IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 255.523
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: IPhone 6s
zanimatelj kaže...
Hvala vam na pomoći,ali ipak sam odlučio da ga neću uzet,rađe ću dat malo više i kupit sa važećom garancijom i računom...

Paaaaaaa, bilo bi onda u redu da nam klikneš i na HVALA gumb! 

Drago mi je da smo ti pomogli u donošenju odluke!!!!!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
Hvala vam na pomoći,ali ipak sam odlučio da ga neću uzet,rađe ću dat malo više i kupit sa važećom garancijom i računom...

Kad se ne razumije gradivo :)

..sa vazecom garancijom i racunom? Cek malo, sta je za tebe vazeca garancija? Ocito samo ona papirnata. Slobodno daj vise love za istu stvara koja ima taj mali carobni papiric, tvoj izbor.

12 godina
neaktivan
Evo mogao sam ga dobit za galaxy s6 i jos doplatit 900kn...dali je to po tebi isplativo? I koliko bih mogao dobit za takav iPhone?
12 godina
neaktivan

Mislim da je isplativo, s obzirom da iPhone dugo drži visoku cijenu, poslijega prodaš za trećinu umanjenu vrijednost, dok bi galaxy mogao prodat u najboljem sličaju za upola umanjenu vrijednost.

10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Ne da je isplativo vec je trenutno debelo ispod cijena u oglasu :). Novi S6 je 3200 + tvojih 900, pa si racunaj...a novi i6s 16GB u oglasu se moze naci za 5tis.

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Al posto je tak jeftino vjerojatno je neka muljaza

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Nema muljanja, provjeris sve sto trebas i to je to.

0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 6s

Imam srece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Svoje dobre fotografije mozete objaviti na link

0 0 hvala 0
13 godina
robee1 kaže...
zanimatelj kaže...

..sa vazecom garancijom i racunom? Cek malo, sta je za tebe vazeca garancija? Ocito samo ona papirnata. Slobodno daj vise love za istu stvara koja ima taj mali carobni papiric, tvoj izbor.

Apple ima važeću garanciju po imei broju koja se priznaje u cijelom svijetu, pa tako i u agramu. (Zamjenili su mi mob iz kanade i iz nizozemske bez ijednog papira)

13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Pozdrav ekipa,

Pitanjce?Idem na upgrade svog starog iphonea 4(imam ga jedno 5 godina i sad je fakat dao svoje zadnje) i odlučio sam se ponovo za 6s(navika je jebena stvar).U Vipu mi nude tarifu XL za 180 kn +100 kn za uređaj+sami uređaj(tarifa je mrak a najviše me iznenadilo ono 4gb neta).

Moje pitanje.Dali se isplati uzimati 16 ili 64?.Mislim razlika u cijeni je za ubiti nekoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DesertRat kaže...

Pozdrav ekipa,

Pitanjce?Idem na upgrade svog starog iphonea 4(imam ga jedno 5 godina i sad je fakat dao svoje zadnje) i odlučio sam se ponovo za 6s(navika je jebena stvar).U Vipu mi nude tarifu XL za 180 kn +100 kn za uređaj+sami uređaj(tarifa je mrak a najviše me iznenadilo ono 4gb neta).

Moje pitanje.Dali se isplati uzimati 16 ili 64?.Mislim razlika u cijeni je za ubiti nekoga.

Upitaj se, uzeti 64GB ili 128GB, vjeruj mi nećeš niti pogriješiti niti zažaliti uloženih novaca, dugoročno gledajući!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Prvo pogledaj svoje navike upotrebe mobilnog telefona. Koliko aplikacija instaliras i za sto ga koristis. Same aplikacije su prilicno narasle, pa je tako i instalacija samo osnovnog dosta zahtjevna i racunaj da bi ti na 16GB mobelu ostalo cca 7GB slobodnog prostora. Ako dosta fotografiras a uzmimo u obzir da je velicina fotografije porasla, onda je 16GB verzija malo.

0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 6s

16 stvarno nema smisla pogotovo ako koristiš mob 5 godina :P

Samo pripazi sa vipovim tarifama, imaju puno caka (radio sam u Vipu). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Prvo pogledaj svoje navike upotrebe mobilnog telefona. Koliko aplikacija instaliras i za sto ga koristis. Same aplikacije su prilicno narasle, pa je tako i instalacija samo osnovnog dosta zahtjevna i racunaj da bi ti na 16GB mobelu ostalo cca 7GB slobodnog prostora. Ako dosta fotografiras a uzmimo u obzir da je velicina fotografije porasla, onda je 16GB verzija malo.

To je ono što me i muči.Sad na ovom imam jedno  1000+ fotografija i još toliko u oblaku.Igrice neigram na mobu tako da to uopce nije faktor,muzika također.Društvene aplikacije,pun turac fotkanja i to je to.Klasika.

Ja ću ako ovaj bude kvalitetan ko 4-ka koju sad imam sto posto jahat isto ovoliko godina.Ali nikako se nemogu pomiriti sa tom pljačkom.Ništa,budem pijan otišao telefon kupiti.Alkohol nekako sve čini lakšim:) 

14 godina
Nemoj uopće razmišljati i uzmi 64gb.
Slažem se da je razlika u cijeni (pre)velika, ali 16gb verziju napuniš dok si rekao keks...
Uzimajući u obzir da budeš mobitel koristio 3-4 godine, mislim da je 16gb premalo jer aplikacije i system update "rastu" iz dana u dan...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

16 stvarno nema smisla pogotovo ako koristiš mob 5 godina :P

Samo pripazi sa vipovim tarifama, imaju puno caka (radio sam u Vipu). 

Hehe a što češ,nekad sam to češće mjenjao ali kako godine i cijene uređaja idu gore tako to meni sve manje ima smisla,sve je to isti vrag.

Hvala ti na savjetu.Pazit ću.

13 godina
neaktivan
Yovitssa kaže...
Nemoj uopće razmišljati i uzmi 64gb.
Slažem se da je razlika u cijeni (pre)velika, ali 16gb verziju napuniš dok si rekao keks...
Uzimajući u obzir da budeš mobitel koristio 3-4 godine, mislim da je 16gb premalo jer aplikacije i system update "rastu" iz dana u dan...

Vi ste mi ustvari rekli naglas ono što sam ja i sam već negdje duboko u sebi i znao.64gb it is then,God help me.

15 godina
neaktivan
IPhone 6s

cisto jedna zanimljivost. istekla mi je pretplata na dva broja u firmi. i javio sam se VIPu i rekao da mi tmobile nudi dosta dobre tarife da pridem na njih i onda su mi oni ponudili +XL poslovnu tarifu za 160kn mjesecno, inace je 210kn. i kad sam dosao na salter potpisati ugovor zanimalo me koliko košta iphone6 64gb na produzenje gore navedene tarife (imao sam iphone 6 plus 16gb ali mi je uzasno falilo prostora i racunao sam svoj prodati na njusci i za te pare platiti iphone 6 64gb) i tada sam dobio odgovor 3800kn bez dodatnog mjesecnog placanja, kada sam pitao koliko kosta iphone 6s 64gb momak na slateru mi kaze isto 3800kn, ja zbunjen i kazem da onda moze i eto tako uzeo iphone 6s. na drugi broj uzeo iphone 5s za 2000kn

btw

iphone 6 plus 16gb prodan za 4200kn :)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Imaju oni za svakoga drugaciju pricu :) a ovisi tko od djelatnika zna za ''cake'' ispod pulta, pa se moze sloziti lijepa kupnja izvan okvira regularnih cijena.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Apple ima važeću garanciju po imei broju koja se priznaje u cijelom svijetu, pa tako i u agramu. (Zamjenili su mi mob iz kanade i iz nizozemske bez ijednog papira)

To je istina ?
Kako oni znaju dali mi je istekla garancija ?
Ako imate malo vise info o ovome, bio bih zahvalan jer bi vjerojatno uzeo izvana a ovdje zauvijek prekinuo ove lihvarske ugovore..

woffer kaže...

cisto jedna zanimljivost. istekla mi je pretplata na dva broja u firmi. i javio sam se VIPu i rekao da mi tmobile nudi dosta dobre tarife da pridem na njih i onda su mi oni ponudili +XL poslovnu tarifu za 160kn mjesecno, inace je 210kn. i kad sam dosao na salter potpisati ugovor zanimalo me koliko košta iphone6 64gb na produzenje gore navedene tarife (imao sam iphone 6 plus 16gb ali mi je uzasno falilo prostora i racunao sam svoj prodati na njusci i za te pare platiti iphone 6 64gb) i tada sam dobio odgovor 3800kn bez dodatnog mjesecnog placanja, kada sam pitao koliko kosta iphone 6s 64gb momak na slateru mi kaze isto 3800kn, ja zbunjen i kazem da onda moze i eto tako uzeo iphone 6s. na drugi broj uzeo iphone 5s za 2000kn

btw

iphone 6 plus 16gb prodan za 4200kn :)

ima li jos tko slicna iskustva sa takvim stvarima ?

Long Live Freedom
14 godina
IPhone 6s

SS od jučer prije spavanja :) iPhone 6s iOS 9.1

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 6s

da upadnem ko pravi padobranac u ovu temu, uglavnom tražim 6s+, pa došao da pročitam dojmove... no..

jučer sam pričao nešto sa VIPovim operaterom i mislim da mi je rekao da ove "nove" njihove tarife nemaju flat podatkovni promet (nema više da ti se nakon potrošenog prometa "samo" smanji brzina). jesam li ga dobro razumio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
soft kaže...

da upadnem ko pravi padobranac u ovu temu, uglavnom tražim 6s+, pa došao da pročitam dojmove... no..

jučer sam pričao nešto sa VIPovim operaterom i mislim da mi je rekao da ove "nove" njihove tarife nemaju flat podatkovni promet (nema više da ti se nakon potrošenog prometa "samo" smanji brzina). jesam li ga dobro razumio?

http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica-plus

Tako je...to si i sam mogao provjerit...

Podatkovni promet se kreće od 250mb, 500mb, 2GB, 4GB i 8GB

Neš ti fleta s bzinom od 64kb što je katastrofa.

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
soft kaže...

http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjeti-koristenja/-/journal_content/56_INSTANCE_9ccKYMmEgqXr/10307706/23117093 - čl. 22

za mail i druge sitnice koje koriste promet, plaćanje nekoliko desetaka/stotina kuna više meni je neš.

10 godina
neaktivan
IPhone 6s

Koliko se, odnosno isplati li se iPhone6s u odnosu na običan 6 model? Kako čekam već 13 dan da mi T-Mobile dostavi uređaj i ugovor, primoran sam razmišljati o opciji da uzmem u XL tarifi iPhone 6(s). S nekim sam razgovorao o količini pohrane, no kako je razlika u cijeni prevelika u odnosu na 16GB, 64GB za sada ispada iz igre. Ono što najviše koristim su pozivi, sms, Viber/Whatsup, a primarno mi je naglasak na fluidnosti koju Android nema, tako da multimedijalne mogućnosti uopće neću koristiti. Možda koja slika, ali to je u glavnom to, na prošlom telefonu sam ih imao 100. Najviše mi privlače poboljšanja u vidu rezolucije kamere, 5MPX naspram 1.2, što mi je super, jer često koristim Skype za videopozive.

P.S. Uzimao bi tarifu kao privatni korisnik, nudi li Vip kakvu promociju na XL tarifu, ili je tarifa i dalje 210 + 15 kn za radijsku frekvenciju i onaj državni namet.

0 0 hvala 0
10 godina
A gle, najbolje sam znaš koliko ti je prostora za pohranu trebalo na starom uređaju. Jednom kad kupiš 16 GB nema više povratka osim ako ga ne prodaš na njuškalu pa nadoplatiš za veći. Ako ne koristiš multimediju trebalo bi ti biti dosta.
Inače to je bolje uzeti 6s jer razlike ima. Možeš pročitati detaljni review na anandtech.com

A onaj dio o Android-u nije točan jer danas svi android flagshipovi rade bez trzanja. Znači pričamo o modelima S6,Z5,M9, Nexus 6P itd.
Osobni je odabir platforme Android ili OS koji svake imaju prednosti i mane i ovise isključivo o tome kako mobitel koristiš.

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
soft kaže...
R36 kaže...
soft kaže...

http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjeti-koristenja/-/journal_content/56_INSTANCE_9ccKYMmEgqXr/10307706/23117093 - čl. 22

za mail i druge sitnice koje koriste promet, plaćanje nekoliko desetaka/stotina kuna više meni je neš.

Za otvaranje e-maila i duge sitnice 2GB ti je dovoljno.

14 godina
neaktivan

Nisam se možda detaljno izrazio, nakon što potrošim 2 GB (što mi traje nekih 20-tak dana), podatkovni promet na mobitelu koristim samo za mail i pi*darije koje ne zahtjevaju brzinu. I za to mi se baš i ne plaća extra.

10 godina
Baterija danas od oko 8 do sad. Zadovoljan,već sam se pripremio da će biti lošija 😀

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice