Cijepljenje i necijepljenje

poruka: 454
|
čitano: 87.997
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cijepljenje i necijepljenje".
15 godina
Re: Cijepljenje i necijepljenje
Posmatrač kaže...
juice21 kaže...
Filox kaže...
juice21 kaže...

Ona gore slika, koju je Han postavio sve govori. Glava ti je dolje i ne vidiš.

Ne možeš u isti koš stavljati "lijekove" (čitaj drogu) i mRNK cjepivo koje se uzima u venu.

Postoji nešto što se zove crijevna sluznica koja ne propušta sve pizdraije u krvotok ili ih otpušta lagano.

mRNk zaobilazi želudac i crijeva, a k tome je to još i nešto što nije kak treba ispitano (ne znaju se dugotraje posljedice), što nije slučaj s klasičnim "lijekovima", jer su svi više manje na istu foru. (imaš 150 varijanti tableta na bazi paracetamola i ibuprofena, samo je proizvođač i ambalaža drugačija).

Lije za rak postoji, a zove se zdrav i prirodan život, kakvog "moderni" čovjek ne živi, pa je pojedinac tempirana bomba, jer je samo pitanje vremena kada će se nešto u njemu pojaviti.

Kad organizam više na prirodan način ne može izbacivat smeće iz sebe, počinje ga formirati u obliku tumorskih naslaga (tumorska tvorevina), kako bi ga izolirao od ostatka organizma.

Tumor kako je nastao, tako i odlazi kad čovjek prijeđe na sirovu prirodnu hranu i kad počne postiti na vodi.

Kineska studija je to sve jako dobro objasnila, a imaš i hrpetinu studija koje to potvrđuju, ali naravno, tako nešto ti tvoj voljeni doktor neće reći, jer ne smije/ ne želi/ ne zna.

A šta si ti sve ovdje nadrobio... Da, cijepili su me u venu s Pfizer dopom, da znaš kako me puklo, dva dana sam kljucao u oblaku snova. I s andolima se rokam kad god mi je dosadno.

Rak se dogodi kad ne možemo više izbacivati smeće iz sebe? Ma baš zanimljivo, ja bio uvjeren da ima veze s mutacijama u novim stanicama kod diobe...

Znači svak tko oboli od bilo koje vrste raka može postit na vodi i zelenilu i izliječit će se 100%? Vrhunski, idem odmah to svima govorit. 

da, većina takvih oboljenja su 100% izlječiva.

do mutacija dolazi i kad se trpaš rafiriranom "hranom".

sve moderne bolesti dolaze sa žlicom.

Prije 100-tinjak godina je bilo 7 (SEDAM) registriranih vrsti bolesti .... Koliko ih ima danas i radi čega?

Samo ti drži svoju glavu u pijesku i drobi gluposti po forumu...

7 registrovanih po tebi znaci i 7 uopste koje postoje? Joj boze.....

Jesi imao rak pa si se tako izlijecio ili si i to saznao sa yt?

Nisam imao rak, već sam imao koksartrozu kuka koja je doša do te faze da ne mogu hodati bez šepanja, da se budim u snu  od bolova.

Danas, nakon kratkog vremena nakon promjene načina života, mogu igrati nogomet, bez većih problema.

Drastična razlika, jer onda nisam mogao hodati bez bolova.

Svakih desetak mjeseci napravim kontrolu magnetom.

Drugi magnet mi je pokazao drastično smanjenje otoka, više nema upalnih procesa.

Čekam idući magnet u 11 mj.

Imaš raznoraznu litaraturu, pa i studije, pa se možeš informirati ILI možeš slušati stručnjake poput debelog capaka i beroša i poluretardirane alemke... Tvoj izbor

14 godina
Entry Point kaže...

Najjači su ovi, cijepivo je zlo, ne znaš što u sebe ubrizgavaš, OTROV!

Isti ti koji odu u dućan kupe super procesuiranu hranu, žderu razne čipseve, umake, "začine", pa onda za vikend roknu 10-15 pivi pa do mekića na hamburgere ili neko McPičkaMaterina, probude se ujutro sendvič od neke salame koja je prošla 20 strojeva prije nego je fino upakirana u sjajno pakiranje za svim bez glutensko, 0% soli znakovima. Možda malo nekog soka uz to, sa 20-30 grama šećera po 100ml i da vidiš. Drugi tjedan na roštilj kod pajde, neko masno svinjče 10-15 pivi, možda nešto kratko u prolazu. U nedjelju nogomet s ekipom iz kvarta za zdravlje.

#blessed #healthy

A je, al tak ja mogu reć ljudi se boje korone više od svega, žive u strahu čim izađu iz kuće, a puše pol kutije dnevno, imaju 20 kila viška, kreću se jedino iz stana do auta, ali nema veze, samo da mi je što dalje od korone.

15 godina
Filox kaže...
juice21 kaže...

Prije 100-tinjak godina je bilo 7 (SEDAM) registriranih vrsti bolesti .... Koliko ih ima danas i radi čega?

Prije sto godina nisu postojali testovi za otkrivanje tih bolesti. Nisu ljudi još naučili dovoljno da znaju prepoznat sve bolesti. Rak postoji od kad postoje ljudi i životinje, pročitaj malo o arheološkim istraživanjima, prije nego ovako bubneš i ostaneš živ. Pojma nemaš o tematici, a prosipaš čiste laži i neistine.

Ništa nije 100% izlječivo, pogotovo ne rak, pogotovo ne s alternativnim metodama.

Da ne ispadnem zagovaratelj kemo-terapije, slažem se da je prehrana jako važna i da može poprilično utjecat na zaustavljanje raka, pogotovo u kombinaciji s kokosovim i THC uljem, jer sam to proučavao godinama i pročitao sam više medicinske dokumentacije o tome nego što ti znaš da postoji. Britanija, Kanada i Nizozemska su vodeći u istraživanju utjecaja THCa na rak i do sada su napisane nebrojene studije o tome. Nitko nikad nije tvrdio da je to 100% učinkovito, ali ima potencijala.

Doktori itekako pričaju o ovim stvarima, ako ne naši doktori, onda strani. Ne provode ovakva istraživanja ekipa s youtubea, nego bolnice, sveučilišta i instituti.

Molim te ne sramoti se više.

Mili, ne poznaješ me i ne možeš tvrditi da si pročitao više nečega od mene. 

Kad je čovjek bolestan, život mu se svede na istraživanje, a imam takav posao da se mogu tome na poslu posvetiti barem 6 sati, kao i što sada tipkam xy personama na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2021 11:14 (juice21).
13 godina
protjeran
Milka30 kaže...
Han kaže...
Milka30 kaže...
Han kaže... 

To što se zna sastav nije dokaz da je cjepivo sigurno.

Zapravo,cjepivo je sigurno!Visestruko je testirano,prošlo je sve kontrole.

Možeš li mi linkati dokaze da je cjepivo opasno-opasnije od recimo paracetamola?

Koje kontrole je prošlo? One koje su odredili isti oni koji ga guraju u upotrebu? Višestruko je testirano gdje i na kome? Sad kad je u opticaju se upravo višestruko testira. Sva sreća da je toliko sigurno da ti ne garantira da se nećeš zarazit i da mu je rok trajanja cca 6 mjeseci, ako i to. I čim se pojavi novi soj ( a pojavljivat će se iz godine u godinu ) to isto cjepivo gubi smisao. Jer pazi, novi sojevi su opasniji, brži, jači... Sva sreća u svemu tome je da se u više od 90% slučajeva imunitet zaražene osobe sam izborio za sebe. A opasnije je upravo iz razloga da ima nuspojave kojima je ishod smrt ili trajna oštećenje. I ja ti neću tražiti dokaze i linkati nekakva online istraživanja i dokazivati nešto. Ne treba mi neka plaćenička online stranica išta dokazivati. Sve je vidljivo kad pogledaš oko sebe.

Majketi,jasno ti je da od tih antivax YT klipova snimanih gramofonskom plocom nisu vjerodostojni dokazi?

Jasno ti ja da ti "strucnjaci" koji govore o tome sto su ti napunili glavu,nisu strucnjaci?

A sta je to vidljivo oko sebe?Pa jbt znam barem 50 osoba koji su se cjepili i nisu osteceni,niti mrtvi.

Znam ljude koji su zavrsili u bolnici zbog korone.Ne mozes mi naci dokaze,jer ih NEMA-znaci,nema vjerodostojnih dokaza na svaku tvoju tvrdnju.

Mani se 24 sata,Imbex i ostalih portala,slusaj struku (ne ove naše lakrdijaše) i urazumi se!

Bitno je da ti imaš dokaze kako je, citiram: "Zapravo,cjepivo je sigurno!Visestruko je testirano,prošlo je sve kontrole." Tebi su osobno donijeli kući rezultate testiranja.... Ne informiram se na jutubu niti čitam portale. Koja struka?? sve do jedne svjestke struke su podbacile i same sebi uskočile su u usta i posrali svoje prethodne izjave i tvrdnje. Daj ti malo povezuj ko je kada i što rekao u početku cirkusa, na sredini cirkusa i što tvrdi sada.  Sve što su oni koje nazivate antivaxerima i teoretičarima zavjere govorili prošle godine se ostvaruje. Ucjena cjepljenjem je upravo u toku, uskoro QR kod i zabrane, i okretanje onih koji su cjepljeni na one koji nisu. Jer koliko god doza primio ili ćeš primiti nisi zaštićen. Novi sojevi stižu čim odu švabe sa obale. I svi cjepljeni će kriviti one koji se nisu cjepili jer su uvjereni da ih QR kod i kovid putovnica štiti. sjeti se ovoga u 11 mjesecu kda te opet zaključaju pod parolom: #ostanidoma

13 godina
juice21 kaže...
Posmatrač kaže...
Han kaže...
Milka30 kaže...
Han kaže... 

Možeš li mi linkati dokaze da je cjepivo opasno-opasnije od recimo paracetamola?

Koje kontrole je prošlo? One koje su odredili isti oni koji ga guraju u upotrebu? Višestruko je testirano gdje i na kome? Sad kad je u opticaju se upravo višestruko testira. Sva sreća da je toliko sigurno da ti ne garantira da se nećeš zarazit i da mu je rok trajanja cca 6 mjeseci, ako i to. I čim se pojavi novi soj ( a pojavljivat će se iz godine u godinu ) to isto cjepivo gubi smisao. Jer pazi, novi sojevi su opasniji, brži, jači... Sva sreća u svemu tome je da se u više od 90% slučajeva imunitet zaražene osobe sam izborio za sebe. A opasnije je upravo iz razloga da ima nuspojave kojima je ishod smrt ili trajna oštećenje. I ja ti neću tražiti dokaze i linkati nekakva online istraživanja i dokazivati nešto. Ne treba mi neka plaćenička online stranica išta dokazivati. Sve je vidljivo kad pogledaš oko sebe.

Vidis li igdje tu oko sebe lijek za rak? Jesi ikad u zivotu popio ijedan lijek? Jesi li procitao onaj papir koji ti dodje uz njega? 

Ne možeš u isti koš stavljati "lijekove" (čitaj drogu) i mRNK cjepivo koje se uzima u venu.

Postoji nešto što se zove crijevna sluznica koja ne propušta sve pizdraije u krvotok ili ih otpušta lagano.

mRNk zaobilazi želudac i crijeva, a k tome je to još i nešto što nije kak treba ispitano (ne znaju se dugotraje posljedice), što nije slučaj s klasičnim "lijekovima", jer su svi više manje na istu foru. (imaš 150 varijanti tableta na bazi paracetamola i ibuprofena, samo je proizvođač i ambalaža drugačija).

Lije za rak postoji, a zove se zdrav i prirodan život, kakvog "moderni" čovjek ne živi, pa je pojedinac tempirana bomba, jer je samo pitanje vremena kada će se nešto u njemu pojaviti.

Kad organizam više na prirodan način ne može izbacivat smeće iz sebe, počinje ga formirati u obliku tumorskih naslaga (tumorska tvorevina), kako bi ga izolirao od ostatka organizma.

Tumor kako je nastao, tako i odlazi kad čovjek prijeđe na sirovu prirodnu hranu i kad počne postiti na vodi.

Kineska studija je to sve jako dobro objasnila, a imaš i hrpetinu studija koje to potvrđuju, ali naravno, tako nešto ti tvoj voljeni doktor neće reći, jer ne smije/ ne želi/ ne zna.

Tvoje tijelo je pametnije od tebe samog i ne treba mu nikakvo cjepivo da bi radilo ispravno niti da bi se zaštitilo.

Da li je moguce da nakon ovog teksta ti i dalje mislis da razumijes cjepivo, njegovu funkciju i samu farmakodinamiku. Ovo ostalo ispod mRNA i pucanja u venu je kriticni manjak znanja o temi. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
protjeran
Posmatrač kaže...
Han kaže...
Milka30 kaže...
Han kaže... 

Vidis li igdje tu oko sebe lijek za rak? Jesi ikad u zivotu popio ijedan lijek? Jesi li procitao onaj papir koji ti dodje uz njega? 

Paracetamol je poznat preko 100 godina i prodaje se bez recepta već pola stoljeća. Ovo cjepivo je "staro" svega 6 mjeseci i koristi metodu koja se već dugo istražuje a nikada nije dobila zeleno svjetlo za upotrebu, osim do sada jer upravo je korona sa svojih 97% oboljelih  koji su je prohodali neznajući da ju imaju, jedna od najgorih pošasti novog doba.

6 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Kad je čovjek bolestan, život mu se svede na istraživanje, a imam takav posao da se mogu tome na poslu posvetiti barem 6 sati, kao i što sada tipkam xy personama na forumu.

Nisam Mili, nego Filox, vidi što piše...   

Super, drago mi je da si načitan i da poznaješ tematiku, ali zašto onda lažeš? Nemoj lagat, nego piši ono što si naučio. 

Ne možeš tvrdit da će svježi zrak, čista voda i zelenilo u 100% slučajeva izliječiti rak, kao što ni ja to ne mogu tvrdit za THC, a znam osobno čovjeka koji je prehranom, THC uljem i kokosovim uljem izliječio rak mozga s metastazama, osim ako me nije lagao o tome. Postoji uvijek i ta opcija, treba uvijek bit skeptičan. Ništa nije 100% sigurno. Svako tijelo je drugačije, svak drugačije reagira na bolest, na lijek i na terapiju.

Ovo za 7 bolesti prije 100 godina je notorna glupost, oprosti, tako nešto ne možeš pisat ako si ikad išta o povijesti čitao. Dijagnostika, sve se svodi na dijagnostiku, koja nije postojala prije 100 godina, jako je jednostavno. Arheološka istraživanja su potvrdila postojanje raka prije nekoliko tisuća godina. 

Mogu se složit da danas imamo više raka zbog nezdravog života, to je logično.

Live long and prosper.
14 godina
Han kaže...

Bitno je da ti imaš dokaze kako je, citiram: "Zapravo,cjepivo je sigurno!Visestruko je testirano,prošlo je sve kontrole." Tebi su osobno donijeli kući rezultate testiranja.... Ne informiram se na jutubu niti čitam portale. Koja struka?? sve do jedne svjestke struke su podbacile i same sebi uskočile su u usta i posrali svoje prethodne izjave i tvrdnje. Daj ti malo povezuj ko je kada i što rekao u početku cirkusa, na sredini cirkusa i što tvrdi sada.  Sve što su oni koje nazivate antivaxerima i teoretičarima zavjere govorili prošle godine se ostvaruje. Ucjena cjepljenjem je upravo u toku, uskoro QR kod i zabrane, i okretanje onih koji su cjepljeni na one koji nisu. Jer koliko god doza primio ili ćeš primiti nisi zaštićen. Novi sojevi stižu čim odu švabe sa obale. I svi cjepljeni će kriviti one koji se nisu cjepili jer su uvjereni da ih QR kod i kovid putovnica štiti. sjeti se ovoga u 11 mjesecu kda te opet zaključaju pod parolom: #ostanidoma

DA IMAM DOKAZE!

Dokaz je taj sto je cjepivo na trzistu-sto znaci da je proslo sve kontrole i testiranja-ja ne razumijem sta tebi tu nije jasno?

Pa postoje ljudi koji rade cjepiva,oni su struka-sigurno nisi ti struka koji upijaš te gluposti sa....ne znam vise gdije ti to kupis sve!

A kada su to podbacile?Tko je to podbacio?

Znaci cijeli svijet je u zabludi i cjela ljudska populacija je pokusni kunic koji prima tamo nesto sto uopce nije sigurno,niti testirano.I gle cuda,po prvi puta u povjesti svi su slozni i Ameri i Rusi i Kinezi...svi se cjepe necime sto niti oni ne znaju sta je!

Da se razumijemo,nisam za to da se svi moraju cjepiti,ali sam definitivno za to da se osoba koja nije cjepita,full naplati ljecenje u slucaju oboljenja od covida!

.....Vidim da si napisao da je cjepivo mRNA izmisljeno prije 6 mjeseci.......khm....znas li da je prvo cjepivo napravito 1990,a rad na takvoj vrsti cjepiva pocinje 1989?

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne riješavaju nasiljem!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2021 11:38 (Milka30).
10 godina
juice21 kaže...
Posmatrač kaže...
juice21 kaže...
Filox kaže...
juice21 kaže...

A šta si ti sve ovdje nadrobio... Da, cijepili su me u venu s Pfizer dopom, da znaš kako me puklo, dva dana sam kljucao u oblaku snova. I s andolima se rokam kad god mi je dosadno.

Rak se dogodi kad ne možemo više izbacivati smeće iz sebe? Ma baš zanimljivo, ja bio uvjeren da ima veze s mutacijama u novim stanicama kod diobe...

Znači svak tko oboli od bilo koje vrste raka može postit na vodi i zelenilu i izliječit će se 100%? Vrhunski, idem odmah to svima govorit. 

7 registrovanih po tebi znaci i 7 uopste koje postoje? Joj boze.....

Jesi imao rak pa si se tako izlijecio ili si i to saznao sa yt?

Nisam imao rak, već sam imao koksartrozu kuka koja je doša do te faze da ne mogu hodati bez šepanja, da se budim u snu  od bolova.

Danas, nakon kratkog vremena nakon promjene načina života, mogu igrati nogomet, bez većih problema.

Drastična razlika, jer onda nisam mogao hodati bez bolova.

Svakih desetak mjeseci napravim kontrolu magnetom.

Drugi magnet mi je pokazao drastično smanjenje otoka, više nema upalnih procesa.

Čekam idući magnet u 11 mj.

Imaš raznoraznu litaraturu, pa i studije, pa se možeš informirati ILI možeš slušati stručnjake poput debelog capaka i beroša i poluretardirane alemke... Tvoj izbor

buraz moj pa ja tebe ne kužim. Furaš neku prirodnu spiku a ideš u bolnice na magnete??? kakve magnete, pa jel nema neka vračara u blizini da ti pregleda jel sve štima i da napravi čarobni napitak? Pa otkad vjerujemo modernoj medicini, oni su tu da od nas naprave majmune, zar ne? 

i još mi nisi odgovorio zašto ljudi prije 500 godina nisu živjeli stotinama godina??

13 godina
protjeran

Jedno pitanje za ove pojedince tu koji vole sve do jednog posta trpati u teoretičare zavjere. Zašto svakoga tko kaže nešto a ne slaže se za vašim mišljenjem automatski krenete prozivat i omalovažavaat na ovakav ili sličan način: to si se na youtubu informirao, to ti je facebook rekao, ti siantivaxer, bil gejc, teoretičar zavjere itd. Zašto ste toliko jadni pa odmah krenete sa tim glupim i ispraznim argumentima. Zar nije poanta rasprave nekakav razgovor itd, a ne ljepljenje etiketa. Oni među vama koji generaliziraju i smatraju sve osim sebe glupima itd su jednostavno jadni. Preziru se oni koji idu u restorane, preziru se oni koji vježbaju, preziru se oni koji idu u kafiće, smetaju vam okupljanja, smetaju vam svadbe itd. Nije svaki odlazak u kafić oblokavanje žujom, nije svaka svadba prežderavanje i orgijanje u hrani i krkanluku, nije svaki izlazak u diskoteku cajkaški dernek itd. Nisu svi isti. Mislim da bi vi koji konstantno sve generalizirate i pljujete po svemu što radi većina trebali shvatiti da nije problem u ljudima što žive, nego u vama koji ste u strahu i ne živite, koliko god mislili da ste živi i superiorniji imate jedan veliki kurac od života. Koliko vas može na prste jedne ruke nabrojati ljude koji bi se za vas ustali po najgorem vremenu u 3 ujutro, došli na drugi kraj grada ili u drugi grad jer vam je pukla guma, ostali bez goriva ili došli pomoć napravit nešto bez izmotavanja i nagovaranja? sumnjam da itko od vas može nabrojat dvoje a kamoli više. To govori puno o osobi.

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Cansee kaže...
juice21 kaže...
Filox kaže...
juice21 kaže...

pa zašto onda prosjek života ljudi u 16. stoljeću nije 100 ili 200 godina starosti ili više? Tad se živjelo stoposto prirodno, nema mobitela i zračenja, mcdonaldsa, konzuma, todorića, paštete i kemoterapije???

Zato što se ratovalo, ginulo, selilo, živjelo u bijedi i siromaštvu, pila nečista voda, jele loše termički obrađene životinje, sav dobar usjev se davao gazdama, vlastodršcima itd. Takvi su dobro živjeli, kmetovi su patili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2021 11:40 (Han).
10 godina
Milka30 kaže...
Han kaže...

DA IMAM DOKAZE!

Dokaz je taj sto je cjepivo na trzistu-sto znaci da je proslo sve kontrole i testiranja-ja ne razumijem sta tebi tu nije jasno?

Pa postoje ljudi koji rade cjepiva,oni su struka-sigurno nisi ti struka koji upijaš te gluposti sa....ne znam vise gdije ti to kupis sve!

Znaci cijeli svijet je u zabludi i cjela ljudska populacija je pokusni kunic koji prima tamo nesto sto uopce nije sigurno,niti testirano.I gle cuda,po prvi puta u povjesti svi su slozni i Ameri i Rusi i Kinezi...svi se cjepe necime sto niti oni ne znaju sta je!

Da se razumijemo,nisam za to da se svi moraju cjepiti,ali sam definitivno za to da se osoba koja nije cjepita,full naplati ljecenje u slucaju oboljenja od covida!

nema tu nikakve vajde o raspravi buraz, ako ne staviš svoj osobni doktorat na 200 stranica sa kompletnom analizom covid cijepiva nemaš se šta boriti protiv ekipe ovdje. Oni znaju da je to zavjera neslućenih razmjera, a u zavjeri su i plenković i domar u WHO i piskaralo u 24sata. Svi su se oni udružili protiv nas.

šta god bilo tko napisao uvijek će biti onaj koji će reći "a kak ti to znaš? jesi ti to osobno istraživao?" 

isto tako je i ova rasprava sam okruglom zemljom, uvijek će ravnaš reći "pa jesi ti sam vidio iz svemira da je zemlja okrugla??" i da jesi uvjeravat će te da su ti to puštali film u svemirskom brodu, da nije to zapravo

10 godina
Han kaže...
Cansee kaže...
juice21 kaže...
Filox kaže...
juice21 kaže...

pa zašto onda prosjek života ljudi u 16. stoljeću nije 100 ili 200 godina starosti ili više? Tad se živjelo stoposto prirodno, nema mobitela i zračenja, mcdonaldsa, konzuma, todorića, paštete i kemoterapije???

Zato što se ratovalo, ginulo, selilo, živjelo u bijedi i siromaštvu, pila nečista voda, jele loše termički obrađene životinje, sav dobar usjev se davao gazdama, vlastodršcima itd. Takvi su dobro živjeli, kmetovi su patili.

aha, znači vlastodršci su onda živjeli 100-200 ili više godina? 

Pomozi mi samo da shvatim, u kojem to točno razdoblju i iz kojih razloga je životni vijek bio duži nego što je to danas, ovog trenutka?

6 godina
neaktivan
Han kaže...

Jedno pitanje za ove pojedince tu koji vole sve do jednog posta trpati u teoretičare zavjere. Zašto svakoga tko kaže nešto a ne slaže se za vašim mišljenjem automatski krenete prozivat i omalovažavaat na ovakav ili sličan način: to si se na youtubu informirao, to ti je facebook rekao, ti siantivaxer, bil gejc, teoretičar zavjere itd. Zašto ste toliko jadni pa odmah krenete sa tim glupim i ispraznim argumentima. Zar nije poanta rasprave nekakav razgovor itd, a ne ljepljenje etiketa. Oni među vama koji generaliziraju i smatraju sve osim sebe glupima itd su jednostavno jadni. Preziru se oni koji idu u restorane, preziru se oni koji vježbaju, preziru se oni koji idu u kafiće, smetaju vam okupljanja, smetaju vam svadbe itd. Nije svaki odlazak u kafić oblokavanje žujom, nije svaka svadba prežderavanje i orgijanje u hrani i krkanluku, nije svaki izlazak u diskoteku cajkaški dernek itd. Nisu svi isti. Mislim da bi vi koji konstantno sve generalizirate i pljujete po svemu što radi većina trebali shvatiti da nije problem u ljudima što žive, nego u vama koji ste u strahu i ne živite, koliko god mislili da ste živi i superiorniji imate jedan veliki kurac od života. Koliko vas može na prste jedne ruke nabrojati ljude koji bi se za vas ustali po najgorem vremenu u 3 ujutro, došli na drugi kraj grada ili u drugi grad jer vam je pukla guma, ostali bez goriva ili došli pomoć napravit nešto bez izmotavanja i nagovaranja? sumnjam da itko od vas može nabrojat dvoje a kamoli više. To govori puno o osobi.

Na isti način kreacionisti pričaju. Postoji milijun dokaza za evoluciju, nastanak i razvoj života, biologija, anantomija, arheologija, fosili, DNA, mapiranje genoma, svo čudo dokaza o životu, ali kreacionisti uporno žele da se raspravlja o tome i da se u školama uči i o krecionizmu, pa da ljudi odluče. NE. To tako ne ide. Jedno je religija, vjerovanje i naklapanje pizadrijama od strane ljudi koji ne vjeruju znanosti i ne prihvaćaju dokaze, a drugo su stotine godina istraživanja, nebrojeni znanstveni dokazi i studije. Tu nema rasprave, religiji je mjesto u crkvi, a u školi se uči povijest, biologija i ostale znansveno utemeljene činjenice.

Tako i ti, imaš struku, imaš dokaze, imaš istraživanja, ali ti bi htio filozofsku raspravu što-bi-bilo-kad-bi-bilo. To ne ide tako. Nije istina da se ti ne slažeš s našim mišljenjem, ti se ne slažeš s istraživanjima, dokazima i stručim ljudima iz cijelog svijeta. S druge strane, želiš gurat neku svoju teoriju koja se temelji na tvojim razmišljanjima i nekoj tvojoj logici. Ne ide to tako.

Nas optužuješ da generaliziramo i da se ponašamo superiorno, a ti si taj koji isto to radi, samo zato jer se nismo složili s tvojim razmišljenjima. Ali to je upravo to, samo tvoje razmišljenje, ne znanstveno potkrijepljena činjenica s kojom se slaže večina znanstvene zajednice. 

Live long and prosper.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2021 11:48 (Filox).
13 godina
protjeran
Milka30 kaže...
Han kaže...

DA IMAM DOKAZE!

.....Vidim da si napisao da je cjepivo mRNA izmisljeno prije 6 mjeseci.......khm....znas li da je prvo cjepivo napravito 1990,a rad na takvoj vrsti cjepiva pocinje 1989?

Ako je to tebi dovoljan dokaz onda si u velikoj zabludi ili jako lakovjeran. No dobro.

Struka radi za pare a ne da tebi bude dobro. Farmacija je u ime para pobila više ljudi nego staljin i hitler zajedno. Kad to shvaiš vidjet ćeš da nije farmacija anđeo sa krilima kome je stalo do tvog života.

Očito ti treba pregled očiju jer ne vidiš dobro. Napisao sam ti: " Ovo cjepivo je "staro" svega 6 mjeseci i koristi metodu koja se već dugo istražuje ! Pojednostavljeno, cjepivo za koronu je staro cca 6 mjeseci a bazira se na istraživanjima koja traju dosta dugo. Cjepivo za koronu je jedino mrna cjepivo koje je dobilo dopuštenje globalnih razmjera u povjesti cjepiva. I to za samo 6 mjeseci. A 20+ godina su dobivali mahom odbijenice. Ali tebi je dovoljno 6 mjeseci da si 100% siguran da je prošlo sva testiranja i kontrole. Evo ti kronologija ispada osobe kojoj je funkcija: voditeljica Odsjeka za kontrolu kvalitete virusnih cjepiva i interferona

6 godina
neaktivan
Cansee kaže...

Pomozi mi samo da shvatim, u kojem to točno razdoblju i iz kojih razloga je životni vijek bio duži nego što je to danas, ovog trenutka?

U Bibliji piše da je Noah bio 950 godina star. Metuzalem 969 godina.

A šta je sad?

Live long and prosper.
13 godina
protjeran
Filox kaže...
Han kaže...

Na isti način kreacionisti pričaju. Postoji milijun dokaza za evoluciju, nastanak i razvoj života, biologija, anantomija, arheologija, fosili, DNA, mapiranje genoma, svo čudo dokaza o životu, ali kreacionisti uporno žele da se raspravlja o tome i da se u školama uči i o krecionizmu, pa da ljudi odluče. NE. To tako ne ide. Jedno je religija, vjerovanje i naklapanje pizadrijama od strane ljudi koji ne vjeruju znanosti i ne prihvaćaju dokaze, a drugo su stotine godina istraživanja, nebrojeni znanstveni dokazi i studije. Tu nema rasprave, religiji je mjesto u crkvi, a u školi se uči povijest, biologija i ostale znansveno utemeljene činjenice.

Tako i ti, imaš struku, imaš dokaze, imaš istraživanja, ali ti bi htio filozofsku raspravu što-bi-bilo-kad-bi-bilo. To ne ide tako. Nije istina da se ti ne slažeš s našim mišljenjem, ti se ne slažeš s istraživanjima, dokazima i stručim ljudima iz cijelog svijeta. S druge strane, želiš gurat neku svoju teoriju koja se temelji na tvojim razmišljanjima i nekoj tvojoj logici. Ne ide to tako.

Nas optužuješ da generaliziramo i da se ponašamo superiorno, a ti si taj koji isto to radi, samo zato jer se nismo složili s tvojim razmišljenjima. Ali to je upravo to, samo tvoje razmišljenje, ne znanstveno potkrijepljena činjenica s kojom se slaže večina znanstvene zajednice. 

Uzalud si pisao. Pitao sam zašto se ljude naziva antivaxerima, teoretičarima zavjere itd. A ne da mi ti ideš nekaj deseto objašnjavati. Ko te išta pitao o religiji, anatomiji itd. Znanost je do prije 100 godina puštala ljudima krv na svaku povišenu temperaturu, rezala udove nakon ujeda zmije itd. I tada se to smatralo normalno. Danas to nije normalno jer je znanost i kumovanje logike shvatili da može i drugačije. Isto tako će za neko vrijeme znanost shvatiti da je i ovo kaj sad imamo moglo drugačije. Ali kotač se zakotrljao, lova je ogromna i niko nema muda priznati da je pogriješio.

15 godina
Filox kaže...
juice21 kaže...

U redu, budem te oslovljavao s kolega forumaš Majmun, ako ti je zgodnije, jer smo mi ipak napredna i moderna verzija dotičnih, od kojih smo potekli evolucijom nakon velikog praska, gdje je iz ničega nastalo sve, jel tako? 

Dakle, Majmune, što se tiče laganja, nisam u niti jednom kontekstu lagao, već sam se referirao na kinesku studiju. 

Ako ti nešto nije jasno, pročitaj je pa komentiraj. Nemoj biti toliko neodgovoran forumaš, koji niti gradivo ne pročita.

Nisam napisao da 100% izliječi svaki rak, već većinu, jer postoje takvi slučajevi kod kojih nije moguće napraviti obrat na prirodan način.

Nažalost zbog razičitih mišljenja se tematika svede na obično prepucavanje i ova tema bi trebala na LOCK

Za majmuna možeš dobit prijavu, ali ja se time ne bavim, srećom za tebe. Molim bez vrijeđanja na osobnoj razini.

Drugo, ovo potvrđuje kompletno nerazumijevanje evolucije, a po načinu pisanja si na tragu kreacionista i negiranja evolucije. Bravo za tebe.

Zašto si se ograničio samo na kineske studije, što je s Kanadom, Britanijom i ostalim istraživačkim centrima? Znaš li uopće što su sve provodili od istraživanja i koliko toga o čemu si ti pisao su i oni istraživali? Očito ne.

Nisam se ograničio na "kineske studije", već na "Kinesku studiju", ali izgleda da ti nisi niti čuo uopće za to, kamoli nešto više.

Također i ti možeš dobiti prijavu, jer si mene bez ikakavih dokaza nazvao lažljivcem, a to je veća uvreda nego kad ti ja napišem da si nastao od majmuna, jer je to ono u što ti vjeruješ (odnosno imaš dokaze za to )

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Cansee kaže...
Milka30 kaže...
Han kaže...

DA IMAM DOKAZE!

nema tu nikakve vajde o raspravi buraz, ako ne staviš svoj osobni doktorat na 200 stranica sa kompletnom analizom covid cijepiva nemaš se šta boriti protiv ekipe ovdje. Oni znaju da je to zavjera neslućenih razmjera, a u zavjeri su i plenković i domar u WHO i piskaralo u 24sata. Svi su se oni udružili protiv nas.

šta god bilo tko napisao uvijek će biti onaj koji će reći "a kak ti to znaš? jesi ti to osobno istraživao?" 

isto tako je i ova rasprava sam okruglom zemljom, uvijek će ravnaš reći "pa jesi ti sam vidio iz svemira da je zemlja okrugla??" i da jesi uvjeravat će te da su ti to puštali film u svemirskom brodu, da nije to zapravo

A ko govori da je zavjera? Ko spominje plenkovića i who??? To su riječi i povezivanja koja vi stalno forsirate. Ako si se cjepio čega se bojiš? Nastavi sa normalnim životom kao i prije pandemije. U čemu je problem?

17 godina
Han kaže...

Znanost je do prije 100 godina puštala ljudima krv na svaku povišenu temperaturu, rezala udove nakon ujeda zmije itd. I tada se to smatralo normalno. Danas to nije normalno jer je znanost i kumovanje logike shvatili da može i drugačije. Isto tako će za neko vrijeme znanost shvatiti da je i ovo kaj sad imamo moglo drugačije. Ali kotač se zakotrljao, lova je ogromna i niko nema muda priznati da je pogriješio.

Znanost je upravo to, znanost. Uči tijekom vremena, ali je tijekom vremena naučila i da su cjepiva daleko najbolja prevencija (posebno kad nešto ne možemo liječiti).

Isto tako, tijekom vremena se rade sve bolje stvari, uključujući cjepiva.

Možda jednog dana i doznamo za bolju soluciju, no sad je ne znamo. A ljudi su sad bolesni.

13 godina
juice21 kaže...
Filox kaže...
juice21 kaže...

Nisam Mili, nego Filox, vidi što piše...   

Super, drago mi je da si načitan i da poznaješ tematiku, ali zašto onda lažeš? Nemoj lagat, nego piši ono što si naučio. 

Ne možeš tvrdit da će svježi zrak, čista voda i zelenilo u 100% slučajeva izliječiti rak, kao što ni ja to ne mogu tvrdit za THC, a znam osobno čovjeka koji je prehranom, THC uljem i kokosovim uljem izliječio rak mozga s metastazama, osim ako me nije lagao o tome. Postoji uvijek i ta opcija, treba uvijek bit skeptičan. Ništa nije 100% sigurno. Svako tijelo je drugačije, svak drugačije reagira na bolest, na lijek i na terapiju.

Ovo za 7 bolesti prije 100 godina je notorna glupost, oprosti, tako nešto ne možeš pisat ako si ikad išta o povijesti čitao. Dijagnostika, sve se svodi na dijagnostiku, koja nije postojala prije 100 godina, jako je jednostavno. Arheološka istraživanja su potvrdila postojanje raka prije nekoliko tisuća godina. 

Mogu se složit da danas imamo više raka zbog nezdravog života, to je logično.

U redu, budem te oslovljavao s kolega forumaš Majmun, ako ti je zgodnije, jer smo mi ipak napredna i moderna verzija dotičnih, od kojih smo potekli evolucijom nakon velikog praska, gdje je iz ničega nastalo sve, jel tako? 

Dakle, Majmune, što se tiče laganja, nisam u niti jednom kontekstu lagao, već sam se referirao na kinesku studiju. 

Ako ti nešto nije jasno, pročitaj je pa komentiraj. Nemoj biti toliko neodgovoran forumaš, koji niti gradivo ne pročita.

Nisam napisao da 100% izliječi svaki rak, već većinu, jer postoje takvi slučajevi kod kojih nije moguće napraviti obrat na prirodan način.

Nažalost zbog razičitih mišljenja se tematika svede na obično prepucavanje i ova tema bi trebala na LOCK

Opet naklapanja i ne poznavanje osnovnih pojmova evolucije. Dakle... Za svaku tematiku koju ti otvoris, izbacis pojmove koje ocigledno ne razumijes a na kraju ne razumijes niti samu evoluciju.

Nitko nije nastao od majmuna. Vec je tijek evolucije pokazao da je majmun nas predak, kasnijim dijeljenjem, krizanjem, odlaskom na druga podrucja, ucenjem... Dolazi do razvitka danasnjeg modernog covjeka. Makar se u ovoj temi vidi da odredeni nisu daleko od "kamena s ramena" pa svaka sumnja u evoluciju je donekle opravdana. 

Veliki prasak nije nikad receno da je bila "kugla" nicega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2021 12:05 (SimeKZ).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
The Unforgiven kaže...

Ne znam zašto uopće raspravljate s likom koji je par stranica prije rekao da je zemlja ravna ploča okovana ledom... 

Ali definitivno sam najveća budala ja koji gubim vrijeme čitajući to

Eto, drugačije mišljenje se etiketira.

Do 1542 godine, zemlja je u svim spisima bila RAVNA, od te godine se nasilu, bez ikakvih dokaza uveo heliocentrični sustav.

Od kad je vijeka, 3x duže je ravna Zemlja bio ispravan koncept, a ja tako vjerujem i dan danasi nitko me ne može uvjeriti u drugačije.

Prošao sam i ja kroz obrazovni sustav i do svoje 30-e sam mislio isto kao i ti. Od tada više ne.

"Otvorenost uma je bit intelekta"

Neću reći da ste zatucani (jer to ne bi bilo ispravno od mene), ali ne vidite dalje od svog nosa i onoga što vam se serivira.

Ne znate prepoznati istinu u masi informacija koja vam se servira, jer NIJE sve istina što se priča/ uči/ zagovara.

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
juice21 kaže...
The Unforgiven kaže...

Ne znam zašto uopće raspravljate s likom koji je par stranica prije rekao da je zemlja ravna ploča okovana ledom... 

Do 1542 godine, zemlja je u svim spisima bila RAVNA, od te godine se nasilu, bez ikakvih dokaza uveo heliocentrični sustav.

Od kad je vijeka, 3x duže je ravna Zemlja bio ispravan koncept, a ja tako vjerujem i dan danasi nitko me ne može uvjeriti u drugačije.

Prošao sam i ja kroz obrazovni sustav i do svoje 30-e sam mislio isto kao i ti. Od tada više ne.

Neću reći da ste zatucani (jer to ne bi bilo ispravno od mene), ali ne vidite dalje od svog nosa i onoga što vam se serivira.

Ne znate prepoznati istinu u masi informacija koja vam se servira, jer NIJE sve istina što se priča/ uči/ zagovara.

U starom egiptu je majstor izracunao pomocu dva stupa i izbrojanim koracima zakrivljenost zemlje, a ti pricas kako si otkrivo istinu.

Jebo me svatko, ovo je fascinantno. 

6 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Opet naklapanja i ne poznavanje osnovnih pojmova evolucije. Dakle... Za svaku tematiku koju ti otvoris, izbacis pojmove koje ocigledno ne razumijes a na kraju ne razumijes niti samu evoluciju.

Moram priznat da sam apsolutno fasciniran s količinom osnovnog neznanja na koje naletim ovdje. Čovjek koji ne razumije evoluciju, negira stručnjake, ne želi niti poslušat o dokazima koje iznosim, uporno želi uvjerit sve da je on u pravu, a mi glupi. Sad još pročitam i da je ravnozemljaš? A mene drugi put naziva majmunom i ne smatra to uvredom, a uvrijedio se jer sam ja rekao da je on lažov, nakon što je on izjavio da smo cijepljeni u venu?

OK, još jedna tema koju ću rado napustit, ovo je previše za mene. 

Pozz

Live long and prosper.
17 godina
juice21 kaže...

Od kad je vijeka, 3x duže je ravna Zemlja bio ispravan koncept,

Od kad je kakvog vijeka' Crkvenog?

Znaš kad je otkriveno da je Zemlja okrugla i što se uopće dogodilo 1542?

Ti si savršen primjer zašto nekima treba zabraniti internet...

13 godina
protjeran
Filox kaže...
Cansee kaže...

U Bibliji piše da je Noah bio 950 godina star. Metuzalem 969 godina.

A šta je sad?

Sad na stranu sve gluposti koje melješ, ali ne moraš se ismijavati iz vjere i uvjerenja u koje vjeruje barem oko 3+ milijardi ljudi koji su se izjasnili da su kršćani. Ne moraš vjerovati u Bibliju, Kuran ili ko zna kaj ali nije niti u redu za osobu koja svima pametuje da se iz toga izruguje.

13 godina
Filox kaže...
SimeKZ kaže...

Moram priznat da sam apsolutno fasciniran s količinom osnovnog neznanja na koje naletim ovdje. Čovjek koji ne razumije evoluciju, negira stručnjake, ne želi niti poslušat o dokazima koje iznosim, uporno želi uvjerit sve da je on u pravu, a mi glupi. Sad još pročitam i da je ravnozemljaš? A mene drugi put naziva majmunom i ne smatra to uvredom, a uvrijedio se jer sam ja rekao da je on lažov, nakon što je on izjavio da smo cijepljeni u venu?

OK, još jedna tema koju ću rado napustit, ovo je previše za mene. 

Pozz

To je rangu borbe sa vjetrenjacama.

Iz mojeg iskustva, nase obrazovanje je nista, nula. Na fakultetu sam imao predmet evolucija. Kolega koji ne vjeruje u evoluciju, odnosno negira, je otvoreno stao u borbu da on ne zeli uciti i poloziti predmet. Naravno, odbijen je i nastala je cijela hajka oko toga. Dan danas momak je tamo i vodi borbu. Zamisli, upisati prirodni predmet i onda takve stvari naklapat.

Ova tema i tema "hocete li se cijepiti" je cisti dokaz falšnog obrazovnog sistema. Propitkivati istinu je pozeljno, cak i imperativ ako zelis biti znanstvenik. No, onda moras biti spreman potkrijepiti podatke, iskustva i svoje znanje iz multidisciplinarnih podrucja.

Da bi potvrdio "okruglu" zemlju, treba ti osnovna matematika. A sad zamisli nekoga sa kim ulazis u raspravu i ne moze pojmiti da je 2+2=4.

15 godina
Old Iggy kaže...
juice21 kaže...

Od kad je vijeka, 3x duže je ravna Zemlja bio ispravan koncept,

Od kad je kakvog vijeka' Crkvenog?

Znaš kad je otkriveno da je Zemlja okrugla i što se uopće dogodilo 1542?

Ti si savršen primjer zašto nekima treba zabraniti internet...

Ne, ovo je prestrašno.

Zagovaraš heliocentrični koncept, a ne znaš ni od kada je to tako, niti da je kopernik tada unio "revoluciju" na tom polju.

Onda bi meni trebalo zabraniti internet?

9 godina

osobno se neću cijepiti jer nisam rizična skupina niti me ijedna statistika ovog svijeta stavlja među one koji imaju šansu za umrijeti od korone išta veću nego od drugih bolesti.

za one slabijeg IQ-a, moji razlozi nemaju veze sa 5G-om, bilgejcom, ravnim ili okruglim zemljama i ostalim zavjeraškim razlozima. ne cijepim se protiv gripe koja ubija i zdravei bolesne i "bake i djedove", pa nemam potrebu niti protiv ovog.

parolu "cijepi se, zaštiti druge" si onaj koji ju je smislio može nabit u dupe koliko je to debilna parola, kad je smrtna opasnost ljudi jesu i bit će sebični misliti samo na sebe i svoju obitelj, a ne na druge. dokaz su zapravo svi ovdje, nitko ne govori da se cijepio zbog "baka i djedova" i penzića u tramvaju, nego sebično zbog sebe.

takav debilizam smisliti, makar od stožera ništa pametnije niti čovjek ne može očekivati. sigurno je bio lijepo plaćen.

tako da, zasad se neću cijepiti, masku nosim gdje moram, a onaj tko je rizičan, neka se pobrine za sebe danas i sutra kao i ostalih 365 dana u godini, umjesto da ja potrošim svojih para dana na cijepljenje i nuspojave.

radi mene se nitko nije cijepio, ako takav ima neka se javi da mu dam do znanja da mu niti najmanje nisam zahvalan, naprotiv...

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
juice21 kaže...
The Unforgiven kaže...

U starom egiptu je majstor izracunao pomocu dva stupa i izbrojanim koracima zakrivljenost zemlje, a ti pricas kako si otkrivo istinu.

Jebo me svatko, ovo je fascinantno. 

U starom egiptu su vjerovali u zagrobni život, u boga suncaa, u mačku kao svetu životinju, u robovlasništvo, u incest, itd. to je onda isto sve istina?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice