-šališ se? .. što misliš što je to što klikaš? tetris? .. to je račun, račun je kupoprodajni ugovor, sklopljen klikom plati..
-dokazi? .. kako se plaća online? keš (nije..) pa ako ništa drugo transakcija banke, tj ne možeš platiti ako ne postoji račun a to sve postoji prije klika 'kupi-plati' ..
S cime se salim? Ne klikam tetris, njega micem s strelicama na tastaturi. Ako ti klikas po tetrisu onda ne igras bas najbolje pa bi bolje bilo neke igre na klik da uzmes.
Procitaj ponovno sto sam napisao. Jesi platio online? Pogledaj sto sam napisao u vezi placanja online.
Jbg, ja svaki put kad narucim dobijem potvrdu narudzbe, gdje pise sto, koliko, kada i po kojoj cijeni sam uzeo.
Ovi citati i jesu iz "potvrda narudzbi".
E sad, ako je tako nesto obvezujuce prema meni (u smislu da moram preuzeti robu ako ceka u poslovnici, ili je platiti dostavi kad je donese), odnosno smatra se da sam zayebao ako ucinim suprotno, zasto ista ta potvrda narudzbe nije obavezujuca za trgovinu?
Kako je obvezujuce prema tebi? Ti imas jos vecu slobodu da raskines ugovor u kojem god trenu hoces?
Ovo je vezano za pricu zasto je kolega mozda prvo trebao robu preuzeti a onda traziti povrat.....
Ta prica zasto on mora nesto preuzet ne drzi vodu jer ne mora preuzet da bi raskinuo ugovor. Roba je tvoje vlasnistvo onog trena kad si je platio, ali je to i nebitno. Odgovornost je nesto drugo. Dok je u trgovca on je odgovoran za tvoju robu isto kao i za svoju. Dok je u transportu, prijevoznik je odgovoran za svu robu u transportu. Kad je ti saljes nekom prijatelju, roba je i dalje tvoja, al je odgovornost na prijevozniku da je ne osteti.