Apple iPhone 12
- poruka: 503
- |
- čitano: 175.338
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
vjerojatno dolazi 13s pa tek onda 14
Realno je ova 13 serija 12s.
upravo sam uradio update na iOS 15.
jel se to meni cini ili su animacije dosta brze i mobitel radio dosta fluidnije?
neka mi nego odgovori tko uradi update.
hvala.
upravo sam uradio update na iOS 15.
jel se to meni cini ili su animacije dosta brze i mobitel radio dosta fluidnije?
neka mi nego odgovori tko uradi update.
hvala.
jedina stvar koja je fluidnija su mi google news, skrolanje vise ne kasljuca, vec radi skroz fluidno
ostalo mi je isto
Netko updateao na iOS15? Iskustva?
pa ono. meni je sve isto. ima par novih fora ali ništa nisam primjetio da radi sporije/brže
iOS kao iOS lijepo radi i sve je oke
Da li vam radi na iOS 15 Live Text?
Kod mene je iphone 11pro pod jezik i regija mi je podeseno :
Jezik - Engleski
Regija- Bosna i Hercegovina
Ovaj live txt sam sad skuzio slucajno u kameri i funkcionira.Radi i na uslikanim slikam koje se nalaze u albumu,nisam podesavao nista posebno samo je Live txt ukljucen u Language & Region na dnu.
pozz , od prije 1 mj sam vlasnik iphona 12. zadnju sedmicu, malo vise, desava mi se da ekran nema osjetljivost. Ne reaguje na otiske, dol par put ne pritisne ili malo jace. Da li se jos neko susreto sa ovim. Ima neko jeftino kaljeno staklo na displeju kao zastita. Mislim da je od njega, ne znam.
pozz , od prije 1 mj sam vlasnik iphona 12. zadnju sedmicu, malo vise, desava mi se da ekran nema osjetljivost. Ne reaguje na otiske, dol par put ne pritisne ili malo jace. Da li se jos neko susreto sa ovim. Ima neko jeftino kaljeno staklo na displeju kao zastita. Mislim da je od njega, ne znam.
skini to kaljeno i probaj, *ebes kaljeno, kupis ga lako, bitno da ti ekran ne crkava.
Apdejtao sam iPhone 12 Pro Max na iOS 15 i sve notifikacije su ošle k vragu.
Nekad rade, nekad ne. Nekad moram ući u WhatsApp da dođu nove poruke, nekad radi normalno. Notifikacije od gmaila dolaze tu i tamo itd...Nije uključen Focus i uključene su sve notifikacije da dolaze normalno.
Ima li itko nekakvu ideju prije nego kaj ga na Njuškalo stavim?
Fala.
Ima li netko i kakvu ideju zašto notifikacije random dolaze pa ne dolaze na iPhone 12 max pro?. Konkretno je problem s messengerom i instagramom. Nekad dolaze, nekad ne i kad udjem u app tek vidim da imam hrpu poruka.
Ios je updaten, focus je ugašen Itd...
Slom živaca ću dobiti s tim telefonom
Ima li netko i kakvu ideju zašto notifikacije random dolaze pa ne dolaze na iPhone 12 max pro?. Konkretno je problem s messengerom i instagramom. Nekad dolaze, nekad ne i kad udjem u app tek vidim da imam hrpu poruka.
Settings - general - background app refresh
Mozda je u tome problem.
ista stvar je i kod mene. instagram pola obavijesti dolazi pola ne..DM nikak ne dolazi, a lajkovi i slično dobijem obavijest. messenger radi uredno ali nije da ga koristim previše. samo insta radi probleme.
pokušao sam on/off notifikacije, ali ne pomaže
isti problem imam sa instagramom, imao sam i sa drugim aplikacijama, ali tamo sam uspio rijesiti problem, instagram nikako..
isti problem imam sa instagramom, imao sam i sa drugim aplikacijama, ali tamo sam uspio rijesiti problem, instagram nikako..
došao je novi update 15.2 pa možda to riješi sve probleme
Pro Max 12 - se nekome SoT prepolovio nakon updatea 15.0 - 15.2?