YouTube - tips & tricks izdvojena tema

poruka: 875
|
čitano: 536.704
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Molim, pomoć. Što se dogodilo YouTube-u!?

FullScreen ne radi k'o prije! Neke stranice sa njihovim videom imaju skrivenu tipku za povećanje videa. Ovo mi se dogodilo prekjučer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: YouTube - tips & tricks
ne znam koristis li avast,ja sam puno problema imao nakon upgradea avasta i na kraju sam ga skinuo.
15 godina
neaktivan

Nemam Avast!. Samo je Windows defender. A vjerojatno je neki 'update' od IE10!? Ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 12:37 (Žohar).
15 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

pozz moze li mi netko pomoci dakle imam problem sa yt,znaci na nekim videima imam zvuka na nekima ne.to mi se pojavilo prije dan-dva,npr neki video sto je imao zvuk sada mi nema???

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
YouTube - tips & tricks

Pozz svima

Ovako. 

Na slijedecoj konfi mi koci yt. kada pustim u full screen video

Intel Pentium 2,8ghz

768 ddr1 ram

ari radeon 9200 128mb grafika

windows xp sp3

da li je moguce da je do konfiguracije ili je do neceg drugog.

Unaprijed hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Moze pomoc odlucio sam napraviti youtube kanal imam mnogo svojih remixova postavim video i pise mi Podudarajući sadržaj treće strane. jel ima kakva caka da mi ne maknu taj video trebam napisat nesto ispod ili nesto? nije radi zarade nego eto cisto tako vise iz dosade i postavljanje remixova.

tipa NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED, FOR ENTERTAINMENT PURPOSES ONLY.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 23:25 (RazorSkull).

0 0 hvala 0
14 godina
YouTube - tips & tricks

dali netko zna kako popraviti player na youtubeu, ucita mi se video i cim premotam naprijed pocne mi se ponovno ucitavat i bezveze zaustavlja video.

jos sam skuzio da ako ne pustim da se video malo ucita pa ga onda pokrenem nego pokrenem video prije nego se malo ucitalo, video pocne preskakat neke dijelove, kvaliteta se sama mijenja ne kuzim sta su napravili oni s tim playerom to prije tako nije bilo.

imali netko slicnih problema i jos vaznije imali tko kakvo rjesenja za to

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

dali netko zna kako popraviti player na youtubeu, ucita mi se video i cim premotam naprijed pocne mi se ponovno ucitavat i bezveze zaustavlja video.

jos sam skuzio da ako ne pustim da se video malo ucita pa ga onda pokrenem nego pokrenem video prije nego se malo ucitalo, video pocne preskakat neke dijelove, kvaliteta se sama mijenja ne kuzim sta su napravili oni s tim playerom to prije tako nije bilo.

imali netko slicnih problema i jos vaznije imali tko kakvo rjesenja za to

Znaci pronađi "cmd"-> cmd/ Run Us Administrator ako imaš "UAC" ukljucen samo stisni "Yes" na sljedecu poruku koja se pojavi prilikom pokretanja cmd-a.
Onda ces ovu komandu kopirat i zaljepit u cmd:

netsh advfirewall firewall add rule name="MITCHRIBARYTUBE" dir=in action=block remoteip=173.194.55.0/24,206.111.0.0/16 enable=yes

Ako sve radi pisat ce ti "OK"

Nakon toga restart browsera i onda bi trebalo bit puno bolje. Vrijedi i za gledanje videa u HD-u.

Ako ti nešto ne bude radilo samo iskljucis kako je prije i bilo.Znaci otvoris Command prompt(cmd) i ovo zaljepiš:

netsh advfirewall firewall delete rule name="MITCHRIBARYTUBE"

Probaj to i ako ne bude radilo jednostavno vratis na default. Ako ti nije jasno što sam napisao ode je original - (LINK!)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 21:44 (Stux).
14 godina
YouTube - tips & tricks

nije mi se pojavio UAC ali mislim da radi, sad sam pokusao pogledat video i nema onih simptoma, vidjet cemo kako ce se ponasat narednih dana

hvala {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

nije mi se pojavio UAC ali mislim da radi, sad sam pokusao pogledat video i nema onih simptoma, vidjet cemo kako ce se ponasat narednih dana

hvala {#}

Da,UAC ti se nece pokrenuti ako ti je iskljucen(to je nebitno) tako da je sve ok. Bitno da si nakon te komande vidio poruku "OK".
Upravo što si ti rekao to prije nije bilo tako sjecam se da je sve išlo jako "glatko". (ocito da je tu netko nešto zeznuo)
Ja sam imao isti problem i s ovim sam rješio ima par dana i za sada je sve 5. Nadam se da ce i tebi isto, ako ne uvijek se vratiš na staro...ništa nisi izgubio.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 22:44 (Stux).
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

iman neke video-e u favoritima koji su naknadno izbrisani

moze li se ikako saznati koji su tocno bili

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

izgleda da je youtube promijenio neke stvari pa tako vise ne radi ono mijenjanje URL za ulaz na stranice blokirane u RH (mozda samo meni {#})
ako netko zna način kako zaobići, that'd be great... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
YouTube - tips & tricks

Zadnjih par dana događa mi se cudna stvar s youtube-om.. Znaci kad pustim pjesmu i prebacim na drugi tab, npr bug forum zalaga mi pjesma, i onda kad se vracam na yt tab isto zalaga, .. Sad sam probo samo mijenjat tabove i u jednom trenu pjesma je  samo stala, vrijeme je stalo, a nije pauzirano . WTF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

jel zna netko zašto mi se video pauzira kad prebacujem sa drugog taba na jutube, i sa jutuba na drugi tab. koristim zadnji google chrome i sve je ažurirano

0 0 hvala 0
16 godina
marioVk, n00bllo isti taj problem ja imam na kompu, i takoder imam google chrome...dok mi na laptopu normalno radi
dado
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Probajte ovo...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 14:43 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nije dobra poveznica...

13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

zanima  me kako smanjiti url sopstvenog youtube kanala,konkretno trebam da stavim url kanala na facebook fun page al je jednostavno predugacak da stane u kratkom opisu stranice!?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Linkove možeš skratiti preko stranica Bit.ly, Goo.gl, TinyURL.com, u.to ...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
14 godina
YouTube - tips & tricks

kako se uploada video na Youtube, zadnji put sam uploado prije 2-3g i bilo je full jednostavno a sad nemogu nigdje naci opciju upload?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks
  1. Kraj tražilice klikni gumb Prenesi ili Upload
  2. Prijavi se
  3. Odaberi video koji želiš uploadati

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
YouTube - tips & tricks

Pokrenite bilo koji YouTube video, kliknite na pauzu i upišite 1980 {#}

xd xd
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pokrenite bilo koji YouTube video, kliknite na bijelu pozadinu i utipkajte 1337, a zatim pogledajte komentare. ;)

Oh shit i like to fuck spiders
14 godina
YouTube - tips & tricks

Msn neznam da li bas spada u temu ali eto pitat cu ...... ugl kako napraviti private video i namjestiti da ga određena osoba samo moze pogledati???

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odes pod svoje prijenose i onaj video koji zelis stavit privatan kliknes na "uredi". I dolje desno imas "Postavke privatnosti", to stavis pod privatno i ispod toga ce ti se pojaviti mali tekst di ce pisat da dodas nekoga tko moze vidjet video uz tebe.

14 godina

Da ... ali ne pojavi m ise taj tekstic gdje cu odabrati  tko moze vidjeti .psie samo postavke privatnosti i ispod je kategorija

EDit ...to mi ne radi u chromeu ..neznam zašto ..na mozili bez problema .

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 16:22 (ante5656).
17 godina
YouTube - tips & tricks

U slučaju da želite da downloadate neki YouTube video a nemate pri ruci neki od korisnih programa kao što su freemake video downloader možete iskoristiti sljedeći način:

Dodajte ss  u URL između www. i youtube.com.

URL videa treba izgledati:

https://www.ssyoutube.com/watch?v=EmLP2gTf2go

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
YouTube - tips & tricks

Pozdrav, imam probleme sa YouTubeom na Chromeu, kažem na Chromeu jer na Firefoxu normalno radi.

Naime, javlja mi se stuttering, do te mjere da se video ne može pogledati pošto ga ne buffera, a kada pauziram da se napuni, opet i zvuk i slika štucaju kao da ništa nisam napravio.

Probao sam sve, od čišćenja cachea, factory reset browsera, znači kako bi bio kad bi ga prvi put upalio, opet isto.. Ne znam što radim.

Napominjem, na Firefoxu je sve normalno, lijepo i fluidno.
Prijedlozi? 

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 8:24 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
YouTube - tips & tricks

kako postat video s youtube na facebook u neku grupu??

kad idem na share imam mogucnost samo postat na wall?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marxone kaže...

kako postat video s youtube na facebook u neku grupu??

kad idem na share imam mogucnost samo postat na wall?!?!

Uzmes link i zaljepis ga na wall u grupu. Nisam dugo koristio facebook, al mislim da nebi trebalo biti nesto kompliciranije od toga...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice