- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li za ovo treba biti mobitel u blizini ili se samo podaci kasnije eksportiraju preko bluetootha samo podaci prenesu?
Koliko se ja kužim u geometriju, vjerojatno postoji gumb kojim uključiš taj HRB, a upariš ga sa mobitelom kada uključiš BT!
Oko podataka, kako se učitavati i bilježe, pretpostavljam da "ipak moraš" imati aplikaciju za sparivanje svega u jedno!
Nije sto posto usporedba, ali je donekle usporedivo, ja sam kupio Plantronics BT slušalice, i nakon što uključim TuneInn aplikaciju, BT na mobitelu, apsolutno mise sve poveže, čak imam i ikonu u status baru koja mi pokazuje da su gadgeti povezani, ali i stanje bakterije slušalica!
U svakom slučaju, dok je mobitel u tvojoj blizini oko dva metra, sve što HRB registrira, preko plavog zuba će istovremeno u real time biti zapisano, a ne sumnjam da bi isto putem BT bilo preneseno i naknadno!
netko vec stavio na svoju 6icu? ja se baš spremam pa da nebi bilo iznenađenja :D a zapravo koga briga i tako još mogu downgrade napraviti
Stigao
Koji točno iPhone model imaš kolega, obzirom ti je upgrade "toliko" velik?

5S. zasto tvoj je manji? bas cu pogledati kolki mi je na ipadu retini
EDIT: na ipad mini 2 retina 1.1gb
Meni radi fino, šta drugo i očekivati od 6ice, napravio sam restore koji je bio 1.81GB, update only na mobitelu je bio oko 1GB..
Al užasno me živcira ona malena tipkovnica, izgleda nekako kao da svaka tipka ide na svoju stranu. Neznam stvarno koliki idiot moraš biti da neznaš dal je shift stisnut ili nije. Bit će prvi jailbreak nakon iPhonea 3G očito..
I još jedna stvar, onaj status bar gore je veći dok je mobitel lockan i kad se otključa se smanji, malo podsjeća na aplikacije koje nisu prilagođene za 6. To ću oprostiti, al tu retardiranu tipkovnicu bome neću, zasad nazad na 8.4.1
EDIT: našao sam gdje se gasi ta debilnost od tipkovnice. Pod accessbility pa keyboard i izgasiti "show lowercase keys".. Pohvala Appleu za to
Kako se uopce vratiti na 8.4.1 ako mi se 9 ne svida?
Skini si 8.4.1 u comp i dok Apple potpisuje tu verziju (cca 10ak dana), mozes se vratiti a nakon toga gotovo...
Kako se uopce vratiti na 8.4.1 ako mi se 9 ne svida?
skini odavde firmware za 5S, u itunesu drži shift i klikni na restore, zatim odaberes firmware..
ja ne vidim tog wallpapera, ima ih masa, ali tog ne vidim nigdje
nego što sam ja nabrzaka primijetio, nisu nam stavili live photos, promijenili su povijest korištenih aplikacija, (dvoklik na home button), onaj News neki koji su najavljivali isto ne vidim nigdje (to mi je realno sporedno i nebitno za sada), izgleda su nešto doradili u bilješkama..to je ono što sam ja vidio u prvih 5 minuta, valja dalje istraživati
Skinuo i ja na 5s i nakon 15minuta silovanja dojmovi su ovakvi:
zatrza mi svaki put kad povucem prstom prema dolje za pretragu ali bas svaki put. Ostale stvari nisam primjerio da je brzinili sporiji rekao bi da je ostalo isto kao prije al to cu vidjeti nakon dan dva upotrebe.
teme su retrdirane totalno barem meni neznam koji da stavim. Starih iz iosa 8 nema nekizim zasto.
zanima me ovaj low power mode kako ce raditi.
ali iskreno na ios 7 je moj 5s radio najbolje/najbrze isto kak minje 4s radio na ios6. Jos uvjek mislim sa je ios 6 bio bog i batina.
Ma izbacit će oni kroz koji dan ios 9.0.1 ili tako nekako kad im raja prijavi sve eventualne bugove pa da bude mir do ios 9.1 kojeg već developeri i public betaši mogu skinuti
jel ima u ios 9 i dalje onaj meni u postavke/mobilni podaci/glas i podaci da se može prebacivat između 2g/3g/4g kao u ios 8.3 ?
meni jako to bitno jer kod kuće imam samo 2g, 3g je na minimumu pa sam znao biti nedostupan
jel može ko potvrdit da i na ios 9 ima ta opcija?
hvala
Imas ja na t-mobile imam sad sam provjerio.
SUPER
i ja sam tmob tako da onda danas update ide ..
se isplati napraviti update na ios 9? ili ima jos dosta bugova koji mogu iritirati?
Jel mi može netko odgovoriti kada se može kod nas očekivati iPhone 6s/6s plus?
Izlazi mi se ugovor u T-mobile mreži pa bih ga kupio na pretplatu... Koliko se čekalo u T-mobile iPhone 6 da stigne od dana najave...?
Hvala!
Izlazi mi se ugovor u T-mobile mreži pa bih ga kupio na pretplatu... Koliko se čekalo u T-mobile iPhone 6 da stigne od dana najave...?
Hvala!
a čisto sumnjam da će doći u prodaju prije idućeg mjeseca, mislim da bi nekako u drugoj polovini listopada mogao
Hvala!
Ja sam svog uzeo 06. prosinca prošle godine, kada je skorom netom došao u T-Cim, možda kojih desetak dana prije!
Ako ti nije priša, sačekaj pred Božićne popuste, sigurno ćeš ubosti nekakav popust ili prigodnu ponudu!

može mala pomoć..tražio po guglu al nisam skužio..koju verziju software skidam za 5s model a 1457..gsm il cdma verziju..thnx :)
GSM bogati, CDMA je samo ponegdje u americi... Osim ako nemaš CDMA uređaj, onda skidaš CDMA...
Ja pokusao vratit na ios 8.4.1 i neda mi zar je moguce da su vec to ukinuli? Radi se o iphonu 5s i mogu rec da nisam previse zadovoljan sa ios 9. Osjeti se da je telefon sporiji,mislim nije da je spor on je jos uvjek brz al bio je na ios 8 brzi ja to primjetim.
Nisu, kolko ja znam može se još uvijek. Al budu ovih dana..