IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 256.607
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: IPhone 6s - Rasprava
Gamer15 kaže...

Pozdrav!
evo ovako,cura ima navedeni iphone i bila je prijavljena neko vrijeme sa tuđim acc-om i sad ta osoba je promjenila lozinku,a cura je napravila sebi  novi acc.
I sad je problem sto sve aplikacije koje je imala skinute nije mogla azurirat dok ne unese lozinku od starog acc...pa smo ih jednostavno obrisali i skinuli ponovo,a sto napraviti kad se ista stvar događa sa aplikacijama od iphona koje se nedaju pobrisat?kako njih onda azuriat?

Niste to trebali raditi. Appstore je ostao logiran na stari account iako ste vi mobitel postavili na novi. Samo ste se trebali odjaviti na Appstore-u sa starog (opcija skroz na dnu kad uđete u Appstore) i logirati se na novi i sve bi funkcioniralo bez problema. ;)

14 godina
neaktivan
Tsar kaže...
Gamer15 kaže...

Pozdrav!
evo ovako,cura ima navedeni iphone i bila je prijavljena neko vrijeme sa tuđim acc-om i sad ta osoba je promjenila lozinku,a cura je napravila sebi  novi acc.
I sad je problem sto sve aplikacije koje je imala skinute nije mogla azurirat dok ne unese lozinku od starog acc...pa smo ih jednostavno obrisali i skinuli ponovo,a sto napraviti kad se ista stvar događa sa aplikacijama od iphona koje se nedaju pobrisat?kako njih onda azuriat?

Niste to trebali raditi. Appstore je ostao logiran na stari account iako ste vi mobitel postavili na novi. Samo ste se trebali odjaviti na Appstore-u sa starog (opcija skroz na dnu kad uđete u Appstore) i logirati se na novi i sve bi funkcioniralo bez problema. ;)

evo napravili smo navedeno,ali i dalje je po starome,znaci izbacuje za stari acc

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
17 godina
odjavljen
Gamer15 kaže...
Tsar kaže...
Gamer15 kaže...

Pozdrav!

evo napravili smo navedeno,ali i dalje je po starome,znaci izbacuje za stari acc

Prekini s curom i rijesen problem! 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 21:06 (Edge).
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Jel ikome na 6s padajuća traka za obavjesti jednostavo neće da se spusti dole,kako god povukao neće da se spusti i gotovo. Jedino riješenje je da se izgasi pa upali mob i tek onda radi i to neka 3 sata pa opet neće da se spusti. MOLIM POMOĆ ako neko zna. Hvala.

Gamer

0 0 hvala 0
14 godina
mirko111222 kaže...

Jel ikome na 6s padajuća traka za obavjesti jednostavo neće da se spusti dole,kako god povukao neće da se spusti i gotovo. Jedino riješenje je da se izgasi pa upali mob i tek onda radi i to neka 3 sata pa opet neće da se spusti. MOLIM POMOĆ ako neko zna. Hvala.

Jesi probao uraditi hard reset iPhone-a?!?! 

ATJ Lučko
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Ma jesan al opet ista stvar. Neman pojma koji je vrag kad sam ga tek kupio radilo je normalno,a evo sad već bar 2 miseca neće da radi. Prije na iphone 5 nisan ima takvih problema,bar ne ovoliko dugo.

Gamer

0 0 hvala 0
14 godina
mirko111222 kaže...

Ma jesan al opet ista stvar. Neman pojma koji je vrag kad sam ga tek kupio radilo je normalno,a evo sad već bar 2 miseca neće da radi. Prije na iphone 5 nisan ima takvih problema,bar ne ovoliko dugo.

Koju verziju iOS-a imaš na iPhone-u?! 

ATJ Lučko
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Pa zadnju koja je došla za 6s a to jest 9.3.2.

Gamer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...
Tsar kaže...
Gamer15 kaže...

Pozdrav!

Kad odes u postavke, imas dole ispod privatnosti "iCloud" i "iTunes & App Store". Na oba moras namjestit novi account. Nakon toga ponovno pokreni uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 23:20 (Tsar).
9 godina
protjeran
nisam našo zasebnu temu o iOSu pa ovdje postavljam, da li ima na itunes store (ja je nisam našo) neka apk za tajno video snimanje, kako ih ima kamara za android, al eto kao free apk nisam nijednu našo

0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 6s - Rasprava

eto i mene u taboru iPhone 6s :) .... nakon svih mogućih mobova, opet malo iOS... više radi APPova muzičkih koje na žalost u android

sotreu nema, ali oduševljen sam... iskreno , htio sam SE 64GB, na kraju, kako nigdje nije bilo u ZGBu space gray SE-a u slobodnoj prodaji..odlučih

se na 6s i za sada sve milina... imao sam iphone 4 zadnji put ali prije ovoga iPod touch 6th gen, tako da sam upoznat sa iOS 9 ali ipak

featuri su puno više zastupljeni na iPhoenu...

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
IPhone 6s - Rasprava

Ima li tko da prodaje 6s 64gb/128gb, pozeljno space gray model?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IPhone 6s - Rasprava

facetime koristi internet?! bilo wifi ili mobile data?!

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
assassin.st kaže...

Ja ga mijenjam za polovnog samsunga edge 7. 1 za 1. Mora bit u tip top stanju kao moj.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
13 godina
skank666 kaže...
assassin.st kaže...

Ja ga mijenjam za polovnog samsunga edge 7. 1 za 1. Mora bit u tip top stanju kao moj.

Mogao bih ja kupiti S7 edge, ali u ST sam tako da teško da možemo obaviti zamjenu uživo. 

12 godina
IPhone 6s - Rasprava

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Osobno, otišao bih u VIP i upitao ih jesu li njihovi računi identični priloženima onim na slikama, obzirom su slike malo mutne, ali onako odokativno, kazao bih da je vrlo vjerojatno 1/1!!!! 

Za svaki slučaj, neka ti ne bude teško upitati i provjeriti! 

ATJ Lučko
12 godina
IPhone 6s - Rasprava

Nazvat cu kad dodem s posla. hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

http://en.pangu.io/

napokon :)

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2016 18:09 (drazen991).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

http://en.pangu.io/

napokon :)

Zasad je semi-tethered, ali i to su uspjesno rijesili da se ne mora koristiti racunalo za tethered boot da bi Cydia i svi tweakovi radili, nego se samo pokrene Panguov app koji se dobije jailbreakom.

Al neka, Pangu ekipa je uvijek znala iznenaditi narod :)

16 godina
odjavljen
IPhone 6s - Rasprava

Evo ja ga sinoć jailbreakao. Morao sam, da vidim kako je to - i super je! Još se učim na Cydia-i. Prvo sam bio sumnjičav kad me je pitao apple ID pa sam napravio lažni i dao taj. Prošlo je OK ali me je zezealo kad je na telefonu trebalo čekati da se jailbreaka. Ako bi ugasio ekran ugasio bi se i mobitel, ali nakon nekoliko puta sam uspio i radi izvrsno ali mi je ona cydia totalni kaos. Mislim da je i ona malo zbugana.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 8:50 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Za pocetnika si super sredio mobitel, stvarno se mora priznat :)
Jel mi se cini, ili ti je u kratkom roku dvadesetak posto baterije pojelo, mislim gledajuci koliko je sati bilo kad si objavio post, vjerovatno si ga sad ujutro sa punjaca skinuo?
Nikakvih problema nakon jailbreaka nemas, npr neki random reboot ili slicno?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Psych0 kaže...

Za pocetnika si super sredio mobitel, stvarno se mora priznat :)
Jel mi se cini, ili ti je u kratkom roku dvadesetak posto baterije pojelo, mislim gledajuci koliko je sati bilo kad si objavio post, vjerovatno si ga sad ujutro sa punjaca skinuo?
Nikakvih problema nakon jailbreaka nemas, npr neki random reboot ili slicno?

Hvala, ne čini ti se to za bateriju ali mislim da je to više zbog toga jer mi je cijelo jutro u rukama upravo zbog tog jer non stop nešto instaliravam. Možda i nije, vidjet ćemo kroz dan dva. Za sad mi je sve OK, nisam imao reboota ili išta slično.

16 godina
IPhone 6s - Rasprava

ja sam JB-ao također... metodom bez kompa... sada chekirat repozitorije i spimpat bad boya... ;)

thnx PANGU...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MujagaWudakhi kaže...

ja sam JB-ao također... metodom bez kompa... sada chekirat repozitorije i spimpat bad boya... ;)

thnx PANGU...

Jel i tebi sve prazno kad odeš na cydia>featured>pa onda bilo koja kategorija? Meni samo gore stoji opis što se tu nalazi ili se trebalo nalazit ali sve je prazno...

16 godina
Je da, ali sam instalirao vec nekoliko tweakova i sve radi samo treba paziti da su tweakovi refreshani, ono sto je radilo za iOS 9.1 radit ce i sada... Meni za sada sve ok... Vjerojatno ce refreshat i updateat cydiu soon...
MuWu
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Inace ste zadovoljni jailbreakom, jel cydia izbacila kakav update dosad?

0 0 hvala 0
16 godina

ja sam pre pre... spimpao sam ga hard sada hhh.... barem 15 ak tweakova.. nekih old school a neki su novi... koliko sam skuzio

puno toga jos uvijek nije podrzano od strane cydie na 9.3.3. JB.... ali meni sve radi kako treba vec sada 2 dana

MuWu
16 godina
odjavljen
IPhone 6s - Rasprava

Dajte koji SS da dobijem kakvu inspiraciju meni je ovo sve novo.. Sad mi je ovakav setup

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Evo kako to mene  izgleda...iako sam totalno novi u svemu ovome i dost stvarni mi jos nije jasno

iPhone 6s Space Gray (Samsung u ❤️)

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice