Jedno pitanje koje nije direktno tema, ali je vezano: da li netko ima kakvu preporuku za charging station za iPhone/Apple Watch/AirPods (wired)? Znači, bilo bi mi idealno da bar 3 konektora - wired za iPhone, wired za case od Airpodsa , barem slot za punjač za Watch ili ako već ima ugrađeno i evenutalno još jedan wireless za iPhone. Obično su ova 3 nabrojena složena u niz 3 uređaja, a drugi wireless za iPhone je u podnožju. Vidio sam neke opcije na ebayu pa me zanima da li netko možda išta takvo isprobao i da li može preporučiti? Može odgovor i u inbox da ne razvodnimo temu. Hvala
Apple iPhone 12
- poruka: 503
- |
- čitano: 175.319
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno pitanje koje nije direktno tema, ali je vezano: da li netko ima kakvu preporuku za charging station za iPhone/Apple Watch/AirPods (wired)? Znači, bilo bi mi idealno da bar 3 konektora - wired za iPhone, wired za case od Airpodsa , barem slot za punjač za Watch ili ako već ima ugrađeno i evenutalno još jedan wireless za iPhone. Obično su ova 3 nabrojena složena u niz 3 uređaja, a drugi wireless za iPhone je u podnožju. Vidio sam neke opcije na ebayu pa me zanima da li netko možda išta takvo isprobao i da li može preporučiti? Može odgovor i u inbox da ne razvodnimo temu. Hvala
spada pod temu svakako. daj linkaj te stanice za punjene, da vidim na sto tocno mislis, zanima me takav proizvod
nazatim samo ovako nesto na amazaonu
Pa nešto ovako https://www.amazon.com/Aluminum-Charging-Station-Charger-AirPods/dp/B07SF5Z66K, eventualno da je podnožje wireless charger. E sad, mene zanima da li je netko isprobao i ima kakva pozitivna iskustva ili preporuke
Pa nešto ovako https://www.amazon.com/Aluminum-Charging-Station-Charger-AirPods/dp/B07SF5Z66K, eventualno da je podnožje wireless charger. E sad, mene zanima da li je netko isprobao i ima kakva pozitivna iskustva ili preporuke
onda sam na dobro putu, mene isto ovo bezicno vise privlaci
moram samo naci provjereni brand, a ne ove cunga lunge
potrazim pa javi ako naletim na nesto kvalitetno
e to Belkin je provjereno, i ima apple licencu, thx
edit: evo ga
ovo je odlicno za nekoga tko imas sva tri uredaja, pa preko noci sva tri napuni na jednom kabelu i ujutro su mu spremni svi
Ima li netko Apple sat posljednje, šeste, generacije? Ako ima, kakav je? Isplati li se uzimati takav sat?
Ima li netko Apple sat posljednje, šeste, generacije? Ako ima, kakav je? Isplati li se uzimati takav sat?
Imam zadnju gen...najbolji smartwatch sigurno, pogotovo ako imas iPhone...ali u odnosu na 5. gen nije bas neki upgrade.
Ako volis smartwatcheve sigurno se isplati razmotrit...ako volis klasicne satove onda te nista nece predomislit
Ali da, probao sam dosta smart satova i apple je nekoliko stepenica iznad.
Ima ovdje vlasnika 12 mini? Razmišljam upgradeat sa XS na 12 mini, ali me malo baterija muči. Najviše zbog malog kapaciteta, koliko vidim po testovima nije to ni toliko loše. Doduše, meni je i na 2 godine starom XS baterija sasvim ok, ali opet bih volio čuti od nekog vlasnika 12 mini kako to izgleda u praksi?
Ima ovdje vlasnika 12 mini? Razmišljam upgradeat sa XS na 12 mini, ali me malo baterija muči. Najviše zbog malog kapaciteta, koliko vidim po testovima nije to ni toliko loše. Doduše, meni je i na 2 godine starom XS baterija sasvim ok, ali opet bih volio čuti od nekog vlasnika 12 mini kako to izgleda u praksi?
nekoliko stranice prije imas par mojih komentara u vezi baterije, pa prolistaj
Malo kasnim, ali evo moje iskustvo. Kupio ga ženi i oduševljena je, vrlo zanimljiv pogotovo što se tiče praćenja fizičke aktivnosti. Ono što me zapravo ugodno iznenadilo je da baterija traje oko 2 dana, prema specifikacijama sam očekivao da će kraće. Ja osobno ne koristim i nisam siguran da li ću nešto uskoro nabaviti jer općenito nemam naviku nošenja sata. Dodatno, upari ga sa AirPodsima i za dosta aktivnosti više ne moraš ni mobitel nositi sa sobom.
Koliko se sjećam ti koristiš iPhone, no nisam siguran da li je bez iPhonea Watch uopće upotrebljiv. Ne postoji aplikacija za Android telefone i sumnjam da će uskoro postojati.
ja ga koristim i definitivno meni najbolji watch.
Imao sam i huawei GT2 i Galaxy Watch3 ali apple watch mi je ipak najbolji.
Baterija traje 2 dana i to mu je jedina mana.
Spojena traka za heart rate kad trčim , sluške , sinkronizacija savršena sa iphone-om.
Doslovno meni savršen sat.
I da, samo sa iphone-om se može upariti i biti funkcionalan.
Spojena traka za heart rate kad trčim , sluške , sinkronizacija savršena sa iphone-om.
Znači uzimam ga najesen, novu generaciju.
Ima li sat zdravlje svoje baterije, kao i iPhone-i?
Znači uzimam ga najesen, novu generaciju.
Ima li sat zdravlje svoje baterije, kao i iPhone-i?
Ima
Kakva divotica od mobitela je ovaj 12 mini, baš sam oduševljen. Bilo me jako strah baterije zbog malog kapaciteta i jer svi pričaju o tome, no međutim za moje light korištenje i više nego dovoljno, na kraju dana imam oko 40-50% uvijek (oko 2.5h prosječno imam SOT-a dnevno).
Sve ostalo mi je top. Jedino što mi se ne sviđa je glossy zadnja strana, ali to ću riješiti sa matt skinom.
Princip rada je da se pozadinsko/backlight svijetlo jako brzo pali i gasi u jako kratkim intervalima.
Ljudsko oko ga ne može percipirati, ali može osjetiti posljedice, a to su glavobolja, naperzanje oka, suhoća oka itd. zbog kontrakcije rožnice koja se neprestano širi i skuplja zbog neprestanog paljenja/gašenja svjetla.
Taj flickering ili treperenje se najbojje uoči po noći kada koristiš brightness na manje od 1/3, manifestira se kao pojava linija vidljivih treptećih linija ili u gorem slučaju - titranje cijelog ekrana.
Pozdrav!imam problem sa hotspotom na miniju, kad se spajam kompjuterom na njegov hotspot teško ga pronalazi.
Nema pravila, nekad ga nađe nakon nekog vremena, nekad isključim pa isključim wifi karticu, nekad samo opciju hotspota ili resetiram mrežne postavke na iPhoneu.
Uglavnom nakon što se spojim sve normalno radi ali ga teško pronalazi.
U čemu može biti problem, kompu ili iPhoneu. Kartica je TP-link, driveri zadnji.
Preporuka tipkovnice sa hrvatskim znakovima čžšćđ ? gboard sam instalirao, ali ništa od toga...
Za vlasnike 12ce, je li se mobitel još uvijek pregrijava i gubi framerate nakon 10 minuta igranja igara tipa PUBG?
Evo nakon skoro 3mj s Iphoneom 12 Pro., mogu slobodno reći da sam bezbrižan. Sve radi odlično, baterija odlična, aplikacije također, lagan, kompaktan, slikanje i snimanje top.
Na Note 20 Ultru koji sam vratio nije baš bilo tako. Sva sreća pa sam uzeo za pormjenu Iphone i maknuo se iz Android tabora.
:) bez brige
A nemam šta iskreno ni pisat pa sam automatski manje na forumu.
Niti me j.. aplikacije u pozadini, niti me zanima sot, niti imam problema s lagom, niti problema s bilo ćim. Tako da nemam o ćemu pisati.
A nemam šta iskreno ni pisat pa sam automatski manje na forumu.
Niti me j.. aplikacije u pozadini, niti me zanima sot, niti imam problema s lagom, niti problema s bilo ćim. Tako da nemam o ćemu pisati.
Reci to kolegi Posmatrač ako smiješ , odmah će krenuti kanonada na !