"sve velike digitalne platforme morat će prihvaćati verifikaciju korisnika EU digitalnim identitetom za prijavu"
Drugim riječima, biti će jako lako pratiti SVE što radite. To je korak prema potpunoj kontroli kakvu vidimo u Kini. Kontraola znači kazne za nepodobne, i to bez suđenja (dakle po političkoj volji).
ja spadam među budale koje i dalje vjeruju da je tehnološki napredak tu prvenstveno kako bi pomogao i zaštitio običnog čovjeka, a vi vjerujte što želite. kamere u mom gradu su smanjile drastično kriminal i slične probleme, a vama je to "big brother" koji je tu da bi vas držao pod nadzorom. jebiga, svatko vidi ono što želi. ja i dalje vjerujem da su dobrobiti daleko premašile zloupotrebe, tako da je to po meni plus.
treba sad i kolu zabraniti jer nije bila sama po sebi nezdravo zašećereno sranje kao i one fensi vodice pa su iz kole odlučili ubaciti malo lužine u nju, neka krene linč, internet ratnici sve najbolje znaju.
i kad smo već kod toga, treba prizemljiti sve avione, jer tko zna koji k.rac bacaju po nama i s čim nas špricaju.
i ne zaboravite svi staviti mobitel u džep i koristiti sve te tehnologije koje vas žuljaju kako bi pljuvali po istima.
Zanimljivo. U tvom odgovoru se nalazi 0 činjeničnih demantija. Sve što vidim je pjena na usta kako se netko usuđuje razmišljati drugačije nego ti
Nitko ne priča o chemtrailsima niti kontra općenito tehnologije
Ali moraš biti vrlo naivan da bi ignorirao opću tendenciju tehnoloških kompanija ka cenzuri, tendenciju država da (poput Kanade koju tako rado braniš) kontroliraju građanima sve veći aspekt života (npr bankovne račune) digitalno itd.
Lakše je kontrolirati protok digitalnog novca nego gotovine
Lakše je povezati online aktivnost "nepodobnih" kad su se na Face/Google prijavili svojomosobnom vjerodajnicom
A nepodobni nisu uvijek "neki tamo"... to smo ti ili ja, tvoj stric ili brat koji se npr nisu cijepili (ili što već bude aktualno sutra)
Vidim da si živio na nekom drugom mjestu u zadnjih par godina.Covid diktatura, filtriranje pogodnih vijesti iz Ukrajine ili Palestine i slično su sve odlike demokracije gdje imamo pravo na mišljenje.Ono koje se poklapa s EU birokracijom.
Sinoć je bio odličan na HTV dokumentarac o bill gatesu. Famozna EU birokracija je zabranila gmo uzgoj ali financira centar za istraživanje u africi koji je ova sotona izgradila. Gates je ustanova za sebe koju slušaju i povinjuju joj se sve zemlje svijeta. Njegova filantropija je proračunata tako da mu donosi više nego je dao. To se zove kapitalistički altruist.Nađite taj dokumentarac i vidite kako svijet funkcionira.
treba biti posebno nadaren za napisati ovakvo sranje. teoretičari i neuki ljudi su u stanju svaku informaciju prilagoditi kako njima odgovara, na taj način se sve može prikazati kao dobro ili kao loše.
Opet, nula demantija, zvučiš samo kao frustrirani trol.
Apropo ovih linkanih poruka u drugoj temi.... istina, druga tema je eye opening za onoga tko se želi informirati