Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 446.193
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Iphone 6
Ziga kaže...
omomomomoomm kaže...

Tak ljepi telefon je grijeh staviti i case.

a grebanje izbočene zadnje kamere koja strši van ostatka kućišta?

što s tim? ako ne nosiš dijamante u džepu nemaš brige

17 godina
mamutarka kaže...

a zrnca prašine i brisanje o majicu ili hlače? može li to ogrebati pokrov kamere?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 22:07 (Ziga).
14 godina
Ziga kaže...
mamutarka kaže...

a zrnca prašine i brisanje o majicu ili hlače? može li to ogrebati pokrov kamere?

Kratko i jasno; NE MOGU!!!! 

Staklo na fingerprint senzoru i objektivu kamere je ono ako sam dobro upamtio mineralno, tako da se tu može biti apasolutno miran.

ATJ Lučko
12 godina
Iphone 6

Pa nek se i ogrebe neces ga imat cijeli zivot 😄

2 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...
sveupitni kaže...

Nakon 2 mjeseca, sad nesta gledam si iphone (nije 6+, nego 6) i nesta mi je cudno, kad ono evo izvitoperio se sav, nosio sam ga u case-u stalno i jbg.... Nije nista strasno, ali opet pazio sam na njega, nisam sad ga nikad nosio cak ni uskim hlacama nit nista....

Daj ga poslikaj kolega, ako nije problem?!

Nemogu ga uhvatit s kamerom da se vidi razlika... Ugl. gornji desni kut se podigao prema gore, a donji lijevi kut prema dolje tako da je razlika u vrhovima 1-2 mm sada. Kao da je torzioni moment djelov na njega :S

#yolo
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
mamutarka kaže...

zrno prašine neznam što je, prašina je doslovno nevidljiva i neopipljiva pa neznam kako će naštetit (osim kad skupiuš više prašine pa je to grumen, ali mekan, slikat cu ti da vidis ako treba :D ), zrno pijeska već da, ali dal može zrno pijeska naštetit safirnom staklu pitanje je

brisanje o majicu neznam kako može ičemu naštetit

mene je ispočetka ta kamera odbijala, plakalo mi se kad sam vidio kak su to izveli, no evo imam već 2-3 mjeseca 6+ i stavljam ga pos tolu i nosim u hlačama, kamera netaknuta, tak da praksa je bitna, pusti priče..

11 godina
odjavljen
Iphone 6
pozdrav svima,
od danas sam ponosni vlasnik iPhone-a 6 64GB Spac Gray-a :D
prije njega sam imao HTC M8, i koristio sam applikaciju Snapchat, i mogu priznati da na ajfonu ta applikacija leti, tj vidi se razlika u androidnoj verziji i na iOS-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Uzivaj u novom mobitelu ali i m8 je dobar stroj koristim ga sluzbenog pored privatnoga 5s i mob super radi 👍

2 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Uzivaj u novom mobitelu ali i m8 je dobar stroj koristim ga sluzbenog pored privatnoga 5s i mob super radi 👍

naravno, super je to telefon, samo eto, navikao sam na iOS i zalim dan danas sto sam prodao svoj 5s gold. bio je to super telefon. sada imam ovaj 6 a m8 je na prodaji. 

16 godina
neaktivan
Iphone 6

neka si probao android, barem znaš sa sigurnošću što ti paše

tako sam ja prešao s ajfona na nexus, i nakon pola godine se ipak vratio i siguran sam da više neću ići na dobar, ali ipak za mene nedovoljno dobar android

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
mamutarka kaže...

neka si probao android, barem znaš sa sigurnošću što ti paše

tako sam ja prešao s ajfona na nexus, i nakon pola godine se ipak vratio i siguran sam da više neću ići na dobar, ali ipak za mene nedovoljno dobar android

ma znas o cemu se radi, prvi mob koji sam imao je bio ajfon 4, pa s3 pa 4s, pa 5c, pa 5s, pa m8 i sad 6. jednostavno iOS mi vise pase, bas kako si i rekao :)

14 godina
odjavljen
Iphone 6

Svakom njegovo, uživajte dečki i ako vam nije bed budite malo aktivniji u temi, pišite o battery life-u, problemima ako ih bude (nadam se da ih neće biti naravno) i sl, da oživite malo ovu temu :)

Pozdrav!

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Iphone 6

evo vam ajfon 6+ baterija od 0-100% kako se meni ponaša, https://www.sendspace.com/file/grlcue

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Iphone 6

ja ne mogu vjerovat kolko 3g vise trosi bateriju nego wifi...

1 0 hvala 1
16 godina
A tek LTE :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
16 godina
neaktivan
Iphone 6

eh da nam ovi tcom pederi omoguće 2G toggle, pa da možemo imat ne 3G nego 2G, koji mi je taman za mailove i slične gluposti, a bateriju ne siše

ja im slao mail ali ništa, čitav svijet to ima samo kod nas kita

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 2:20 (mamutarka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

to je dosta velik propust sto tmobile nema opciju saltanja na 2g(ako sam te skuzio), ja na vipu imam 2g, al ga koristim jedino kad mi je baterija pri kraju a  nisam doma, pa za whatsapp.

ali i problem prazne baterije sam rijesio prenosnim punjacem 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

to je dosta velik propust sto tmobile nema opciju saltanja na 2g(ako sam te skuzio), ja na vipu imam 2g, al ga koristim jedino kad mi je baterija pri kraju a  nisam doma, pa za whatsapp.

ali i problem prazne baterije sam rijesio prenosnim punjacem 

http://support.apple.com/kb/DL1758

• -Adds an option to select between 2G, 3G or LTE networks for cellular data

nažalost kod nas 0 bodova

14 godina
Iphone 6

pa si jailbrejkaj iphone i u sekundi složiš taj 2g togle..

ne moraš drugo ništ po jailbreaku radit, ja sam samo radi tih toglea išo jailbrejkat

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Ja ga nebi radio nikad.  Meni se uglavnom pali 4g ili E  3g stvarno rijetko na 5s. 

A 4 g papa bateriju onak muski. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6

ma necu jailbrejkat, jednom napravio i živcira me kad ti dođe update a ti moraš čekat JB, a samo radi toggla mi se ne isplati jer 6+ ima bateriju da izdrži čitav dan 3G pa nije greda

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Iphone 6

U svezi jailbreaka, "Možda" ga učinim tamo nakon dvije godine kada ga budem imao, kada više možda ne bude poželjno delati update, ali do tada, nema šanse. 

Apropos trajanja bakterije, sa ne znam kako heavy korištenjem se vlasnik umarao, nema te šanse potrošiti niti 70% bakterije, ma puno sam i kazao. 

U subotu sam bio vrlo aerobno aktivan, pa sam prehodao preko 33 km, a od toga sam u drugom, večem treningu koristio i aplikaciju Runtasric PRO, gdje sam sa svim benefitima koji su mi omogučeni, 4G cijelo vrijeme ako to nekome nešto znači, uspio potrošiti nešto više od 57% baterije. 

Uz ovakvu dijagnostiku, ja sam turbo super duper prezadovoljan sa pruženim i doživljenim.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Iphone 6

ovako imam jedno pitanje, koristim ajfon 6 uvjek na 3g-u, zasto ? zato sto me WIFI zeza ? na kompu mi radi sve kako treba, internet mislim, i imam brzinu od 120mbps ali kada sam prikljucio ajfon na wi fi i otisao da provjerim imao sam samo 1,72mbps, kako to ?
imam najnoviji iOS i 3G mi ide duplo brze od WIFI-a. da li je to do verzije iOS, ili do case-a? ili ne znam.
hvala.

EDIT: pokusao sam opet da uradim test speed, i sada sam dobio 3.05mbps. onda kontam da je ipak do mog neta ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 14:08 (siick_bubble_gumm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6

pa izvadi ga iz case-a( iako mislim da to nema veze) i nezz otpoji se sa kompa,tableta, laptopa (sto vec imas) i koristi samo wifi na ajfonu. i stani pored rutera. jer nezz di ti je ruter a di si ti kad surfas. mozda ti komp ima jaci wifi od moba pa ti zato sporoje na mobu. probaj s nekim drugim mobom( ali potrudi se da si na istom mjestu i imas iste uvjete) . 

al ajfon nebi trebo bit problem( mozda tvoj ima gresku) jer ip6 bas ima brutalno jak signal sto se wifi-a tice.  ja sam se zaprepastio kad sam vidio koliko je signal jaci nego na ip5.

1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
mile1989 kaže...

pa izvadi ga iz case-a( iako mislim da to nema veze) i nezz otpoji se sa kompa,tableta, laptopa (sto vec imas) i koristi samo wifi na ajfonu. i stani pored rutera. jer nezz di ti je ruter a di si ti kad surfas. mozda ti komp ima jaci wifi od moba pa ti zato sporoje na mobu. probaj s nekim drugim mobom( ali potrudi se da si na istom mjestu i imas iste uvjete) . 

al ajfon nebi trebo bit problem( mozda tvoj ima gresku) jer ip6 bas ima brutalno jak signal sto se wifi-a tice.  ja sam se zaprepastio kad sam vidio koliko je signal jaci nego na ip5.

hm imao sam slican problem i sa M8, i njega sam koristio samo na 3G-u. buraz koristi na njegovom 4S WIFI i ide mu ok tj ne zali se nikad. a ruter mi je u drugoj sobi odmah pokraj moje. pun signal uvjek. 

a sto se tice signala za mrezu uvjek mi je pun bez obzira na kejs tako da mislim da kejs nije frka. mislim da je problem jer dosta uredjaja koristi nas net. dva komp, jedna laptop, dva moba, jedan tablet, susjedima sam takodjer dao pass da koriste pa i oni koriste preko laptopa i moba. 

hm ne znam stvarno. na kompu mi sve leti preko neta. nikad nisam imao problema. :S 

EDIT: upravo sam testirao WIFI i sa HTC-om. jednostavno nemoguce. :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2015 16:24 (siick_bubble_gumm).
12 godina
neaktivan
Iphone 6

ocigledno je onda problem sto imas vise uredaja spojen na ruter. a naravno da ce neki uredaj bit primarni (komp) . tako je i meni. kad sam na kompu i skidam nesto , skida se ultra brzo. a na mobu/tabletu jedva otvaram stranice. mislio sam da treba bit podjeljeno ravnopravno ali nije . recimo da imam 54 mbps vezu , na kompu je i dalje 54mbps a na mobu je jaki mala 

1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
mile1989 kaže...

ocigledno je onda problem sto imas vise uredaja spojen na ruter. a naravno da ce neki uredaj bit primarni (komp) . tako je i meni. kad sam na kompu i skidam nesto , skida se ultra brzo. a na mobu/tabletu jedva otvaram stranice. mislio sam da treba bit podjeljeno ravnopravno ali nije . recimo da imam 54 mbps vezu , na kompu je i dalje 54mbps a na mobu je jaki mala 

bio sam kod starog, on ime 60mbps internetsku vezu, otisao sam na njegov WIFI i dobio 45mbps na mobu. znaci moracu sve uredjaje skloniti :)

14 godina
Iphone 6

Pozdrav,

zamolio bih nekog da odvrti Antutu benchmark na iPhone-u 6.

hvala, lp.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

11 godina
odjavljen
Stolnik kaže...

Pozdrav,

zamolio bih nekog da odvrti Antutu benchmark na iPhone-u 6.

hvala, lp.

:)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice