Elon Musk misli svima naplaćivati korištenje X-a

poruka: 36
|
čitano: 10.684
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk misli svima naplaćivati korištenje X-a".
16 godina
Re: Elon Musk misli svima naplaćivati korištenje X
Tvpronlem kaže...

da...upravo zato sta ne zna voditi niti jednu kompaniju njegov net worth je 240 milijardi dolara.

ljudi smijesni ste, ne morate nekog volit, niti ja ga ne volim...al ovakve gluposti pisat je tragicno, 

Elon Musk nije dobar vođa... da, on ima uspješne firme iza sebe. Ali to treba razlikovati. Elon je beskrupulozni diktator i boli ga briga za bilo koga drugog.

To nije odlika dobrih vođa i uopće ne treba promovirati takve osobe kao primjere kako se treba ponašati da bi uspio.

Poslovni uspjeh ne čini nekog dobrim vođom.

Isto kao što imaš bogate diktatore država, a narod im živi u govnima i bez da zucne.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
protjeran

pretpostavljam da je tebe vodio pa da znas da nije dobar vođa

ako nisi dobar vođa, na trzistu ne mozes opstatit, samim tim sta kvalitetnom kadru neces biti pozeljan. Usporedba sa diktatorima je promasena jer oni opstaju na vlasti prisilno, radnika nitko ne prisiljava da ostane sa "losim" vođom.

Njegova podrucja djelovanja zahtjevaju najbolje specijaliste svoje domene, takvi ljudi lako nadu drugi angazman, a s obzirom da su u njegovim kompanijama, ja bi rekao da radi dobar posao

16 godina
Tvpronlem kaže...

pretpostavljam da je tebe vodio pa da znas da nije dobar vođa

ako nisi dobar vođa, na trzistu ne mozes opstatit, samim tim sta kvalitetnom kadru neces biti pozeljan. Usporedba sa diktatorima je promasena jer oni opstaju na vlasti prisilno, radnika nitko ne prisiljava da ostane sa "losim" vođom.

Njegova podrucja djelovanja zahtjevaju najbolje specijaliste svoje domene, takvi ljudi lako nadu drugi angazman, a s obzirom da su u njegovim kompanijama, ja bi rekao da radi dobar posao

A ti si isto pretpostavljam radio u njegovim firmama i znaš ljude koji tamo rade pa znaš da nitko od njih nije dao otkaz nakon Muskovih eskapada...

Ili možda ipak ima puno priča da je hrpa ljudi znala dati otkaze.

Ljudi rade jer imaju dobre plaće pa trpe. To ne znači da idu sretni na posao svakog jutra kad znaju da je Elon u firmi :-)

Rekao sam, sreća je u nesreći što na glavnim pozicijama u svakoj firmi ima ljude koji znaju kako ga handleati. I to je vjerojatno full time job.

Takve su priče oko njega svuda. A vidiš mu i na njušci odmah. Meni potpuno svejedno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 12:10 (Bitanga).
8 godina
protjeran
Bitanga kaže...

Takve su priče oko njega svuda. A vidiš mu i na njušci odmah. Meni potpuno svejedno.

eto tu zavrsavamo :)

21 mjesec
Tvpronlem kaže...
Bitanga kaže...

eto tu zavrsavamo :)

Elon Musk would flip into ‘demon mode’ and ‘rip people apart,’

Elon Musk’s biographer said the billionaire sometimes goes into “demon mode” in order to be highly productive—but that it can make him “dark” and act “with a real lack of empathy.”

Lovely. Pogodite za koga se isto tako nešto moglo pročitati? Jedan i drugi su poslovno gledajući bili iznimno uspješni, ali to ih nije činilo dobrim osobama. Čak im PR, marketing i brendiranje funkcionira na jako sličan način.

https://fortune.com/2023/06/29/elon-musk-demon-mode-rip-people-apart-walter-isaacson-biographer-shadowed-2-years/

7 godina
neaktivan
Uh, gdje me nađe, baš mi se direktor povampirio ovih dana. Dobio kritiku s vrha pa po nama. Samo šeta i traži bilo kakve greškice i ništa ne prešuti pa makar i sam svjestan da nije u pravu 🤬
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice