sa sasvi je moguce neki to imaju u genima!!!!
koji ste vi tardovi znam igrace i nazia i igram sa njima stalno war niko ne haxa to je sigurno a vi koji toliko napadate nazi f*** off sta tu bzvz vrijedate klan kad ni neznate kako igraju... sto se tice high skilla nemos mi imat high skill sa 1000h nemos ni sa 2000h imat high skill zato molim ljepo imam frenda koji ima preko 3,5k h i jos ne igra za high skill daj malo mucni tom pilecom glavom
ja iam 1000 h i high skill sam,so?
sati nista ne znace.
ja imam 300h i high skill sam
ako nevjerujes idemo jedan na jedan :P
hahahha koji su ovi nobovi vamo,kazete da imate high skill sa 300 ili 1000h,ahahahahhaha
nobovi teški,de odite na lan igrat sa gumicukiem,čiterčićima i takvima,pa bi vi vidili šta je high skill,hahahha
ili tek najbolji igrač cod2 na svijetu,blade-lik ima preko 7000h svih codova
EDIT-evo njegov xf(blade) http://www.xfire.com/profile/blade123/
hahahha koji su ovi nobovi vamo,kazete da imate high skill sa 300 ili 1000h,ahahahahhaha
nobovi teški,de odite na lan igrat sa gumicukiem,čiterčićima i takvima,pa bi vi vidili šta je high skill,hahahha
nemora znacit da ako ti imas 5000 h igranja da ces biti bolji on nekog tko ima 1000
aj daj xfire i idemo 1 na 1 da ti promijenim misljenje ;P
igram sve mape, i na svim mi pojednako dobro ide
blade je noname nub koji igra sa vanilla skyom.
1. mozes imat i 20000 sati al ako si malo glupav ko ti(po postovima tvojim kuzim) moze te ispawnat i neki decko koji ima malo znanja igre te mozga.
2. cod2 je mrtva igra,ne postoji vise tu high skill...samo pogledaj ko je top 10 ovih dana ( overide-francuski haker, ultimus- hr nubovi nabrijani,citerciciii - jape i ekipa koja skoro od izgube od belisce team koji su ravni pocetnicima. ) uglavnom bilo ko je znacio nesto u cod2 je quito te su ostali samo nubare male.
3. blade hahaha.....

@win4crazzy rado bi igrao 1vs1 da imam cod,a to da imaš high skill sa 300h,to necu ni komentirati
@bubach1989 ja nisam rekao da si ti noob,ti imas 2800h i vjerojatno si med(tu negdje) i bolji si od mene sigurno,i ja to shvacam da si bolji-posto ja imam 1200h pa shvačam neke stvari,ali ovi noobovi(moram tako reći) do 500-600h misle da su high skill,tj pro igraci-to mene zivcira.Najbolja mapa mi je bila Dawnville
@traktorista ako sam ja glup,šta si onda ti.....to sto su neki tamo žnj klanovi prvi,to je zato što haxaju,ali na lanu se vidi tko kako zapravo igra,a ovo sto si napisao blade-hhaha,to neču ni komentirati
@win4crazzy rado bi igrao 1vs1 da imam cod,a to da imaš high skill sa 300h,to necu ni komentirati
@bubach1989 ja nisam rekao da si ti noob,ti imas 2800h i vjerojatno si med(tu negdje) i bolji si od mene sigurno,i ja to shvacam da si bolji-posto ja imam 1200h pa shvačam neke stvari,ali ovi noobovi(moram tako reći) do 500-600h misle da su high skill,tj pro igraci-to mene zivcira.Najbolja mapa mi je bila Dawnville
@traktorista ako sam ja glup,šta si onda ti.....to sto su neki tamo žnj klanovi prvi,to je zato što haxaju,ali na lanu se vidi tko kako zapravo igra,a ovo sto si napisao blade-hhaha,to neču ni komentirati
kako ne kontas da skill i sati na xfireu nemaju puno veze.
i slazem se s traktoristom u svemu sto je reko
de ajde spusti se na zemlju i shvati da si lowara sa je****h 300h,razlika između 300-600h je nikakva,ali između 300 i 2000 je velika,tako da si nemoj umišljati da si HIGH,nego si LOW
jasno sad?????
de ajde spusti se na zemlju i shvati da si lowara sa je****h 300h,razlika između 300-600h je nikakva,ali između 300 i 2000 je velika,tako da si nemoj umišljati da si HIGH,nego si LOW
jasno sad?????
skini cod i amo 1 na 1
da ti dokazem da to nema veze
ajd odi igrati dm ili tdm,i kad skupiš 1000h javi se,i igrat cemo
ajd odi igrati dm ili tdm,i kad skupiš 1000h javi se,i igrat cemo
ne netreba jer sam i ovako bolji od tebe
ok,sry pro
jedino bi sa haxom mogao biti bolji,ali to bi se skužilo......jer sa 300h nebi znao ni haxati
ok,sry pro
jedino bi sa haxom mogao biti bolji,ali to bi se skužilo......jer sa 300h nebi znao ni haxati
koliko se tebi puta mora rec da nema veze koliko sati imam, sad ako ja ostavi xfire upaljen 1000 h znaci da bi bio pro.
razmisljas kao 12 godisnjak, tako da se vise necu prepirat s tobom
ok pro,baš bi volio viditi kako ti igraš.........ako imaš samo 300h cod2-uz uvjet da nemaš drugih ratnih igrica više od 200-300h,vjerojatno neznaš hodati po mapi
hahahah,de molim te,evo dogovorim ti da igraš 1vs1 sa mojim frendom,ako pobijedis njega,igrat cu ja s tobom 1vs1........jer neda mi se opet skidati cod,samo da bi odigrao jedan mec 1vs1
Nemojte se svadjat lockat ce temu....
Naletio i pročitao temu.
Jezivo nešto..
Nemojte se svadjat lockat ce temu....
presli smo na pm ;)
Naletio i pročitao temu.
Jezivo nešto..
hahah kad nemozes maloumnima dokazat nesto
hvala na brizi,ali ja nisam malouman,ako ti jesi-nema ti pomoći
Ja sam pro, imam 2342 sati, imam i xfire kao dokaz. Pro sam skill, donedavno bio med++, i obojici vam fali malo do med+ skilla, nemojte pričat jer ja znam. Prvi sam na ESL i CB ligi, i imam svoje confige i 1000 FPS i vi ste low ali vam fali još oko 1000 sati da bi bili med++ skill.
Ja sam pro, imam 2342 sati, imam i xfire kao dokaz. Pro sam skill, donedavno bio med++, i obojici vam fali malo do med+ skilla, nemojte pričat jer ja znam. Prvi sam na ESL i CB ligi, i imam svoje confige i 1000 FPS i vi ste low ali vam fali još oko 1000 sati da bi bili med++ skill.
amo 1 na 1
da vidim di sam
to je ranko sarkastično rekao