Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 446.437
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Iphone 6

Hm da, to je onaj psiholoski dio...tko sljivi testove ali ipak da ja znam onako sa strane kako je moj bolji, veci...bla bla...ljudi se vjecitro zamaraju glupostima :)

Mene vise zanima, kao i veliku vecinu po drugim forumima zasto i6 ima losiji zvucnik u slusalici od i5s (glavni za ring je glasniji na i6) ?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 6

Probaj u general accessibility iskljuciti phone nois cancellation pa vidi da li ti ne to rjesenje problema

10 godina
neaktivan
Iphone 6

Probao iskljuciti Phone noise cancl kao i ukljuciti Hearing aid mode...no nema nekakve razlike. Znam samo da sam prilikom primanja poziva od jedne osobe morao smanjit zvuk na dvije crtice na i5s a isti takav poziv na i6 uz max pojacano je tih...probao sam i s drugim pozivima...i sa vise i6 telefona. Kod i5s je normalno ukljucen Phone noise. Mozda netko od vas to nije primjetio ako nije koristio prije i5s, no meni je odmah bilo cudno, pa citajuci po forumima vidim da se dosta ljudi zali i da se Apple lagano ogradio oko toga...kontam da su opet nesto zbrljali kao prije sa antenama...stvarno steta, posto je i6 odlican fon i nakon kratkog koristenja sam se pitao kako sam uopce mogao biti na i5s toliko dugo :) Nisam nikada bio zagovornik vecih displaya ali na ovu velicinu se stvarno lako naviknuti i sada mi i5s djeluje kao igracka :)

Naravno i baterija je prilicno velika razlika u korist i6, kao i kamera sto mi je bitno za onako svakodnevno u letu fotkanje a da to ipak bude upotrebljivo. Ovo sa zvucnikom mi dodje kao samar nakon dobrog sexa :(

0 0 hvala 0
13 godina
Ne kuzim kako se oni mogu ograditi od hw problema.. nema smisla...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
robee1 kaže...

Dali je netko primjetio kako je zvuk prilikom razgovora na i6 dosta tisi u odnosu na i5s? Citam po stranim forumima kako se dosta ljudi zali na to i izgleda da je HW problem. Osobno sam se u isto uvjerio testiramnje i5s i nekoliko i6 telefona. i5s ima daleko kvalitetniji i glasniji zvuk.

Dap, istina je, call quality je bolji na ip5s

14 godina
Iphone 6

Narode, jeste primjetili ovo?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
4 0 hvala 5
15 godina
ATJLučko kaže...

Narode, jeste primjetili ovo?!?!

primjetio cim sam procitao :P

12 godina
Iphone 6

Oho moram skinut 👍

0 0 hvala 0
14 godina
Velik update
16 godina
Uglavnom nista posebno, jailbreakerima se ne isplati, smanjuje limit za freespace...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
14 godina
Iphone 6

Najjača stvar kod Applea - ažuriranje u isto vrijeme za sve uređaje.

7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

sto znaci ova zadnja stavka ???

-dodane su nove opcije konfiguracije za uporabu tijekom polaganja ispita .

0 0 hvala 0
14 godina
jurica_m kaže...

Najjača stvar kod Applea - ažuriranje u isto vrijeme za sve uređaje.

Ono što Android nikada neće imati...

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
12 godina
Iphone 6

Ja ga stavio i imam osjecaj da mi mob malo bolje radi a mozda je i radi toga sto ga nisam gasio od kad je dosao 8.1.2 😂

4 0 hvala 0
14 godina

A zasto bi ga i gasio? Ili ubijao aplikacije?

12 godina
Iphone 6

Pa i ne gasim ga. Da ti budem iskren bas i nisam skuzio tvoj post.

0 0 hvala 0
14 godina

Htio sam reci da ta kategorija bavljenja s iphoneom ne postoji. Zasto bi korisnik ubijao aplikacije ili palio/gasio mobitel da ovaj radi kako se od njega ocekuje...

14 godina
odjavljen
Iphone 6

Tako je, na većini flagshipova su te stvari nepotrebne, tako da koristiš i uživaš

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Da sad kuzim sta si htio rec. Ma znam ja to zato ga i ne gasim jedino ako slucajno krepa radi baterije

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

jel po vama iph6 precjenjen za ono sto nudi?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

Oprosti, no retardirano pitanje.

Da ga kupci smatraju precjenjenim, ne bi ga ni kupovali.

Oni koji ga smatraju precjenjenim ga ni ne kupuju.

Dakle stvarno retardirano pitanje ;)

14 godina
exer1234 kaže...

Samo zato što vi kolega ovako loše trolate, da ne upotrijebim teže riječi, ja ću mali ući u offtopic!!!! 

Obzirom sam prešao sa android platforme na iOS, smatram se kvalificiranim kazati što je PRECJENJENO, ako ništa, u Hrvatskoj, dok imamo ovako lošu ili nikakvu kupovnu moć. 

Kod mojeg bivšeg gadgeta, kud nisam imao kvalitetnu podršku sa nadogradnjama OS-a, tuda su neki sadržajni elementi tu bili nepotrebit višak, zagušivali su sam rad moba, da ne spominjem aplikacije koje nikom nisu imale smisla, kamoli da sam ih imao potrebe upotrebljavati u svakodnevnom životu. Ono što je posebno precjenjeno, kvaliteta izrade, bezeli od neke glazure, koja puca skorom pod pogledom a kada sam kupovao ga, bio sam barem vizualnog dojma da je u najmanju ruku učinjen od čelika, mo'š si misliti. Dobro me je i durao skorom dvije godine. 

Kod mojeg sadašnjeg gadgeta, u samom početku ne sumnjam u kvalitetnu i dugoročnu podršku, u manje od mjesec dana sam dobio već tri, istina manja, ali ostvarena update-a, koji samo podižu kvalitetu OS-a samog kao takvog, a da ne spominjem u svjetskim razmjerima širinu koju zahvaća pokrivenost najnovijim nadogradnjama. 

Uvelike su u cijeloj priči prisutni kako kvaliteta izrade, tako i visoki dizajn samog gadgeta, koji bi mogao da se mene pita biti i milimetar dva deblji, koju bi tek onda mogli imati po kapacitetu bakteriju?! Možda čak onda ne bi bilo prisutnog objektiva kamere toliko van samog tijela mobitela, čisto onako dizajnerski feng shui zen pristupom gledano. 

Makar sam na jednom videu vidio gdje lik nožem struga boju po onim antenama na stražnjoj strani moba, osobno sam uzeo kožni cover tako da sam taj segment oštećivanja eliminirao donekle u velikoj mjeri. Aluminij kao metal je skloniji ne toliko habanju već prije svega struganju, ako dođe na neku grublju površinu i tvrđu od aluminija, ali opet, imam cover koji takvu štetu neutralizira. 

Na kraju, rok trajanja mojeg novog gadgeta. Ja se nadam, bez nekakvih iznenađenja tipa krađe, padanja na tečaju ronjenja, nekakvog kvara HW-a ili SW-kog tipa, ja uredno očekujem oko četri godine, jer je generalno uber kvalitetan, ima izvrsnu SW podršku i nije učinjen kao da je od šečera, a zbog svih ovih razloga ja smatram da moj iPhone 6 Plus nije precjenjeno za ono što nudi, posebice meni kao ponosnom vlasniku! 

Dodatak za sve kolege forumaše, sitne dušice, koji bi bili spremni u napadu sa TD, jedna zamolba. 

Ovaj post je MOJ subjektivni i skromni osobni dojam, na gornji post kolege forumaša, koji izgleda ili ima višak slobodnog vremena ili ničeg pametnijeg za upitati, pa buba što na pamet što tek toliko da se pokaže da je tote. U slučaju da se netko već i ne slaže, neka to izrazi komentarom, imao sam to i to i zbog toga sam prešao na to i to, i tako dalje. U slučaju da netko krene lupati reda radi, netko tko nije bio kvalitativno u oba dva, ili sva tri tabora, tu se nema što dodati, još manje što komentirati.

ATJ Lučko
16 godina
Iphone 6

Zasto?

Apple je div samo zato sto je americki. Marketing im je doslovno svugdje, a svojim okolisom svugdje izgledaju fenomenalno i premium. Pogledaj njihova kucista, ili pak Store na 5th Avenue.

Iznutra su im proizvodi (softverski) jednako dobri. Stvarno rade kompletne uredaje koji RADE.

Ako si ti netko moze priustiti (90% amerikanaca) zasto ne? Pa prije svega njihovo najvece trziste je SAD, Njemacka, UK i Japan/Kina. Sve te zemlje su gospodarski najvislje. To sto se kod nas kupuje iz drugih razloga, ne znaci da i ja kupujem upravo iz istih.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 8:17 (Mitch).

5 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Dal vam trenutno rade aplilacije njuskalo i 24 sata ukoloko ih koristite? 

Meni ne rade vec pol sata sve ostalo radi. Njuska a i 24 sata se otvaraju al se nis ne dogada. Jako cudno i to mi se nikad na iosu nije dogodilo. Izbrisao i opet instalirao obe cak i ugasio telefon al nista. Bas cudna stvar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6

ne radi, ni vecernji isto

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 13:03 (mamutarka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

probaj preko safarija otvorit 24 i njuskalo . ako i tamo ne radi onda ocigledno oni nesto ureduju na stranici, ako radi preko safarija, onda je problem u aplikaciji.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Probao ne radi mi ni preko safaria. Onda vjerojatno nesto rade posto nit vama ne radi 👍

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Njuškalo i 24 sata održava ista firma 

a i na njuškalo stranici imaju obavijest "Privremeno sam malo usporen jer sam nanjušio tehnički problem. Zahvaljujem ti se na strpljenju. Tvoj Njuškalo" pa ti zato ne radi

12 godina
Iphone 6

Nisam ja mogao otvorit njuskalo kada sam tapnuo na app bila mi samo bijela slika.

al evo moram ih pohvalit opet sve radi. 👍

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

strpljen spašen ;)

uvijek pogledaj je li radi preko web-a

ako ne radi onda imaju nadogradnju ili im se neš poremetilo 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice