Da ti budem iskren ni ja više ne znam. Ovaj iz lokalnog servisa (inače sam njhova mušterija stalna) je provjerio napajanje odma jer je na to sumnjo, i nije radilo u 4 različite konfiguracije i na testbenchu također. Zatim sam odma nazvo futuru i rekli dečki da šaljem napajanje i da se ispričavaju. Sutra dan me zovu kad im je stiglo i kažu da napajanje radi i da šaljem cijelu konfu njima, al da ja pokrivam troškove dostave sve dosada i kad vrate cijeli komp. Nisam ih pito poslje kad je došlo u čem je problem bio, jer sam napokon bio sretan jer sve šljaka.
Pozdrav, evo znamo mi točno što je bilo. 10.01 (subota)ste kupili komponente. Rekli ste da ne treba slagati računalo i da samo pošaljemo komponente. U ponedjeljak vam sve šaljemo i u utorak vam stiže. Kroz dan dva nam se javljate kako je neispravno napajanje, da ste računalo odnijeli u servis koji je utvrdio neispravnost. Rečeno vam je da ćemo vam ga odmah zamjeniti čim nam stigne. Kada je napajanje stiglo isprobali smo ga i radilo je (kako su u servisu utvrdili da je neispravno ne znam). Nakon toga smo vas zvali i rekli ste da kako je moguće kada su ga u servisu testirali. U dogovoru s vama odlučili smo da je najbolje da pošaljete cijelo računalo pa da ćemo sve skupa istestirati. Računalo je stiglo i prvo smo sve presložili, uredili kablove, i nakon toga računalo je najnormalnije upalilo. S obzirom da za lažne reklamacije naplaćujemo testiranje, jer bi nam inače svakodnevno ljudi slali komponente za koje misle da ne rade, vama smo rekli da vam to nećemo naplatiti ali da vam moramo naplatiti dostavu. Računalo smo vam besplatno presložili i sve besplatno testirali (također i grafičku koju ste kupili u drugoj trgovini) i poslali ga isti dan prema vama kako ne biste morali još čekati koji dan, tako da mislim da smo ispali maksimalno korektni. Također i vašemu prijatelju smo grafičku zamjenili isti dan čim nam je stigla na reklamaciju, te je njemu poslana na naš trošak ali u tome je slučaju neispravnost stvarno i postojala.