Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.898
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Gdje je i na koji način najisplativije uzeti šesticu? dućan bez ugovora, preko nekog operatera ili možda oglasnik (uz rizik da te neko ne zezne kak je mene za 4s)? sad se preko web shopa nudi kupnja novog uređaja 6 mjeseci prije isteka ugovora (bez one Hop opcije) pa si i to razmišljam pošto mi istječe ugovor skoro.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 6 - Rasprava
dado80 kaže...

Gdje je i na koji način najisplativije uzeti šesticu? dućan bez ugovora, preko nekog operatera ili možda oglasnik (uz rizik da te neko ne zezne kak je mene za 4s)? sad se preko web shopa nudi kupnja novog uređaja 6 mjeseci prije isteka ugovora (bez one Hop opcije) pa si i to razmišljam pošto mi istječe ugovor skoro.

Ja pišem isključivo u svoje ime, onako kako je meni odgovaralo krajem prošle godine, tim više što sam odmah u startu izbjegao mogućnost uvaljivanja nekakvog fake modela iPhone-a! 

Daklem, ja sam nekoliko dana prije isteka ugovora, u nabavnu cijenu dao i svoj bivši mob, za koji sam kao dobio nešto preko 930.00 kuna i ostatak Od 1798.00 plaćam na dvanaest rata ovu cijelu godinu! 

Ostalo, od 2400.00 kuna plaćam kroz račun, što daje ukupno cijenu od oko 5200.00 kuna za iPhone 6 Plus, 64GB interne memorije, što svakako treba uzeti u obzir, obzirom koliko i danas takav primjerak košta! 

Jedna posebna crtica! 

Obzirom su se pojedini kolege forumaši žalili kako im se je staklo odlijepilo na njihovim gadgetima, osobno smatram da oni primjerci uzeti u T-Com-u su bili vrlo kvalitetno izrađeni, ili makar samo ta serija, što me uvijek vraća u neku veću sigurnost kupnje kod teleoperatera, kada se produžuje ugovor. U drukčijim okolnostima, uvijek bih radije išao u ovlašteni store, čisto iz razloga, mogućnost odmah uzimanja produljenog jamstva, kada već uzimaš pilanu, uloženih nekoliko kuna u prije svega psihološku svoju sigurnost, nikada i nikako nije na odmet! 

Još ako uzmeš i koju original "Cover" futrolu, zadovoljstvo kupnjom je dugoročno zajamčeno!!!!

ATJ Lučko
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ja imam par zapakiranih nekorištenih kod sebe, što mislite koliko mogu dobiti za njih?

6 Space Gray 16 ili 64GB ?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ako hoces brzo prodat... 16gb - 3800 64gb - 4400-4500

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Okej hvala, i mislio sam si tako nešto oko 4...prošle godine sam u istom periodu prodavao 5S i išli su po 2900, moj za 3200 tako da na moju sreću cijene nisu pale :D

Ako ima zainteresiranih javite se za dva tjedna
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
Space gray samo imas?to je onaj koji je crni naprijed jel?ja bi kupio srebrni.
16 godina
Atj lucko ovo je dobro kako si ti prosao jer je 6+ preskup.Sad gledam te ugovorne opcije i telefon platis oko tri soma sto je ok ali te mjesecno izlazi oko tristo kuna sto je puno.
16 godina
dado80 kaže...

Donijet cu par komada pa ćemo vidjet kakvi stignu..pretpostavljam space gray 16gb jer to im je najjeftinije...

taj je sivi otraga (gray) a crni naprijed...bijeli je bijeli naprijed a svjetlosrebrni otraga

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 10:45 (Mitch).
16 godina
Mitch kaže...
dado80 kaže...

Dobit ću par komada od firme pa ćemo vidjet kakvi stignu..pretpostavljam space gray 16gb jer to im je najjeftinije...

taj je sivi otraga (gray) a crni naprijed...bijeli je bijeli naprijed a svjetlosrebrni otraga

Imao sam iPhone 6 bijeli, a sada sam na 6+ space grey. Mogu reći da je Space Grey daleko ljepši, ako ne i najljepši mobitel na tržištu.

Btw koji case koristite?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 22:18 (dreammaker).
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ja za svoj koristim originalne, crveni kožni i zeleni gumeni case!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...

Ja za svoj koristim originalne, crveni kožni i zeleni gumeni case!

Imaš li problema sa kožnim po pitanju istrošenosti same kože? Koji preporučaš i gdje si ih kupio?

šumski put je bio ravan.
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ako bi vam netko ponudio iPhone 6 16GB interne memorije za 3000.00 original zapakiran sa papirima uzetig u Kanadi, koliko bi ste bili zainteresirani?!

2 Uzeo bih odmah!
0 Uzeo bih uz provjeru računa!
2 Nisam siguran u ponudu!
13 Malo bih ipak prije razmislio!
1 Morao bih prije razmisliti!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...

Ako bi vam netko ponudio iPhone 6 16GB interne memorije za 3000.00 original zapakiran sa papirima uzetig u Kanadi, koliko bi ste bili zainteresirani?!

Uzmes, prodas i kupis nest' drugo :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Pa jel bi taj iz Kanade radio kod nas,ako bi uzeo bi ga naravno.
10 godina
Iphone 6 - Rasprava

Lijep pozdrav svima, nedavno sam kupio iPhone 6 64GB zlatni u TELE2 za 6595kn, isti taj dan sam primijetio u aplikaciji Zdravlje da je mobitel otprilike 19.4. napravio 26 koraka, tako nekako... također taj dan sam primijetio još dvije stvari a to su: 1. kad snimam kamerom i pojačam na najglasnije čuje se šuštanje a u stvarnosti se ništa ne čuje, 2. baterija mu nekada zna kapat 2% npr. sinoć dok sam bio na mobitelu slučajno sam pogledao bateriju i baš u tom trenutku mi je odjednom kapnulo s 55% na 53%... je li moguće da su mi uvalili korišten mobitel i hoće li ga primiti na reklamaciju? Molim vas za što brži odgovor!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

odi na google i upisi iphone imei. udi u stranicu i trazit ce te imei od tvjeh iphona i tamo ce ti pisat kad je aktiviran.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Korake ti broji od kad si ga upalio u pozadini. Ako to nećeš isključi u opcijama. To ti nije indikacija da te telefon rabljen.

0 0 hvala 0
10 godina
Syke kaže...

Korake ti broji od kad si ga upalio u pozadini. Ako to nećeš isključi u opcijama. To ti nije indikacija da te telefon rabljen.

Brajotelli to sam znao i sam... Navedeni uređaj je kupljen kao novi u TELE2 28.7.2015., a već spomenuti koraci dogodili su se u 4. (Travanj/April) mjesecu... 

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Pa jesam ti napisao da provjeris preko imeia kad je prvi put upaljen tj aktiviran. 

0 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...
dado80 kaže...

Ja pišem isključivo u svoje ime, onako kako je meni odgovaralo krajem prošle godine, tim više što sam odmah u startu izbjegao mogućnost uvaljivanja nekakvog fake modela iPhone-a! 

Daklem, ja sam nekoliko dana prije isteka ugovora, u nabavnu cijenu dao i svoj bivši mob, za koji sam kao dobio nešto preko 930.00 kuna i ostatak Od 1798.00 plaćam na dvanaest rata ovu cijelu godinu! 

Ostalo, od 2400.00 kuna plaćam kroz račun, što daje ukupno cijenu od oko 5200.00 kuna za iPhone 6 Plus, 64GB interne memorije, što svakako treba uzeti u obzir, obzirom koliko i danas takav primjerak košta! 

Jedna posebna crtica! 

Obzirom su se pojedini kolege forumaši žalili kako im se je staklo odlijepilo na njihovim gadgetima, osobno smatram da oni primjerci uzeti u T-Com-u su bili vrlo kvalitetno izrađeni, ili makar samo ta serija, što me uvijek vraća u neku veću sigurnost kupnje kod teleoperatera, kada se produžuje ugovor. U drukčijim okolnostima, uvijek bih radije išao u ovlašteni store, čisto iz razloga, mogućnost odmah uzimanja produljenog jamstva, kada već uzimaš pilanu, uloženih nekoliko kuna u prije svega psihološku svoju sigurnost, nikada i nikako nije na odmet! 

Još ako uzmeš i koju original "Cover" futrolu, zadovoljstvo kupnjom je dugoročno zajamčeno!!!!

Jel bi mogao napisati par dojmova pošto imaš "plus" već neko vrijeme...?

Ja sam baš zapeo za njega, ali strah me da mi ne bude preglomazan i da mi se ne strga prilikom nošenja u džepu...

Također, molio bih te da staviš neki link ili sliku futrole koju koristiš za njega!

Hvala!

I evo link za nekog iz Šibensko-Kninske županije jer cijena je i više nego dobra pa samo osobna primopredaja dolazi u obzir...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 7:50 (Yovitssa).
10 godina
Iphone 6 - Rasprava

Pozdrav svima, smiješno će zvučati, ali zanima me kako se puni iPhone 6? 28.7. sam kupio navedeni uređaj u TELE2 i nakon 7 dana baterija je počela ponekad kapati 2% i odnio sam ga na servis, pa sam razmišljao možda sam ga ja krivo punio ali ne vjerujem jer sam ga svega tri puta napunio u tih 7 dana... Pa ako i je možda do mene može li mi netko reći kako se pravilno puni iPhone da ne 'pokvarim' i ovaj novi što će doći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

hm , prije nego sto se baterija skroz isprazni,  prvo se punjac usteka u uticnicu, zatim drugi dio kabla ustekas u fonTele

sad, sta da ti kazem, ja se godinama sluzim ovom metodom, ali ne vjeruj ti svakom, moze biti lako i da grijesim, da postoji jos neki drugaciji nacin punjenja

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 2 hvala 0
10 godina
Indestructible kaže...

hm , prije nego sto se baterija skroz isprazni,  prvo se punjac usteka u uticnicu, zatim drugi dio kabla ustekas u fonTele

sad, sta da ti kazem, ja se godinama sluzim ovom metodom, ali ne vjeruj ti svakom, moze biti lako i da grijesim, da postoji jos neki drugaciji nacin punjenja

Uopće nisi smiješan...

14 godina
playjob kaže...

Pozdrav svima, smiješno će zvučati, ali zanima me kako se puni iPhone 6? 28.7. sam kupio navedeni uređaj u TELE2 i nakon 7 dana baterija je počela ponekad kapati 2% i odnio sam ga na servis, pa sam razmišljao možda sam ga ja krivo punio ali ne vjerujem jer sam ga svega tri puta napunio u tih 7 dana... Pa ako i je možda do mene može li mi netko reći kako se pravilno puni iPhone da ne 'pokvarim' i ovaj novi što će doći...

Makar svi tvrde da su danas baterije izgubile skorom sve negativne efekte, kao recimo onaj memory nešto već, ja na svakom svojem gadgetu imam ustaljenu praksu, i uvijek sam zadovoljan sa baterijom i trajanjima pojedinog punjenja! 

Ja kada uzmem novi gadget, pri onom nultom stanju baterije, takvog ispraznim laganim tempom do kraja, da se više nikako ne može upaliti! 

Nakon toga najmanje četri ciklusa punjenja barem dvanaest sati, a ako mogu, punim i petnaest sati, ali i svaki puta iscjedim bateriju do kraja! 

Nakon toga, punim periodično, ali ako na kraju drugog dana ostanem sa 20% baterije, stavim ga na punjenje, dočim mi je već 25% baterije dostatno da izdrži za bitno i treći dan!

ATJ Lučko
10 godina
ATJLučko kaže...
playjob kaže...

Makar svi tvrde da su danas baterije izgubile skorom sve negativne efekte, kao recimo onaj memory nešto već, ja na svakom svojem gadgetu imam ustaljenu praksu, i uvijek sam zadovoljan sa baterijom i trajanjima pojedinog punjenja! 

Ja kada uzmem novi gadget, pri onom nultom stanju baterije, takvog ispraznim laganim tempom do kraja, da se više nikako ne može upaliti! 

Nakon toga najmanje četri ciklusa punjenja barem dvanaest sati, a ako mogu, punim i petnaest sati, ali i svaki puta iscjedim bateriju do kraja! 

Nakon toga, punim periodično, ali ako na kraju drugog dana ostanem sa 20% baterije, stavim ga na punjenje, dočim mi je već 25% baterije dostatno da izdrži za bitno i treći dan!

E to me zanimalo, koliko sati ga treba puniti. Hvala!

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Puniš ga dok se ne napuni. Možeš ga ostaviti na punjaču 3 dana, ali elektronika će prekinuti punjenje kad je napunjen.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Da, slažem se s tobom u potpunosti, možda sam staromodan(jer kažu da to više ne treba), ali i ja uvijek ispraznim i napunim bateriju dva puta dok je nova,i vidi vraga uvijek mi je baterija više nego ok

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ja na to uopce ne pazim. Iphone 5s star godinu i pol i radi sasvim normalno.

procitajte malo o tim baterijama po netu i bit ce vam puno jasnije.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Pozdrav, evo mene opet. Ovaj put imam pitanje vezano za home tipku. Da li je iko od vas primjetio kad lagano klikne na tipku (ja to radim kod reachabilitya, malo jace) da se cuje kao da ima viska prostora, neko skljocanje, inace kad pritisnem dugme, sve radi kako treba i sve je ok. Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 16:08 (miikaa77).

0 0 hvala 0
10 godina
Iphone 6 - Rasprava

Lijep pozdrav ekipa, kako da namjestim da mi na tipkovnici na iP 6 budu oni emoji umjesto mikrofona i da mi točka stoji desno od razmaka. Na iP 5 sam to imao ali sad nemam, probao sam na netu tražiti ali ne ide, molim vas za pomoćććć

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice