Ona gore slika, koju je Han postavio sve govori. Glava ti je dolje i ne vidiš.
Ne možeš u isti koš stavljati "lijekove" (čitaj drogu) i mRNK cjepivo koje se uzima u venu.
Postoji nešto što se zove crijevna sluznica koja ne propušta sve pizdraije u krvotok ili ih otpušta lagano.
mRNk zaobilazi želudac i crijeva, a k tome je to još i nešto što nije kak treba ispitano (ne znaju se dugotraje posljedice), što nije slučaj s klasičnim "lijekovima", jer su svi više manje na istu foru. (imaš 150 varijanti tableta na bazi paracetamola i ibuprofena, samo je proizvođač i ambalaža drugačija).
Lije za rak postoji, a zove se zdrav i prirodan život, kakvog "moderni" čovjek ne živi, pa je pojedinac tempirana bomba, jer je samo pitanje vremena kada će se nešto u njemu pojaviti.
Kad organizam više na prirodan način ne može izbacivat smeće iz sebe, počinje ga formirati u obliku tumorskih naslaga (tumorska tvorevina), kako bi ga izolirao od ostatka organizma.
Tumor kako je nastao, tako i odlazi kad čovjek prijeđe na sirovu prirodnu hranu i kad počne postiti na vodi.
Kineska studija je to sve jako dobro objasnila, a imaš i hrpetinu studija koje to potvrđuju, ali naravno, tako nešto ti tvoj voljeni doktor neće reći, jer ne smije/ ne želi/ ne zna.
A šta si ti sve ovdje nadrobio... Da, cijepili su me u venu s Pfizer dopom, da znaš kako me puklo, dva dana sam kljucao u oblaku snova. I s andolima se rokam kad god mi je dosadno.
Rak se dogodi kad ne možemo više izbacivati smeće iz sebe? Ma baš zanimljivo, ja bio uvjeren da ima veze s mutacijama u novim stanicama kod diobe...
Znači svak tko oboli od bilo koje vrste raka može postit na vodi i zelenilu i izliječit će se 100%? Vrhunski, idem odmah to svima govorit.
da, većina takvih oboljenja su 100% izlječiva.
do mutacija dolazi i kad se trpaš rafiriranom "hranom".
sve moderne bolesti dolaze sa žlicom.
Prije 100-tinjak godina je bilo 7 (SEDAM) registriranih vrsti bolesti .... Koliko ih ima danas i radi čega?
Samo ti drži svoju glavu u pijesku i drobi gluposti po forumu...
7 registrovanih po tebi znaci i 7 uopste koje postoje? Joj boze.....
Jesi imao rak pa si se tako izlijecio ili si i to saznao sa yt?
Nisam imao rak, već sam imao koksartrozu kuka koja je doša do te faze da ne mogu hodati bez šepanja, da se budim u snu od bolova.
Danas, nakon kratkog vremena nakon promjene načina života, mogu igrati nogomet, bez većih problema.
Drastična razlika, jer onda nisam mogao hodati bez bolova.
Svakih desetak mjeseci napravim kontrolu magnetom.
Drugi magnet mi je pokazao drastično smanjenje otoka, više nema upalnih procesa.
Čekam idući magnet u 11 mj.
Imaš raznoraznu litaraturu, pa i studije, pa se možeš informirati ILI možeš slušati stručnjake poput debelog capaka i beroša i poluretardirane alemke... Tvoj izbor