Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 446.565
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Iphone 6
Hann kaže...
Mitch kaže...

Pa ne znam, ja sam inace vrlo osjetljiv na bilo kakvo trzanje i prvo sto provjerim kod novog mobitela je kako "klize" status bar prema dolje :D

Ali sad da vidim znacajnu razliku izmedu G3, N5 i iP6+, mozda nesto malo na stranu Nexusa i iPhonea sto je logicno, ali opet nista preznacajno.

No daleko od toga da iPhone ne radi dobro.

Dan danas mislim da je najbolji telefon kojeg sam koristio iPhone 5 na  iOS 7.1.1...bez ikakvog kucista, potpuna elegnacija, izvrsna ergonomija, odusevljen kamerom, super sucelje, sve radi kako spada. Stvarno mobitel bez premca.

Ja sam bolesno osjetljiv na trzanje. M8 sam imao mjesec dana (sluzbeni), mozda malo vise. I radio je odlicno. Ako je bio imalo sporiji/brzi od iPhonea, ja to nisam skuzio/vidio.

Nexusa nisam imao, samo one standardne fore kad vidis kod kolege pa 5min prckas po mobu, tako da njega necu komentirati, jer u 5min mozes vidjeti nista.

No g3 da ne trza? Ako to ne vidis, onda si slijep ;)

Prva stvar koju sam skuzio je trzanje. Ajd kontam ok, sredit ce updejti to. I jesu sredili, ali ne u potpunosti. Kad iz app drawera se vracam na home screen, ponekad dosta lijepo zatrza. Ne mozes da ne primjetis, jer doslovno 2sec iscrtava ikone i widgete. Nakon gledanja filma (mxplayer) ista scena, samo jos gore.

I na 10n kojeg svi hvale, i na 20c. Android Now je to popravio, ali custom rom ko custom rom - ima i on svojih bugova, tako da ako zelis da ti radi sve na mobitelu sto mobitel nudi, to neces dobiti sa ovim custom romom.

Ja opcenito nisam opterecen platformom. iOS volim, Android volim. Ali barem pokusavam biti realan. G3 trza, i to opasno trza. Iritira. A svaki Android kojeg sam koristio je kad-tad usporio. Svaki. Bez iznimke. No meni to osobno ne predstavlja neki veci problem, jer full wipe + reinstall i goni. Ali idemo u zesci offtopic, pa ako zelis dalje raspravljati, imamo privatne poruke ;)

Bio sam u VIP-u i stoje Galaxy S5, LG G3 i iPhone 6. Štogod tko mislio iPhone 6 radi najfluidnije bez imalo trzanja, izloženi Galaxy je isto radio jako lijepo i sve super ali G3 je kod swipe-a lijevo desno radio delay koji je na oko vidljiv. Još sam malo prčkao po njemu i onak kažem fuj. Što se tiče Galaxy S5 i iPhone 6 mislim da su tu u rangu. HTC M8 koji ima frend laga nakon par mjeseci korištenja. Jedino ne kužim zašto ljudi imaju potrebu lagat tj. ne priznaju da su se zeznili. Drugi frend ima G3 i kaže savršen mob, a ja sam vidio na svoje oči da laga. Jbg priznaj ako si se zeznio i kupio mob koji nije dobar kako bi htio. Podijeli i loša iskustva, a ne pričat G3 savršen, a daleko je od toga

13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Hann kaže...
Mitch kaže...

Pa ne znam, ja sam inace vrlo osjetljiv na bilo kakvo trzanje i prvo sto provjerim kod novog mobitela je kako "klize" status bar prema dolje :D

Ali sad da vidim znacajnu razliku izmedu G3, N5 i iP6+, mozda nesto malo na stranu Nexusa i iPhonea sto je logicno, ali opet nista preznacajno.

No daleko od toga da iPhone ne radi dobro.

Dan danas mislim da je najbolji telefon kojeg sam koristio iPhone 5 na  iOS 7.1.1...bez ikakvog kucista, potpuna elegnacija, izvrsna ergonomija, odusevljen kamerom, super sucelje, sve radi kako spada. Stvarno mobitel bez premca.

Ja sam bolesno osjetljiv na trzanje. M8 sam imao mjesec dana (sluzbeni), mozda malo vise. I radio je odlicno. Ako je bio imalo sporiji/brzi od iPhonea, ja to nisam skuzio/vidio.

Nexusa nisam imao, samo one standardne fore kad vidis kod kolege pa 5min prckas po mobu, tako da njega necu komentirati, jer u 5min mozes vidjeti nista.

No g3 da ne trza? Ako to ne vidis, onda si slijep ;)

Prva stvar koju sam skuzio je trzanje. Ajd kontam ok, sredit ce updejti to. I jesu sredili, ali ne u potpunosti. Kad iz app drawera se vracam na home screen, ponekad dosta lijepo zatrza. Ne mozes da ne primjetis, jer doslovno 2sec iscrtava ikone i widgete. Nakon gledanja filma (mxplayer) ista scena, samo jos gore.

I na 10n kojeg svi hvale, i na 20c. Android Now je to popravio, ali custom rom ko custom rom - ima i on svojih bugova, tako da ako zelis da ti radi sve na mobitelu sto mobitel nudi, to neces dobiti sa ovim custom romom.

Ja opcenito nisam opterecen platformom. iOS volim, Android volim. Ali barem pokusavam biti realan. G3 trza, i to opasno trza. Iritira. A svaki Android kojeg sam koristio je kad-tad usporio. Svaki. Bez iznimke. No meni to osobno ne predstavlja neki veci problem, jer full wipe + reinstall i goni. Ali idemo u zesci offtopic, pa ako zelis dalje raspravljati, imamo privatne poruke ;)

Bio sam u VIP-u i stoje Galaxy S5, LG G3 i iPhone 6. Štogod tko mislio iPhone 6 radi najfluidnije bez imalo trzanja, izloženi Galaxy je isto radio jako lijepo i sve super ali G3 je kod swipe-a lijevo desno radio delay koji je na oko vidljiv. Još sam malo prčkao po njemu i onak kažem fuj. Što se tiče Galaxy S5 i iPhone 6 mislim da su tu u rangu. HTC M8 koji ima frend laga nakon par mjeseci korištenja. Jedino ne kužim zašto ljudi imaju potrebu lagat tj. ne priznaju da su se zeznili. Drugi frend ima G3 i kaže savršen mob, a ja sam vidio na svoje oči da laga. Jbg priznaj ako si se zeznio i kupio mob koji nije dobar kako bi htio. Podijeli i loša iskustva, a ne pričat G3 savršen, a daleko je od toga

Ti izložbeni primjerci uopće nisu za usporedbu..

G3 brijem da je još na KitKat i to prvom firmware tako da to nije za usporedbu.

Ja imam G3 i na Lollipopu s ugašenim animacijama radi fenomenalno.

17 godina
neaktivan

Ima i tu nešto. Naravno da na izloženim primjerima ljudi rade sve i svašta pa ono. Zašto si ugasio animacije? Quad core CPU i 2 ili 3GB RAM-a zavisi o modelu i ako moraš ugasiti animacije da ti radi fenomenalno to je žalosno

14 godina
Iphone 6
Kakve veze ima jel izlozbeni ili ne? S kojim to prckanjem mozes unistiti iphone da trza? Ili instaliranjem aplikacije da pocne trzati? I zasto bi iskljucivao animacije?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6
To i mene zivcira zato sam se prebacio na ios. Kupis novi mob sa brutalnim specifikacijama i sad on trza jer je gore kit kat i prvi firmvare. Onda ga spajaj na komp pa to sreduj. Citam android teme od flagshipa na ovom forumu i meni je cudno kak se nekom stalno dato radit. Imam 5s privatno i m8 sluzbeno i oba rade odlicno.

2 0 hvala 1
11 godina
Iphone 6
Ne pretjerujte. Androidi su divna stvar, mijenjanje romova, flashanje kernela, oc-uv, launcheri, ovom packs... Divni su za personalizaciju. Trenutno imam G3 i Iphone 6. I da Iphone 6 je puno fluidniji i optimiziraniji. LG se tu malo preforsirao sa 2K zaslonom na snapdragonu 801, da su pocekali malo i stavili 805 to bi drugačije bilo. Morate shvatit da Apple radi 1-2 modela godišnje, da sami za njih pišu softver i biraju hardver. Radi toga mogu napraviti optimizirani uređaj koji je jako brz, fluidan i štedljive baterije. Nema se tu šta vise raspravljati ako gledamo uloženo i dobiveno, cijenu i output LG G3 je bolji izbor. Ako zanemarimo cijenu i gledamo samo performanse Iphone 6 je kralj i to je to.
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
odjavljen
Iphone 6

Samog korisnika boli ku*ac (da se tako izrazim) koliko koji proizvođač izbacuje modela, bitno mu je kako radi i jeli zadovoljan, svako trzanje i bugovi su krivica proizvođača i sam si je kriv ako je izbacio 50 modela pa ne stigne popravit/nadogradit (khmm Samsung).. Izlika za 5000/6000kn nema..

One M8, Nexus, iPhone svi lete i rade kako treba, ako oni mogu, svatko može i opravdanja ne postoje... Trenutno imam G3, da neznam staviti custom ROM i koje kakve gluposti skuco bi ga od zid davno

7 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6
Na moju Veliku žalost, vidim da se je u temu navuklo XYZ kolega forumaša koji spamaju temu sa svačim što nema veze sa Apple iPhone 6/6 Plus gadgetom. Makar ću sada i ja nastaviti donekle sa spamanjem, moja namjera je skroz benigna što se tiče gadgeta kao iPhone, a tiče se mojeg rezolutnom prelaska sa android platforme i OS-a u Aplle tabor i na iOS, a primarno zbog MORANJA traženja boljeg ovog, boljeg onog, te ROMi razni, kerneli, razne devijacije na temu pa ti kombiniraju što je kompatibilnije a da bi dobio fluidan uređaj, ne računajući obitelj NEXUS koja BTW i nije unisono od jednog brenda. E nećeš razbojniče!!!! Trenutno na svojem iPhone 6 Plus imam iOS 8.1.1 a nisam podignuo update na 8.1.2 čisto iz razloga što testiram bateriju na pet dana korištenja uz umjereno korištenje poradi interneta i telefoniranja, 24/7 uključen 4G i WiFi prijem signala. Uz ovakve postavke, niti jedan android gadget, normalno govorim o mobitelima, pače phabletima, uz neznam koju SW kombinaciju ne bi mogao izdržati niti sa 4000 mAh baterijom, a neka me netko demantira ako ima nekakav konkretan i jači argument.
ATJ Lučko
Moj PC  
5 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ima i tu nešto. Naravno da na izloženim primjerima ljudi rade sve i svašta pa ono. Zašto si ugasio animacije? Quad core CPU i 2 ili 3GB RAM-a zavisi o modelu i ako moraš ugasiti animacije da ti radi fenomenalno to je žalosno

Ne volim animacije i ne vidim u čemu je čar animacija...volim otvaranje aplikacija poput bljeska. 

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Na moju Veliku žalost, vidim da se je u temu navuklo XYZ kolega forumaša koji spamaju temu sa svačim što nema veze sa Apple iPhone 6/6 Plus gadgetom. Makar ću sada i ja nastaviti donekle sa spamanjem, moja namjera je skroz benigna što se tiče gadgeta kao iPhone, a tiče se mojeg rezolutnom prelaska sa android platforme i OS-a u Aplle tabor i na iOS, a primarno zbog MORANJA traženja boljeg ovog, boljeg onog, te ROMi razni, kerneli, razne devijacije na temu pa ti kombiniraju što je kompatibilnije a da bi dobio fluidan uređaj, ne računajući obitelj NEXUS koja BTW i nije unisono od jednog brenda. E nećeš razbojniče!!!! Trenutno na svojem iPhone 6 Plus imam iOS 8.1.1 a nisam podignuo update na 8.1.2 čisto iz razloga što testiram bateriju na pet dana korištenja uz umjereno korištenje poradi interneta i telefoniranja, 24/7 uključen 4G i WiFi prijem signala. Uz ovakve postavke, niti jedan android gadget, normalno govorim o mobitelima, pače phabletima, uz neznam koju SW kombinaciju ne bi mogao izdržati niti sa 4000 mAh baterijom, a neka me netko demantira ako ima nekakav konkretan i jači argument.

Neznam kako tebi traje baterija 5 dana uz umjereno korištenje. To je nemoguće ako i malo koristiš smartphone za ono sto je namjenjen. Jedino ako ga držiš u ladici i koristiš sat vremena dnevno. Meni baterija traje 2 dana umjerenog korištenja, intenzivnog 24 sata možda dan i pol. Govorimo o uključenim wifi, bluetooth, gps, 4g svjetlina na automatski i 110 aplikacija od kojih je uvijek 30 aktivno u pozadini.
14 godina
Iphone 6
Da budem iskren, makar sam uzeo Plus model, neke stvari primarno radim sa iPad Air-om, a mob koristim "za sada" primarno za telefoniranje najviše, eventualno luknem kadgod na internet, čisto pogledati ima što novoga na BUG forumu. Kod mene je skorom sve uključeno osim bluetootha, a od nekih društvenih aplikacija imam samo skinut Hangouts, obzirom kažem, većinu takvog prometa obavljam preko iPad-a dok sam na jutarnjoj kavici u svojem omiljenom kafiću. U skoroj budućnosti ću početi skidati još koju uber kvalitetnu, plaćenu aplikaciju koju ću uber kvalitetno i koristiti. Ovo sa testiranjem baterije radim čisto da sebi dokažem koliko je iOS kvalitetniji u trošenju resursa, odnosno koliko čuva bateriju. Da ne spominjem snimanja sa kamerom sada za Božić i Novu Godinu, pa ljeto, i tako još puuuuno puuuuno dana, mjeseci, godina!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
R36 kaže...
ParaNO1d kaže...

Ne volim animacije i ne vidim u čemu je čar animacija...volim otvaranje aplikacija poput bljeska. 

Yup, zato i ja preferiram gasiti animacije. Kad se maknu animacije i kad se sve instantno otvara je zakon, zato bih na iphoneu htio vidjeti tu opciju. Je fluidan, ali nakon npr nexusa 5 bez animacija djeluje tromo

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 23:22 (maks0806).
16 godina
Iphone 6

kako moze djelovat tromo, meni sve otvara u milisekundi, pootvaro sam internet, face, muziku, galeriju slika odjednom i samo vrtio izmedu tog i otvaralo je bez ijednog laga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...
Da budem iskren, makar sam uzeo Plus model, neke stvari primarno radim sa iPad Air-om, a mob koristim "za sada" primarno za telefoniranje najviše, eventualno luknem kadgod na internet, čisto pogledati ima što novoga na BUG forumu. Kod mene je skorom sve uključeno osim bluetootha, a od nekih društvenih aplikacija imam samo skinut Hangouts, obzirom kažem, većinu takvog prometa obavljam preko iPad-a dok sam na jutarnjoj kavici u svojem omiljenom kafiću. U skoroj budućnosti ću početi skidati još koju uber kvalitetnu, plaćenu aplikaciju koju ću uber kvalitetno i koristiti. Ovo sa testiranjem baterije radim čisto da sebi dokažem koliko je iOS kvalitetniji u trošenju resursa, odnosno koliko čuva bateriju. Da ne spominjem snimanja sa kamerom sada za Božić i Novu Godinu, pa ljeto, i tako još puuuuno puuuuno dana, mjeseci, godina!!!!

Stari moj kako si ti puko... :D 

Baterija i meni traje 5 dana kada samo telefoniram na njemu i pogasim sve sta imam... da itko planira uzeti mob samo za telefoniranje nebi ga platio 6 soma kuna :D  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Iphone 6

Pola smartphone korisnika ne treba smartphone.

Ali imati phablet uz iPad Air je glupost i bezvezni trosak

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Meni je Oneplus one koristio manje baterije nego sad 6 plus u standbyu a u korištenju su tu negdje. Tako da iOS nije nešto previše štedljiviji od androida po pitanju baterije. Po pitanju rama je, ali baterije ne baš. Eh da, jel ti šta trza 6 plus u korištenju?
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 0:07 (rbalic).
16 godina
Iphone 6

one plus one ima vecu bateriju od 6+.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa sad da može igrati neku veliku ulogu 185 mah, to je 6 posto vise baterije.
13 godina
mar123 kaže...

kako moze djelovat tromo, meni sve otvara u milisekundi, pootvaro sam internet, face, muziku, galeriju slika odjednom i samo vrtio izmedu tog i otvaralo je bez ijednog laga.

Otvara odmah, da, ali kad završi animacija, koja imho predugo traje ako želim nešto nabrzaka napraviti 

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Pola smartphone korisnika ne treba smartphone.

Ali imati phablet uz iPad Air je glupost i bezvezni trosak

Zavisi. Za vecinu korisnika si u pravu, no za dosta njih ipak nisi.

Prvo, ima ekipe koja koristi iPad u profesionalne svrhe. Ponajvise mislim na one koji rade na glazbi. Imam ih par takvih u uredu, i iPad ne bi dali ni za sta. Krcat je korisnih aplikacija za razliku od konkurencije.

Meni iPad 2 cesto na putu posluzi kao externi monitor. I odlican je za tu svrhu. Mislim, nije to i dalje pravi externi monitor, jer laga ima (preko wifia sve ide). Ali da mi ucita dokumentaciju i da ista stoji tu dok ja na laptopu radim - odlican.

Za neke takve sitnice jedva da i iPad mini posluzi, kamo li tek phablet.

maks0806 kaže...
mar123 kaže...

Otvara odmah, da, ali kad završi animacija, koja imho predugo traje ako želim nešto nabrzaka napraviti 

A da iskljucis animacije? Posto je to moguce i na iOS-u :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 13:02 (Hann).
14 godina
Iphone 6
Ja stvarno ne znam kolika je ljudska briga o tuđim resursima ili o tuđem vremenu, novcu, pa radije prigovaraju tuđoj sreći nego komentiraju svoja postignuća, ma kako ona bila mala ili velika, a to ide primarno kolegu Mitcha i kolegu ŠimeKZ, sa kojima nikako na zelenu granu. Kolega ŠimeKZ, u nekom postu ranije sam explicite napomenuo da imam SVE, APSOLUTNO SVE uključeno 24/7 na mobu osim bluetooth-a, za kojeg ne vidim potrebe niti razloga da mi bude upaljen. A da pojasnim i moju potrebu za iPad-om i iPhone 6 Plus u tandemu! Uvijek težim ka boljem, pa ako mi dva gadgeta nude svaki nešto bolje, ja ću to i u kvalitetnom obliku i konzumirati. U iPad Air-u sam pronašao odličan gadget za mail korespodenciju, komunikaciju na raznim internetskim forumima, igranje nekoliko kvalitetnih igrica po mojem ukusu. Unutar iPad gadgeta imam i nekolicinu drugih aplikacija koje če mi "možda jednog dana "zatrebati", sa primarnom intencijom korištenja neke WiFi mreže, obzirom to nije 3G verzija. U iPhone 6 Plus sam našao gadget koji ima prije svega fenomenomenalnu kameru, u kojoj ima i OIS a koji je danas vrlo bitna stvar u cijeloj priči, nadalje u njemu imam kvalitetan senzor otiska prsta, meni vrlo zanimljiva opcija, nadalje imam alumunijsko kućište, relativno veliku 64GB memoriju, fullHD 1080 display, OS koji meni osobno najviše odgovara, učestale nadogradnje istog, gdje u roku 24 sata preko pola uređaja ima najnoviju nadogradnju, a ne da moram štrepiti hoće li mi smilovati neki tamo na dalekom istoku pa me za Božić 2028 iznenaditi i obradovati, i tako daleko dalje i daleko dalje. Za kolegu "ralic-a", reći ću samo vrlo ukratko, od nekakvog so far zastajkivanja, niti malo a, da kažem nešto jače i žešće. Obzirom sam uočio da su neke aplikacije "serijski" predinstalirane na mobu, a mogu se maknuti, uočio sam da kao imam 32 skinute aplikacije, ne mojom krivicom, tako kada maknem one tipa "Garage band", broj aplikacija će biti a barem za sedam manje. Ja sam ovaj mob uzeo prije svega za svoj Gušt, da me služi i da mi traje najmanje četri ako ne i više godina, jer nekako realno, ne vidim neke velike značajne mogućnosti za napredak u razvoju, barem ne sa WOW fičrima, jer su opet manje više svi već izumljeni. Tamo negdje 2018 kada izađe iPhone 9 ili 10 onda ću vjerojatno uzeti i opet iPhone, zato jer mi je Gušt i.
ATJ Lučko
Moj PC  
4 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 6
Hmmm bas zanimljivo jer ja sam na nekim mjestima uočio da zatrza i da nije toliko fluidan kao 5s. Probaj upalit video u YouTube aplikaciji i zatim ga prebaci u landscape i vidjet ćeš da će zatrzati i još u mnogim aplikacijama je tako. E sad dali je to zbog optimizacije developera ili jednostavno zbog rezolucije ekrana, neznam.
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6

youtube novi ja problem optimizacije aplikacije, na 6+ se vidi to trzuckanje ali to nije do moba, moraju ispeglat aplikaciju, pogledaj komentare po netu svi se većinom žale, nit možeš premotavat, nit stavit 1080p jer šteka. to google mora riješiti..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Iphone 6
Da se nadopunim, u svezi zastajkivanja kod YT aplikacije i nekog pokrenutog video uratka. Usprkos svemu, moram priznati da sam uočio nekakvo "poskakivanje" odnosno možebitno trzanje kod samog prebacivanja iz portrait u landscape položaj. No, sada glasno razmišljam i pitam se, čija je krivica za to, Apple-ova ili YT-ba, obzirom je na iP5S bila bez ikakvog primjetnog poskakivanja, preskakanja?! Tko zna, možda i na mobu treba podesiti neke postavke koje ja osobno nisam podesio?! U svakom slučaju, ništa tako strašno da bi sada pao u duboku depresiju, jer ako je i do iPhone-a, vjerujem da će to u iOS 8.2 biti ispeglano do daske!! A možda i oni u YT-bu učine nešto za ipak "njihovu" aplikaciju i kvalitetu prelaska iz jednog u drugi položaj prilikom gledavanja video uradaka!?
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6
Youtube su nesto shebali. Meni na 5s isto ne radi ko prije i ako u landscapr premotavam nece mi se video pokrenut ponovno nek moram mobitel okrenut normalno pa krene video i onda ga ipet onrenut u landscape. Shebali su nesto sa zanjim updateom. Jednostavo nije sto je prije bio i malo je sporiji ali vjerujem da ce sa sljedecim updateom sve ispraviti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 6
Nadam se da je to zbog optimizacije aplikacije. Mogu staviti na 1080p ali premotavanje je koma čak i na wirelessu od 20 Mbps. Inače mobitel je super, nebo i zamlja naspram 5s samo sto je nov pa ima neke mušice u performansama, ali budu valjda to riješili. Btw ima tko problema na tcom 4g mreži na 6 plusu? Na speedtestu tamo gdje je 5s imao 70 Mbps 6 plus ima 3-4 mbps. Dafaq? Moguće da tcom nije mreže optimizirao?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rbalic kaže...
Nadam se da je to zbog optimizacije aplikacije. Mogu staviti na 1080p ali premotavanje je koma čak i na wirelessu od 20 Mbps. Inače mobitel je super, nebo i zamlja naspram 5s samo sto je nov pa ima neke mušice u performansama, ali budu valjda to riješili. Btw ima tko problema na tcom 4g mreži na 6 plusu? Na speedtestu tamo gdje je 5s imao 70 Mbps 6 plus ima 3-4 mbps. Dafaq? Moguće da tcom nije mreže optimizirao?

Daj mi reci kako to provjeravaš, nekom aplikacijom ili?!?! Update, vidim da si spomenuo "Speedtest" vjerojatno aplikaciju. Kada noćas napunim mob, budem provjerio u Karlovcu stanje i situaciju.
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 14:28 (ATJLučko).
14 godina
neaktivan
Evo link na app: Speedtest.net Mobile Speed Test by Ookla https://appsto.re/hr/prg7r.i
12 godina
Iphone 6
Da imas speedtest aplikaciju a ja imam na 5s provlem sa tcomom u centru zga na 4g mi je 12-13 mbps i to mi je maximum. Ne kuzim zasto mi nece brze.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A jel imaš 4g+ paket? Jer u nižim tarifama je ograničen 4g.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice