupnje isključit auto update i radit ažuriranja samo do major update-a sa ground braking featurima koji će ti soft-brickat telefon. Npr. iphone 16 ću ažurirat do zadnje ios 18-ice a nakon toga nema teorije. Laptop mi je bia savršen na win10, win11 ga je "napregnia".

Ne radi update drivera (osim grafe) i biosa ako sve radi itd. itd. To je ta logika.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:10 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice