uzeo si kod operatera ili u trgovini?
cekam da mi prebace br na tcom pa cu uzet preko web shopa.jedino sto sad vidim da vise nemaju 64gb modela
cekam da mi prebace br na tcom pa cu uzet preko web shopa.jedino sto sad vidim da vise nemaju 64gb modela
Uzeo sam preko T-com webshopa.
iPhone 6s plus 64GB Space gray (htio sam Silver, ali nemaju i niti neće tako skoro) na tarifi "Imam sve".
Tarifa me izašla 129kn plus 90kn za mobitel i 4248kn "solarnog" plaćanja!
Naručio ga prekjučer poslijepodne i jutros mi stigne poruka da mi danas dolazi kurirskom službom!
I sad mi ga je bed nosati okolo jer nisam case kupio za njega...
iPhone 6s plus 64GB Space gray (htio sam Silver, ali nemaju i niti neće tako skoro) na tarifi "Imam sve".
Naručio ga prekjučer poslijepodne i jutros mi stigne poruka da mi danas dolazi kurirskom službom!
isto cu i ja samo sad telefona vise nema :/(ja necu plus)
kako te izasla ta tarifa samo 129?
Jučer stigao i moj ljubimac upgrade-ao s 5s-a i razlika se definitivno vidi, jedino se još ne mogu naviknut na veliki ekran, al mislim da za dan, dva ću se naviknut
Svaka čast, uživaj šteta jedino što nije rose gold, trenutno imam zlatnu 6icu ali sljedeći najvjerojatnije ide u rose gold boji, trebam samo vidjeti kako izgleda uzivo
Ja sam prije nekih sat i pol imao u iStore dućanu rose gold iPhone 6S, i mogu kazati da izgleda FENOMEMENOMNENALNO!!!!
Uglavnom, za sada mogu samo kazati da je neusporedivo ljepši od običnog gold iPhone uređaja!!!!
Imao sam priliku uzet rose gold, al gledao sam po YT i zlatni mi se nekako najviše dopao, btw uživo nisam nikad vidio rose gold tako da ne mogu reći da nije lijepi.
isto cu i ja samo sad telefona vise nema :/(ja necu plus)
kako te izasla ta tarifa samo 129?
Bio sam član obiteljske tarife pa sam dobio popust 70kn, a žena još više jer nije uzimala uređaj!
Di je najjeftiniji 6S 64GB CRNI za kupit na 24 rata amex bez kamata?
Vidim da svi imaju samo zlatni i rozi ili se mora uzet potrošački kredit.
mene je 6s 64gb na kraju izasao 4100 kn u tcomu.dosta popusta su mi dali plus tarifa 199 na dvije godine
znaci platio si cashom 4000kn i uzeo tarifu od 200kn? Dal to moze svatko tak uzet ili?
nesto su mi spustili cijenu uredjaja, nesto tarifu i kad sve zbrojis izade me mob 4100kn telefon i tarifa na dvije godine po 200 kn
nesto su mi spustili cijenu uredjaja, nesto tarifu i kad sve zbrojis izade me mob 4100kn telefon i tarifa na dvije godine po 200 kn
Daj konkretno, koja tarifa, koliko mjesečno još uz tarifu...?
Pa gle ak je tak ja bi mogo drugi tjedan po njega? Ak ti nije problem daj napisi sto sve imas u tarifi?
znaci spustili su ti jer si zicao ili si prije imao neku opaku tarifu?
Tarifa je imam sve za 200kn.u toj tarifi na dvije godine ip6s 64gb je jednokratno 3400 i jos 90kn kroz dvije godine sto na kraju ispadne oko5500. Popust na sam uredjaj sam dobio 400kn jer je bilo nekih problema. Drkali su me nesto a i lik koji je radio u tcentru je stvarno napravio uslugu. Uz tarifu sam uzeo satelitski max tv pa tarifu placam prvih sest mjeseci samo kunu. Nakon dva mjeseca otkazete max tv koji ne placate jer je probni rok. Jedino sto se trebaplatiti 200kn kad se odjavljuje za opremu kao. I to je omda jos usteda 1000kn
Tarifa je imam sve za 200kn.u toj tarifi na dvije godine ip6s 64gb je jednokratno 3400 i jos 90kn kroz dvije godine sto na kraju ispadne oko5500. Popust na sam uredjaj sam dobio 400kn jer je bilo nekih problema. Drkali su me nesto a i lik koji je radio u tcentru je stvarno napravio uslugu. Uz tarifu sam uzeo satelitski max tv pa tarifu placam prvih sest mjeseci samo kunu. Nakon dva mjeseca otkazete max tv koji ne placate jer je probni rok. Jedino sto se trebaplatiti 200kn kad se odjavljuje za opremu kao. I to je omda jos usteda 1000kn
Možeš objasnit kako su te drkali, da i ostali uzmu 400 kn popusta.
Tarifu za mobitel plaćaš prvih 6 mjeseci jednu kunu, jer si uzeo max tv na probni rok?!
Za sve one koji su bili zabrinuti, makar malo, kao ja!
LINK; http://www.redmondpie.com/fix-for-facebook-ios-app-battery-drain-issue-is-incoming-company-confirms/
http://www.gsmarena.com/blind_shootout_iphone_6splus_galaxy_s6edgeplus-review-1323p2.php
Novi dan, nove usporedbe kamera na trenutno najskupljim flagshipovima...
Za sve one koji su bili zabrinuti, makar malo, kao ja!
LINK; http://www.redmondpie.com/fix-for-facebook-ios-app-battery-drain-issue-is-incoming-company-confirms/
Meni na Androidu tj S6 facebook i messinger pojedu bateriju. Messinger je po meni katastrofa aplikacija...ja je deinstaliram i instaliram je samo ako mi neko pošalje poruku.
Isto sranje aplikacija radi na IOS-u.
Dojde kao u Sanctu Domenicu crni 64gb, odem u Point i kazu nisu ga ni imali.
Dojde u SD Svetu Nedjelju, rezerviram zadnji i covjek zove za 10min i kaze da je vec rezerviran... sad kao dolazi u malim kolicinama do kraja tjedna.
Bitno da ima zlatnog i rozog.
Uživancija općenito, naspram android teglenica, hahahahahahaha!!!!
Uzeo si 6S ili 6S Plus model?!
Ako budu oko 7S linije aktualne iste boje, ja brijem da ću uzeti rose gold model, meni se je baš dopao, naravno Plus verziju!
Vidi, poneka mi je pederuša zakon, čisto tehnički gledano!
U ostalim situacijama, imam jakne koje imaju džepove postavljene sprijeda pa okomito, dušu dalo za nošenje mobitela!
Ustvari, čak smatram da su i zbog njih stvoreni kao takvi!
Da u nekom nezgodnom trenutku ne moram pomisliti;"upssssss, je li ovo pukla moja ________ ili moj iPhone", ne želim niti sebi niti najboljem prijatelju, niti neprijatelju!!!!
live photos steka??...imam mi to frendova lumia 930 i radi savršeno
Teško da je realno uspoređivat S3 koji je nekoliko godina star sa uređajem koji je tek krenuo u prodaju. Da si uzeo S6 vjerujem da bi bila uživancija.
Ako budu oko 7S linije aktualne iste boje, ja brijem da ću uzeti rose gold model, meni se je baš dopao, naravno Plus verziju!
Teško da je realno uspoređivat S3 koji je nekoliko godina star sa uređajem koji je tek krenuo u prodaju. Da si uzeo S6 vjerujem da bi bila uživancija.
Apropos emotikona, vašeg kolega, evo i moj komentar, na vaš komentar!
!!!!
Edit; žao mi je da niste uočili malo poveću dozu sarkazma, ovaj puta!
Ne on moze pisati ishit,iovce i slicno ali o androidu nitko nesmije napisati nista pogotovo o sonyu.
Apropos emotikona, vašeg kolega, evo i moj komentar, na vaš komentar!
!!!!
Edit; žao mi je da niste uočili malo poveću dozu sarkazma, ovaj puta!
Poveća doza sarkazma je boldano? hmmm, s obzirom da znam kako pišeš i pisao si pogotovo na ovoj temi, definitivno se ne radi o sarkazmu. Al dobro, uživaj su inovativno rozoj boji i nestvarnom broju novih inovaca iz godine u godinu od kad je Steve skikno.
Ne on moze pisati ishit,iovce i slicno ali o androidu nitko nesmije napisati nista pogotovo o sonyu.
Da šoblaš po Sony temama, ili nekih drugih android vezanima, vidio bi da poprilično kritiziram stvari koje zaslužuju kritike. Npr. za Z5 seriju koja je trenutno loša, HTC koji radi sranja, pa i osrednji Nexus 5X. Ali ovdje dragi kolega, čovjek niti smije ostavit ikakav komentar vezan uz nesavršenost vašeg zlatnog teleta, niti se smije kritički odnosit prema onima koji to zlatno tele štuju. Čestitke, postali ste kultistički nastrojeni dragi kolega
obrisao post neda mi se prepirat
Samo velim, naiđi malo na Sony teme ili ostale, pa pogledaj moje postove, vidjet ćeš što ti kažem.
kbyethx
nebi probao sam