- od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, proizvod koji je predmet Ugovora predan u posjed,
- od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka proizvoda, u slučaju sklapanja Ugovora koji se odnosi na više komada proizvoda koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o proizvodu koji se dostavlja u više komada ili više pošiljki,
- od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka proizvoda, u slučaju ako je ugovorena redovita isporuka proizvoda kroz određen period.
Ovo piše na njihovim uvjetima poslovanja.
Meni roba nije predana u posjed jel tako?
Onda ne može biti 14 dana od moje uplate , jel tako?
Po tome što piše ne izgleda kao da se gleda datum uplate, nego preuzimanja. Možda je u tome i problem, nisi preuzeo, pa ne možeš ni dobit povrat, već je to netko ovdje više puta napomenuo. To su te birokratske gluposti, ali da dućan sebe zaštiti, drže se strogo tih pravila, ili da bi tebe malo natezali i zajebavali, malo se pokazuju mišići, ovisi koliko su zlobni i kako ćemo gledat na ovu situaciju.
U svakom slučaju, najbolje ti je to što prije odradit kako su oni rekli, a ovo im zapamti i reklamiraj ih kad god stigneš. Tebi sad malo posla, vozanja i plaćanja poštarine, ali bolje ti je to skini s dnevnog reda, jer tko zna što oni računaju i kako, pa da ne bi za 2 dana bilo "ali ja sam mislio ... piše ovo, ono ..."
Ako se upustiš u to dopisivanje s inspekcijama, nećeš pare vidit mjesecima, to će trajat, ti ćeš gubit živce i vrijeme, a na kraju može ispast da su oni u pravu (s pravne strane), pa ti opet ostane sve to napravit, otići po monitor i vratit ga u Sisak. Osim ako ne prođu svi rokovi, pa nakon dopisivanja s inspekciom ti ostaneš s 2 monitora...
Ma da , tako ću i napraviti.
Platit ću im po ponudi za dostavu Overseas-om cca 80,00kn.
I odmah napraviti nalog da se preuzme monitor od mene kad mi isporuče.
Znači neću ga ni izvaditi iz kombija nego samo dati prijevoznicu i nek vozi za Sisak.
Da ne bi još bilo, otvarao si , fali nešto.. bla bla