Šta vas briga, jednom se živi.
Dobro vi govorite, treba 5G uvesti, treba doma imati WIFI, mikrovalnu, TV gledati pod obavezno! Da ne zaboravimo ovo zadnje, tu ćete puno toga naučiti, kao što ste puno toga već i naučili.
Također, spavajte sa mobitelom pored kreveta jer morate biti dostupni u svakom momentu, tko zna kada će vas prijatelj pozvati u birtiju (vidim da je i to popularno u žargonu?), treba kako ne...
I piti alkohol, jesti meso, droge, sve je to dobro za tebe... pravi dasa i tako to, još i čovjek koje se ponaša ko' da ima 25 doktorata na svaku temu vezano za 5G, sataniste na vlasti, obavezno cijepljenje, kidnapiranje silovanje i mučenje djece u državnim pedofilskim krugovima, psihopate na vlasti i u policijskim snagama koje već na akedmiji uče da lažu čim zinu, cijepljenje, HARP, chemtrailse, oblik Zemlje, bermudski trokut, centralnim bankama, operation paperclip / highjump / što_god, MK Ultra program, NWO, jedna valuta i nikako papirnata, sve to pravi momci znaju, samo dođi na bug.hr forum i pitaj znalce - sve oni znaju.
Šta ovi ostali znaju, što ja znam?
Ma ja sam obična budala, nemojte mene slušati, rokaj po svome, pusti idiota poput mene, nemoj se obazirati... Šta se uopće mučiš odgovarati na moje poruke, ne moš' budali poput mene iovako ionako ništa dokazati...
Još jednom - jednom se živi! Uživajte! Popi jednu, zapali i smij se ovim budala Nizozecima i Englezima koji pale 5G stanice, smij se njemacima što na ulice izlaze jer uvode obavezno cijepljenje, smij se cijelom Brazilu i Kini što masovno na ulice izlaze jer im još nisu ukinuli karantenu - samo vi terajte po svome, šta te budale znaju kad mi Hrvati, svih nas par milijuna mi znamo toliko toga, mlatimo pare na svjetckoj razini sa našom industrijom u našoj savršenoj oraganiziranoj državi.
Glupi Nizozemci niti nisu dovoljno pametni da se ugledaju na nas!
Pardon, na vas... ne na mene, ja sam debil i retardirani majmun.
I Nizozemci povjerovali u teoriju da 5G potiče šir
- poruka: 324
- |
- čitano: 60.305
- |
- moderatori:
vincimus
Kompa moj, tko tebe tjera da išta od tog koristiš? Koliko god ti tvrdio suprotno, ovo je slobodna država, odluči živjeti gdje god hoćeš, na nekom brdu ili otočiću daleko od "zračenja", lovi si ribu ili uzgajaj povrće i radi što te volja.
Evo i u ovu temu ću kopirat:
Evo najnovije vijesti oko karantene... Uskoro na vijestima.
Izgleda da puno ljudi u nas misli da je ova korona ništa i da su to gluposti, upravo kao ove neke budale po forumu i Toni Cetinski. Pa su tako fino čovjek na Braču radio 5 dana i dolazio na posao, a nikome nije rekao da mu bba već 5 dana ima simptome korone. Naravno da je baba pozitivna. Naravno, nije on jedini, takvih likova je još masu, šta mislie da je bolje šutit, nego prijavit. Jučer su bila 3 slučaja, danas ih je već 9 potvrđenih, a nisu još svi nalazi gotovi i sad u podne ide obavijest da najvjerojtanije i Brač ide pod potpunu karantenu. J. v. m. svima odreda radi ovoga, sad ne mogu ić napravit na kući šta moram, da ne propadne, ne mogu u polje, ne mogu staroj teti odnit šta joj treba, ne smin ni blizu Brača do daljnjeg, a da sam slučajnu došao jutros na Brač, ne bi mogao otić. A imam propusnicu...
Jel sad vidite koje probleme radite svojim glupim retardiranim izjavama, jel vidite štetu u ljudskim životima i u novcima i u životima onih koji se paze i pridržavaju svega? Jedan pametnjaković je dovoljan, samo jedan, a vidim da vas ima više od jedan. Taman kad se sve smiruje i kad idemo prema kraju, sad će bit ludilo i novi valovi.
Jer je korona izmišljena i 5G je problem.
NEMA 5G NA BRAČU, KONJI JEDNI!!!!
... oblik Zemlje....
you lost me there...
nije mi jasno kako neko moze tvrdit da je zemlja ravna ploca, kad ima toliko ocitih dokaza da nije. nemate znanja ni argumenata ali imate ego, a to su nas americki filmovi ucili da je najbitnije jel?
....
Još jednom - jednom se živi! Uživajte! Popi jednu, zapali i smij se ovim budala Nizozecima i Englezima koji pale 5G stanice, smij se njemacima što na ulice izlaze jer uvode obavezno cijepljenje, smij se cijelom Brazilu i Kini što masovno na ulice izlaze jer im još nisu ukinuli karantenu - samo vi terajte po svome, šta te budale znaju kad mi Hrvati, svih nas par milijuna mi znamo toliko toga, mlatimo pare na svjetckoj razini sa našom industrijom u našoj savršenoj oraganiziranoj državi.
Koliko se to nizozemaca i engleza diglo da pali stanice? 10? 20? 100? Toliko budala imas u prosjecnom balkanskom selu....Gdje to i ko masovno izlazi na ulice protiv vakcinacije? Cijeli Brazil i Kina?
A ovo zadnje valjda ti najbolje znas....
....
Koliko se to nizozemaca i engleza diglo da pali stanice? 10? 20? 100? Toliko budala imas u prosjecnom balkanskom selu....Gdje to i ko masovno izlazi na ulice protiv vakcinacije? Cijeli Brazil i Kina?
A ovo zadnje valjda ti najbolje znas....
Lako za broj ljudi, nego je bolje pitanje TKO je to palio. Nisu palili ljudi ko ja i ti, nego ljudi ko on, koji ovako isto nerazmišljaju. A takvih ima u svakoj državi, nije Nizozemska pošteđena budala.
Da uhvatim onoga tko je pokrenuo 5G mrežu na Braču, ubio bih ga. Radi njihih 5G testova cijeli Brač je sad u karanteni. Jel tako, a? Jel tako?
Ja sam budala i ovi što pale 5g su budale međutim ipak je nešto dobro u svemu ovome.
Ptice napadaju 5g... šteta što ptice nisu pametne kao vi! Morate ćete i po tom pitanju nešto napraviti! Predlažem razgovor a ako to ne bude išlo - onda kao i ovdje, recite im da su budale i glupe! I da vi znate bolje! I objasnite im! Oružejm, ako ništa drugo! Pa MORATE vi uvijek biti u pravu!
https://www.facebook.com/groups/169611727465464/permalink/188673565559280/
Reci ti meni pameti moja najdraža, odakle sad toliko zaraženih naglo na Braču? Jel to netko upalio 5G mrežu u NEREŽIŠĆIMA?
Ma kakve to ptice napadaju 5G, jel si nam to dao super uvjerljiv dokaz s FB???? Ako ti je FB nešto s čim dokazuješ tvrdnje, onda smo stvarno propali kao vrsta.
Meni je super kako su svi znanstvenici potplaćeni i kako nas varaju, ali ekipa po fejsu je iznimno uvjerljiva, na facebuku je prava istina, kad neki klinac slika nešto i to nam predstavi onako kako on to vidi. Nema, vrhunski dokazi. Isto ko i onaj video di mravi krenu svi u krug hodat kad zazvoni mobitel. Kako to meni nikad nisu mravi tako htjeli hodat, a na videu su hodali, kako to, objasni mi molim te, kako to? Zašto ja ne mogu replicirat ta istraživanja, kad su istina i dokaz? Kako nemogu, zašto ne mogu? Zašto? Zašto?
Napravi JEDAN pokus i dokaži svoje tvrdnje, JEDAN JEDINI. Evo, neka tebi mravi šetaju u krug oko mobitela kad zazvoni, snimi i pošalji da se tako ponašaju. A to je 4G, ne 5G, al nema veze, prihvatit ću i to. Siguran sam da znaš o kojem videu pričam.
P.S.
Da se razumijemo, i ja želim više istraživanja o štetnosti 5G frekvencija i utjecaja na ljudski organizam PRIJE nego se to stavi u pogon, ali isto tako ne govorim sigurno da 5G širi koronu, jer, mislim, ono... Ali sad baš palit i ovako dizat paniku, a ipak imamo dosta podataka da možemo zaključit kakav je utjecaj, malo je glupo i pretjerano. Istraživat dalje i više, da, uvijek. Dizati paniku i izmišljat gluposti koje nemaju veze s mozgom, ne, nikad.
HaM, ti ,nakon sve ove rasprave, ne vidiš ironiju u svojim postovima?
od kud ti to? zemlja je stara 6000 godina i ravna je... tek onda je lucifer počeo zaprašivati jabuke 5g kemtejlsima...
od kud ti to? zemlja je stara 6000 godina i ravna je... tek onda je lucifer počeo zaprašivati jabuke 5g kemtejlsima...
ne laži....
svi znamo da je lucifer prošle godine bio u LA i tamo tulumario i nije imao vremena za 5G zaprašivanje
ne laži....
svi znamo da je lucifer prošle godine bio u LA i tamo tulumario i nije imao vremena za 5G zaprašivanje
Ima alibi ;)
Ptice napadaju 5g... šteta što ptice nisu pametne kao vi! Morate ćete i po tom pitanju nešto napraviti! Predlažem razgovor a ako to ne bude išlo - onda kao i ovdje, recite im da su budale i glupe! I da vi znate bolje! I objasnite im! Oružejm, ako ništa drugo! Pa MORATE vi uvijek biti u pravu!
Sad sam se sjetio to za ptice i 5G, čitao nedavno o tome. Nego, izostavio si spomenut onaj dio kad je par dana prije tog pomora ptica neki debil zalijevao pesticidima (garant Monsanto) okolna polja... Kako simpatično, da se jedan takav detalj izostavi i kako tipično za ovakve rasprave.
Pozdrav.
Ja sam budala i ovi što pale 5g su budale međutim ipak je nešto dobro u svemu ovome.
Dobro je u tome što konačno i vi možete postati netko i nešto na ovome svijetu - zaustaviti ćete sve budale svijeta i ovu ludost paljenja 5G tornjeva jer vi ste toliko toga u svome životu napravili pametno i znate što je najbolje za cijelo čovječanstvo.
Žao mi je što nemam trunke pjesnika u sebi - sada bih svih hrabrim dušama ovdje, što bi život svoj dali za postavljanje čim većega broja 5G tornjeva u svijetu napisao "Odu hrabrosti i požrtvovanja" kako bi cijeli svijet znao za vaše junaštvo.
----
Ne posustajte, hrabri ratnici 5G budućnosti! Spasite nas budala od nas samih! Pokažite nam, otvorite nam oči kako bi i mogli uživati u velikim brzinama downloada čije naši jadni mali glupi mozgovi nemogu pojmiti ali vi, što vidite u budućnost nevjerovatne radosti koja nas čeka odmah iza ugla ugla - ne stidite se pokazati vaš vizionistički usud koji će nas katapultirati u sjasno obasjanu budučnost brzoga interneta i WIFI aparata za kavu!
Budite ustrajni! Nema predaje! Jer na vama, o vi radosni cvrkutavi nagovješteoci prelijepe nam budučnosti - vi budite suci nama, bijednima koji vam nismo do pasa - u brzoj ekzekuciji i poniženju ako ikada mislimo išta reći protiv nedovoljno cijenjenih 5G tornjeva. Dopustite nama, budalama, da vidimo sjaj u njima baš kao i vi! Nemojte posustajati, bez obzira što će vam kreten poput mene svašta napisati u pokušaju da vas ovrati od svetoga grala, našega i vašega rješenja svih zala u budučnosti zbog kojih se isplati ovdje danima pisati protiv svih koji misle da, oh kakvi jadnici, 5g mreža je nešto drugo što vi znate da jest!
On topic:
Napravi JEDAN pokus i dokaži svoje tvrdnje, JEDAN JEDINI. Evo, neka tebi mravi šetaju u krug oko mobitela kad zazvoni, snimi i pošalji da se tako ponašaju. A to je 4G, ne 5G, al nema veze, prihvatit ću i to. Siguran sam da znaš o kojem videu pričam.
Inače, nije da se hvalim, ali ja to mogu.
Ovi moji mravcovi kaj su nam okružili kuću u takvim količinama da ne vidim uopće više zidove bi taman mi i okružili mobitel da ga stavim na zid, baš bih mogao stavit i inscenirati dolazni poziv taman kad krenu obilazit, step2: youtube video, step 3: profit
Sad sam se sjetio to za ptice i 5G, čitao nedavno o tome. Nego, izostavio si spomenut onaj dio kad je par dana prije tog pomora ptica neki debil zalijevao pesticidima (garant Monsanto) okolna polja... Kako simpatično, da se jedan takav detalj izostavi i kako tipično za ovakve rasprave.
Pozdrav.
Lik priča - stojim gore, upalim 5G da ju testiramo, vidimo kako sve doslovce padne na zemlju, ugasimo, spustimo se dolje a pod crn od mrtvih kukaca oko nas. Međutim, ja ću tu informaciju iz prve ruke zanemariti i slušati ću tebe jer znam da ti znaš najbolje jer ne bi bio na ovome forumu i diskutirao u ovoj temi da ne znaš - vidim koliko braniš 5G i zato, hvala ti na tome što si mi razjasnio još jednu temu oko koje sam bio tako zbunjen!
Ti, baš poput svih ostalih heroja u ovoj temi (jesam li već napomenuo koliko vam se divim i ugledavam na vas? mojoj djeci ću dati imena vaših nickova tu sa foruma) - ja sam neizmjerno zahvalan što dijeliš svoje ogromno znanje sa mnom jer ja toliko od vas svih ovdje učim. Još malo i biti ću možda vrijedan da i ja, baš kao i vi, idem okolo i govorim ljudima koliki su kreteni i debili jer su protiv 5G, potplaćenih političara i ostalih tema o kojima vi, naši srčani heroji, znate toliko toga više od druge prosječne osobe koja za razliku od vas nije ništa napravila u životu!
Treba li nekome možda novac od vas ovdje?
Ja i nemam puno s obzirom na irske standarde jer je građevina malo stala u zadnja dva mjeseca ali rado ću podijeliti sa vama jer ratnike poput vas treba objeručke podržati na svim razinama jer samo vi možete spasiti ovaj svijet od debila i kretena poput mene, sada to sve više i više uviđam!
Do sljedeća čitanja, ljubim vas sve u čelo čika Ham!
Živjeli vi meni!
Anegdota =/= dokaz.
I kad se već pozivaš na takve stvari:
Autoritet =/= dokaz.
Anegdota =/= dokaz.
Autoritet =/= dokaz.
Prije ću vjerovati iskustvu iz prve ruke nego vama tu što puno pričate i ne samo što serete a pojma nemate nego ste i dosadni.
Četvrta minuta, 25 miliona dolara istraživanje. A što ti znaš? Ništa, samo srat i biti dosadan toliko da mi svaka stanica u tijelu je smorena od vas tu i vaših gluposti koje samo ljudi poput vas, dosadni, mogu prožvakati.
-eidt-
Samo da bude jasno, smatram da nije rješenje da se ti toweri ruše. Niti će to spasiti ljude niti će ljude koji zagovaraju 5G biti spašeni. Velika većina ljudi na svijetu NEĆE biti spašena i to je činjenica jer sve ovo je prilično nebitno u velikoj slici stvari.
Odo ja van ove teme, neću se gnjaviti sa vama, ne kužite vi ništa a kamoli što vam ja želim reći. Sve najbolje želim.
Prvo, kad već spominješ istraživanja, onda bi bilo u redu da pošalješ link na istraživanje, a ne na link Youtube videa od 10 minuta gdje se jedan čovjek i njegovo viđenje spominje cca 20 sekundi, a ostalo se odnosi na paljenje stanica. Daj neku konkretnu materiju oko koje se može raspravljati, a ne spominjati video kako se mravi okreću oko mobitela dok on zvoni i vibrira. Btw niti ne kužim koja je poanta toga, što bi to trebalo dokazati? Ako su oni nešto pretjerano osjetljivi na to, zar ne bi trebali bježat od toga umjesto da se vrte oko "izvora zračenja"
Drugo, ad hominem napadi (ne kužite vi ništa, serete a pojma nemate i ostalo tijekom rasprave) ne vode ničemu nego da te ljudi jos više ismijavaju. Nitko niti ne ismijava tvoju brigu oko nečega, i to je tvoje puno pravo, nego ismijavaju tvoj nekulturan i arogantan stav.
Treće, govoriš nam non stop da se pravimo pametni, da mi sve znamo, optužuješ nas sve za točno ono što ti radiš.
Četvrto, vučeš isti argument da smo mi poslušni potrčci političarima i ostalima koji nas "šopaju tim stvarima". Znači ako se ja složim s tobom, ja sam pametan i vidim kroz njihove obmane, a ako se ne složim s tobom onda sam glupa ovca koja prati što joj se kaže, iako niti u jednom slučaju moje viđenje 5G nema veze sa političarima, čak štoviše, mislim da su političari hrpa nesposobnih debila koji samo znaju pametovat kad je tuđi novac u pitanju, da nešto znaju zaradili bi svojom pameti.
Peto, barem četvorica forumaša (Visak i MrBlic najviše) ti je dalo konkretne argumente, a ti se vadiš nečim što je rekao netko tko ima desetljeća iskustva, i opet kršiš ono za što optužuješ nas.
Volio bih čuti i vidjeti više o tom istraživanju. Svašta u istraživanjima piše, pa da je i testirana snaga nekoliko tisuća puta veća od dopuštene da bi se dobili ikakvi rezultati. Ova očito fake montirana scena ništa ne dokazuje.
Znači, po tebi je operaterima u interesu da i sebe truju i da si ubijaju ljude koji ih plaćaju?
Sretno, uživaj u trolanju negdje drugdje.
Kompa moj, tko tebe tjera da išta od tog koristiš? Koliko god ti tvrdio suprotno, ovo je slobodna država, odluči živjeti gdje god hoćeš, na nekom brdu ili otočiću daleko od "zračenja", lovi si ribu ili uzgajaj povrće i radi što te volja.
Sramota te može biti nakon ovoga ali ti se kao pravi iskonski dosadnjaković ne zaustavljaš - i dalje vučeš vodu na svoj mlin.
Zašto onda raspravljaš sa mnom?
Anegdota =/= dokaz.
Autoritet =/= dokaz.
Prije ću vjerovati iskustvu iz prve ruke nego vama tu što puno pričate i ne samo što serete a pojma nemate nego ste i dosadni.
Četvrta minuta, 25 miliona dolara istraživanje. A što ti znaš? Ništa, samo srat i biti dosadan toliko da mi svaka stanica u tijelu je smorena od vas tu i vaših gluposti koje samo ljudi poput vas, dosadni, mogu prožvakati.
Samo da bude jasno, smatram da nije rješenje da se ti toweri ruše. Niti će to spasiti ljude niti će ljude koji zagovaraju 5G biti spašeni. Velika većina ljudi na svijetu NEĆE biti spašena i to je činjenica jer sve ovo je prilično nebitno u velikoj slici stvari.
Odo ja van ove teme, neću se gnjaviti sa vama, ne kužite vi ništa a kamoli što vam ja želim reći. Sve najbolje želim.
Iskustvo iz prve ruke je gledanje YT videa? Hahhaha nisam ni znao da sam toliko iskusan ;)
Lik priča - stojim gore, upalim 5G da ju testiramo, vidimo kako sve doslovce padne na zemlju, ugasimo, spustimo se dolje a pod crn od mrtvih kukaca oko nas. Međutim, ja ću tu informaciju iz prve ruke zanemariti i slušati ću tebe jer znam da ti znaš najbolje jer ne bi bio na ovome forumu i diskutirao u ovoj temi da ne znaš - vidim koliko braniš 5G i zato, hvala ti na tome što si mi razjasnio još jednu temu oko koje sam bio tako zbunjen!
Ti, baš poput svih ostalih heroja u ovoj temi (jesam li već napomenuo koliko vam se divim i ugledavam na vas? mojoj djeci ću dati imena vaših nickova tu sa foruma) - ja sam neizmjerno zahvalan što dijeliš svoje ogromno znanje sa mnom jer ja toliko od vas svih ovdje učim. Još malo i biti ću možda vrijedan da i ja, baš kao i vi, idem okolo i govorim ljudima koliki su kreteni i debili jer su protiv 5G, potplaćenih političara i ostalih tema o kojima vi, naši srčani heroji, znate toliko toga više od druge prosječne osobe koja za razliku od vas nije ništa napravila u životu!
Ja i nemam puno s obzirom na irske standarde jer je građevina malo stala u zadnja dva mjeseca ali rado ću podijeliti sa vama jer ratnike poput vas treba objeručke podržati na svim razinama jer samo vi možete spasiti ovaj svijet od debila i kretena poput mene, sada to sve više i više uviđam!
Živjeli vi meni!
Lik priča... Koji lik? Ima i prezime, istraživanje, testiranje, papir, matematika, brojevi, kako, zašto, objašnjenje i opis, uz slike, grafove i ostalo...
Lik priča... I ja sam lik koji priča, kako to da meni ne vjeruješ? Možda da napravim YT video, hoću li tako bit uvjerljiviji?
Informacija iz prve ruke... to hoćeš reči da si to TI odradio experiment? Mislim, ako je iz prve ruke, onda si to ti radio osobno, ako je iz druge onda ti je već netko pričao o tome, a to ima jednaku težinu kao i ovo što ti ja pričam, bez dokaza i istraživanja nema od toga ništa osim priče jednog anonimusa na internetu.
Ne vjeruješ poličarima (što je uredu i pametno), ne vjeruješ znanstvenicima (malo skepticizma je zdravo, ali baš negirat znanost...), ne vjeruješ velikoj većini ljudi na tehnološkom forumu, ali slijepo vjeruješ nekom anonimnom liku koji je postavio video na YT? Ma da ti je sad rođeni brat, ako nisi skupa s njim pokrenuo tu antenu i gledao kako padaju kukci i ptice, onda niti je iz prve ruke, niti imaš ikakvi razlog za vjerovat takvoj osobi i takvoj tvrdnji, pogotovo ako je većina svijeta i znanosti protiv takvih gluposti.
Živjeli vi meni!
Lik priča... Koji lik? Ima i prezime, istraživanje, testiranje, papir, matematika, brojevi, kako, zašto, objašnjenje i opis, uz slike, grafove i ostalo...
Lik priča... I ja sam lik koji priča, kako to da meni ne vjeruješ? Možda da napravim YT video, hoću li tako bit uvjerljiviji?
Informacija iz prve ruke... to hoćeš reči da si to TI odradio experiment? Mislim, ako je iz prve ruke, onda si to ti radio osobno, ako je iz druge onda ti je već netko pričao o tome, a to ima jednaku težinu kao i ovo što ti ja pričam, bez dokaza i istraživanja nema od toga ništa osim priče jednog anonimusa na internetu.
Ne vjeruješ poličarima (što je uredu i pametno), ne vjeruješ znanstvenicima (malo skepticizma je zdravo, ali baš negirat znanost...), ne vjeruješ velikoj većini ljudi na tehnološkom forumu, ali slijepo vjeruješ nekom anonimnom liku koji je postavio video na YT? Ma da ti je sad rođeni brat, ako nisi skupa s njim pokrenuo tu antenu i gledao kako padaju kukci i ptice, onda niti je iz prve ruke, niti imaš ikakvi razlog za vjerovat takvoj osobi i takvoj tvrdnji, pogotovo ako je većina svijeta i znanosti protiv takvih gluposti.
Kada dođe drugi val i kada ljudi počnu padati kao muhe a država počne pričati "Evo vam, smo vam rekli da ste trebali držati distancu i što se sada desilo? Virus je mutirao i sada svi ispaštamo", ti ćeš se zavući u kuću i misliti ćeš da si siguran. Žao mi je što ćete si to napraviti, imali ste vremena reagirati i slušati upozorenja međutim, odabrao si slušati fake news na televiziji i vjerovati "velikoj većini svijeta i znanosti". Želiš dati život zbog svojih uvjerenja da "znanost" nije plaćena od strane bežičnih operatera?
To je tvoj izbor.
Ovaj razgovor što tu vodim sa vama me zapravo puno podsjeća na momenat kada su maknuli Legendary tag na itemu DragonClaw Hook u Doti2. Toga momenta, prodao sam SVE vrijedno što imam i počeo ih kupovati kao da sutra ne postoji. Ljudi su ih MASOVNO prodavali, pala im je cijena sa 60€ na 32 (većinu sam ih kupio po cijeni od 30ak €) i onda drugi dan čak do 8! U tih 48 sati, dok sam pokušavao ljude uvjeriti da je SADA vrijeme da se kupi DC Hook, cijeli reedit me ismijavao i govorio kako nisam normalan - a najviše su se smijali baš ovi koji nisu voljeli što sam toliko popularan (vodili smo dota2prices.com stranicu, možda je nekome od vas poznato ime - bio sam prilično javna ličnost u tom communityu).
Samo JEDNA osoba je stala uz mene i NITKO drugi me nije poslušao.
48 sati nakon što su maknuli status hooka, počeo sam u inbox dobivati poruke "Čestitam frende!" jer su stavili novi tag na DC hook i to je bio prvi (!) Immortal item u igri. Prvi hook sam dva dana nakon toga prodao za 64€, ostali su odlazili po 120, 140 i kasnije 180€ i to je bila moja nagrada.
A kakva nagrada je meni da vama govorim da ima više u 5G nego što mislite i da je puno više povezan sa Coronom nego što se priča?
Vaši životi? Ja nemam NIKAKVE koristi od toga povjerujete li vi meni ili ne. Ja NE MORAM biti u pravu, ljudi shvatite to. Ne mislim ja vama ništa loše. Ovo govorim ISKLJUČIVO zbog altruizma a dobivam što? Etiketu debila i kretena i slušam vas same kako ste si pametni i tražite od mene "dokaze", fine guzice jel', žele sve na srebrnom tanjuru, nije vas život dovoljno mazio i pazio već moram sada i ja...?
p.s.
Boli vas što sam ja radio ili nisam, znam ja to sve... https://steamcommunity.com/market/search?q=dragonclaw+hook
Ako netko želi diskutirati više o povezanosti corone i 5G, privatna poruka. Ostali, svi vi što mislite da virusologija nije izmišljena znanost - ne gnjavite me više, vi ste svoj izbor davno napravili i zbog toga ćete ispaštati što me čini tužnim i ljutim ali ne bi trebalo jer opet, to je VAŠA odluka i ja vas ne mogu spasiti od vas samih. Niti bih se smio miješati u Božju odluku i zato, adio.
popularan =/= pametan
Ako netko želi diskutirati više o povezanosti corone i 5G, privatna poruka. Ostali, svi vi što mislite da virusologija nije izmišljena znanost - ne gnjavite me više, vi ste svoj izbor davno napravili i zbog toga ćete ispaštati što me čini tužnim i ljutim ali ne bi trebalo jer opet, to je VAŠA odluka i ja vas ne mogu spasiti od vas samih. Niti bih se smio miješati u Božju odluku i zato, adio.
Apsolutno se slažem, nema smisla vodit raspravu s tobom, ali bude smiješno povremeno. Nisam do sada imao ovakvu priliku.
Prvo, želio bih se ispričat ako sam vrijeđao, to nije u redu, bez obzira na naše neslaganje.
Virusologija nije znanost? Baš me zanima s čim su se to onda ljudi cijepili i kako su se rješavali TBCa i velikih boginja, ako ne cjepivom. Čekaj malo, odakle uopće te bolesti ako nije bilo wifia prije... Hmmm... Jako čudno. Alienska tehnologija nam je dala viruse.
A što je sa HIV virusom, ni on ne postoji? Jebemu, od čega je onda umro Freddie Mercury?
Da je meni znat šta se to mora dogodit osobi da ovako izgubi mogućnost razmišljanja... Virusologija je izmišljena znanost, o bože sveti...
hahahahahahahahahhaah ova njegova analogija me uuuuubila.
Evo sad ti sve vjerujemo, predvidio si porast vrijednosti itema na doti 2, to je to sad si legitiman komentirat i predviđat komplet znanost
hahahahahahahahahhaah ova njegova analogija me uuuuubila.
Evo sad ti sve vjerujemo, predvidio si porast vrijednosti itema na doti 2, to je to sad si legitiman komentirat i predviđat komplet znanost
Moj mozak je izignoriao taj dio posta, jednostavno nemam riječi, kakva analogija...