Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.653
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Da Jurica, pa baš sam po tom video clipu i odlučio uzeti SEIDIO OBEX vodonepropusno kućište! 

Istina, i onaj BESSMATE ne bi bio loš, ali obzirom bih ja to kućište koristio dok sam u ribičiji, dok hodam po vodi kada lovim ribe, meni je bitnije da meni iPhone preživi pad u vodu, jer niti će pasti sa visine preko metar i pol na neku tvrdu podlogu, niti će pasti u dublju vodu od jednog metra, a niti će u toj vodi eventualno ostati dulje od pola minute uvrh glave! 

Pitanje je samo koliko košta takva oprema, jer još za sada ne baratam sa takvim podatcima, ali očekujem pljus minus 100$, najmanje!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

ATJ Lučko, tu kod nas jako teško. Ja ti često naručujem s Amazona (www.amazon.co.uk) jer tam nema nikakve muljaže, za razliku od E - baya koji je malo sumnjiv, premda ak plaćaš Paypalom, nema problema.

Evo linka (da, prilično skupo): http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=SEIDIO+OBEX

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Sta ocekujete od iOS-a 9? Eto ga za 4 dana..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Nista, vec se sve zna od prije par mj sa prezentacije. Ovaj event je za hw.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Prekosutra u 7 navecer po nasem vremenu dati ios 9? Zna netko kolko ce bit tezak?

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

mislim da ce ios 9 izac 16.09

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

iOS9 ce izaci skupa sa iPhone 6.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Pitanje kupio sam danas novi iPad i podesio ga kao novi uređaj ali sa Apple Idom koji koristim na iPhone. Sad jedino želim da mi na iPadu budu slike kao i na iphonu. Uglavnom zelim prebaciti slike sa iPhona na iPada i želim da kad slikam neovisno sa kojim od ova dva uređaja da na oba bude slika koju sam slikao. Može pomoć.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

Unutar Settingsa, pod iCloud samo ukljuci iCloud Photo Library. Ovo si recimo mogao saznati i sa 2sec googlanja.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

obrisite post

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 16:07 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

onda šta rekoše, iOS 9 ćemo moć već sutra skinut ili tek kad novi iphone dođe u prodaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

sutra ce samo sretni moci skinuti ios9, guzve su ogromne na pocetku

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Meni je uvijek skinulo prvi dan jedinomdugo skida iOS 8 mi je uzeo dva sata. 

A sto se tiče ios9 mislite da će biti danas? Ja isto pitao ovdje neki dan pa su dečki rekli da neće bit dostupan danas.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Ovo kaže macworld.co.uk

Public release
Wait until iOS 9 is officially launched, most likely in the days following Apple’s event on 9 September (then wait a few days more if you're feeling nervous about the rush or want to know if people with the same device as you experience slowdowns), then go into the Settings app on your iPhone and iPad and go to General > Software Update. iOS will walk you through the update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ima netko link za live stream danas u 19:00?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Kada je točno prijenos po našem vremenu??

Vidim da ni ovaju put neće biti prijenosa za Win korisnike osim onih koji imaju Win10 i edge.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

19h, odes na apple.com i play :)

Streaming ide na svim apple proizvodima + win10 edge

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Iphone 6 - Rasprava
kale_fotograf kaže...

onda šta rekoše, iOS 9 ćemo moć već sutra skinut ili tek kad novi iphone dođe u prodaju

Danas se može skinut tek GM (golden master) verzija za devse, a tek 8 dana, daklem 17. 9. ide public. Negdje se i spekulira 16. da će doći ali danas bi trebalo bit objavljeno.

Inače, opet ćemo se naslušat o ''revoluciji'' i ''Our best iPhone ever'' 

16 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...
kale_fotograf kaže...

Danas se može skinut tek GM (golden master) verzija za devse, a tek 8 dana, daklem 17. 9. ide public. Negdje se i spekulira 16. da će doći ali danas bi trebalo bit objavljeno.

Inače, opet ćemo se naslušat o ''revoluciji'' i ''Our best iPhone ever'' 

Revoluciju spominju samo troleri, gledam od wwdc-a pa ostalih apple evenata gotovo sve unazad 7-8 godina. Developer sam, pa moram sve pratiti (posebice wwdc). Ne sjecam se da je ijednom apple rekao revolucija, a da kazu najbolji iphone/ipad/mac ikad - naravno. Pa nista nisu ni slagali, svaka nova iteracija je bolja od prethodne.

Uostalom, sta bi trebali reci? 'Our iPhone sucks, plz dont buy it?'

Valjda bi samo tada svi troleri bili sretni 

P.S.

Ne koristim iPhone ako ti to vec igra neku ulogu. 

12 godina
neaktivan

Cill bro, samo podjebavam 

16 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

Cill bro, samo podjebavam 

Znam. Zato sam i napisao dio o trolanju 

15 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

iOS 9 potvrdili stiže nam za download 16.09. kao i watchOS 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Mislim da se nama s iP6 i 6+ ne isplati prelazit na 6s, za mene ne tako bitna poboljsanja a cijena paprena.

0 0 hvala 0
14 godina
miikaa77 kaže...

Mislim da se nama s iP6 i 6+ ne isplati prelazit na 6s, za mene ne tako bitna poboljsanja a cijena paprena.

Iskreno, meni bi ipak možda bila pozitivno potrebna ova 3D mogućnost tipkanja! 

Uglavnom, očekujem ipak sve finese iOS 9 na svojem mobilnom gadgetu, osim tog 3D touch-a! 

S druge strane, potreba uzimanja najnovije verzije uz neku bezobrazno nisku cijenu ipak zbog one novije, jače odnosno čvršće, žilavije legure aluminija, ali i 12MP kamere, pa i 5MP prednje kamere! 

Ovakvim tempom razvoja, predviđam slijedjeće godine dolazak iPhone 7, sa 4K rezolucijom ekrana, internom memorijom većom od 128GB, makar 256GB, pa čak i možda nekakvim IPXX certifikatom za vodonepropusnost! 

Ovo bi meni bilo sasvim dovoljno pored svega postojećeg da se nagradim sedmicom, pa da je crna verzija black, a ne khm khm khm khm space gray!

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

256GB na iPhoneu? Moze se dogodit, no sumnjam. Pa i dan danas drze pisljivih 16GB u upotrebi. Prevelika im ocito zarada da se toga odreknu. Pohlepni gadovi.

4K film na svu srecu neces gledati. Apple toliko retardiran ipak nije. Dovoljno je njihova retardiranost po pitanju 16GB storagea, jos ako su zadrzali samo 1GB rama... Ajme.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Koliko tama ima nakraju 6s i plus 1 ili 2 nisam bio u mogucnosti do kraja pogledati.

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Koliko tama ima nakraju 6s i plus 1 ili 2 nisam bio u mogucnosti do kraja pogledati.

rama?*

2gb

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 10:35 (ProTeinZ).
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ne kuzim zasto mi ovo nezeli napraviti. To se radi na iphonu 5s  od 10 ujutro znaci vec dva sata i nije ni trznulo.

Edit: uzeo sam neki dan ipad mini retina i nikak da mi to iskopira da i na ipadu imam slike.

hvala na odgovoru 2gb rama uz ovaj novi procesor bi mogla biti fina pila. 

Ja mislim da ga kupujem iza nove godine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 11:57 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...
miikaa77 kaže...

Uglavnom, očekujem ipak sve finese iOS 9 na svojem mobilnom gadgetu, osim tog 3D touch-a! 

S druge strane, potreba uzimanja najnovije verzije uz neku bezobrazno nisku cijenu ipak zbog one novije, jače odnosno čvršće, žilavije legure aluminija, ali i 12MP kamere, pa i 5MP prednje kamere! 

Ovakvim tempom razvoja, predviđam slijedjeće godine dolazak iPhone 7, sa 4K rezolucijom ekrana, internom memorijom većom od 128GB, makar 256GB, pa čak i možda nekakvim IPXX certifikatom za vodonepropusnost! 

Ovo bi meni bilo sasvim dovoljno pored svega postojećeg da se nagradim sedmicom, pa da je crna verzija black, a ne khm khm khm khm space gray!

Vidim da si kvalitetno popusio pricu o 3D MOGUCNOSTI TIPKANJA - odnosno force touch, da... huawei te pretekne, pa ajmo to nazvat malo luđe pa da ljudi bolje progutaju.

iPhone sa 4K rezolucijom ? 128gb memorijom ? O cem ti sanjas momak ??? 

U 2015 godini njima osnovni model nema nit potpunu 720p rezoluciju a kamoli 1080p. Da su htjeli 128gb memorije, stavili bi ju sad... a nebi stavljali 4K mogucnost snimanja i onda 16g memorija 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...
ATJLučko kaže...
miikaa77 kaže...

Vidim da si kvalitetno popusio pricu o 3D MOGUCNOSTI TIPKANJA - odnosno force touch, da... huawei te pretekne, pa ajmo to nazvat malo luđe pa da ljudi bolje progutaju.

iPhone sa 4K rezolucijom ? 128gb memorijom ? O cem ti sanjas momak ??? 

U 2015 godini njima osnovni model nema nit potpunu 720p rezoluciju a kamoli 1080p. Da su htjeli 128gb memorije, stavili bi ju sad... a nebi stavljali 4K mogucnost snimanja i onda 16g memorija 

Pa ne vidim bas da ih je Huawei pretekao. Na aWatchu to imaju vec dugo, na macbooku takodjer. Sad ide dakle i za iPhone. Stim da Huawei je to ubacio samo da ubaci, nisam vidio ni jednu korisnu sitnicu da su iskoristili iz te tehnologije.

Sto se tice rezolucija, pljuvat cu uvijek po Appleu gdje treba. Ponekad i ondje gdje ne treba. Ali cu ih i pohvaliti gdje treba. A to su rezolucije. Na 4,7 ne mozes skuziti razliku izmedju FHD i 720p. Osim par vas sa kriptona. Jednako tako na 5,5 ne treba vise od FHD. Na 4" su drzali jos manju rezoluciju. S pravom. 2k i 4k neka ostave ekipi koja se pali na takve gluposti. Srecom nisu bas u vecini, ali da ima ekipe sklone pusiti te marketinske fore - ima. I to poprilicno ^^

P.S.

6+ verzija je FHD. I ima 128GB storagea, i za manju i za vecu verziju. Upali gsmarenu, 1min vremena da provjeris info prije nego krenes trolati na totalno retardiran nacin ^^

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice