VPN preporuka
- poruka: 365
- |
- čitano: 312.156
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus

Možda može poslužiti za nešto ali ozbiljno ne jer recenzije korisnika kažu da je to dosta loš VPN.Najbolje se držati provjerenog VPN-a.
......................
pozdrav,
išćem savjet znalaca. Koristim iptv,kodi i skida se na laptop svašta.Koji Vpn bi preporučili i da nije baš skup.
pozdrav,
išćem savjet znalaca. Koristim iptv,kodi i skida se na laptop svašta.Koji Vpn bi preporučili i da nije baš skup.
Ako želiš pogledaj Seed4Me , godinu dana besplatna licenca! Vidi ukoliko ti odgovara https://www.techno360.in/seed4-vpn-free-one-year/ .
pozdrav,
Ako želiš pogledaj Seed4Me , godinu dana besplatna licenca! Vidi ukoliko ti odgovara https://www.techno360.in/seed4-vpn-free-one-year/ .
fala
a vidim na ebay recimo Nordvpn po 10 dolara za godinu.
fala
a vidim na ebay recimo Nordvpn po 10 dolara za godinu.
Ma možeš direktno preko stranica od VPN servisa kupiti uslugu, samo pogledaj TOS i Privacy Policy od njihovih servisa, a ukoliko ti ne smeta što i koje podatke prikupljaju o korisnicima i dijele možda sa trećim stranama onda nebitno koji kupiš, tada je bitna brzina downloada i uploada u mbps.
Pogledaj ExpresVpn, Windscribe VPN možeš i plačati na dnevnoj bazi, PureVPN..., a sada možemo li vjerovati njihovim Privacy Policies to je za raspravu.
što velite na Tunnelbear?
Koji VPN je po vama najbolje uzeti za konzole ExpressVPN ili NordVPN
nord
nord
Po cemu je Nord bolji od Express za konzole
Je li VPN išta pomaže kad je u pitanju multiplayer gaming?
I koji bi mi preporučili za gaming?
Hvala!
Ako planiraš igrati igre preko VPN-a, nećeš se dobro provesti.
Jučer išao produžiti subskripciju bitcoinom, kopiram iznos kojeg trebam platiti, međutim nakon 10-ak sati dobijem info da nisam poslao dovoljno?!
Je li možda problem što sam odabrao SAD umjesto RH jer da sam odabrao RH morao bih platiti još 25% na iznos od 80 dolara.

Jučer išao produžiti subskripciju bitcoinom, kopiram iznos kojeg trebam platiti, međutim nakon 10-ak sati dobijem info da nisam poslao dovoljno?!
Je li možda problem što sam odabrao SAD umjesto RH jer da sam odabrao RH morao bih platiti još 25% na iznos od 80 dolara.
Mislim da problem leži u ovome. Ako se ne varam, to je i meni bilo kada sam ga drugi put uzimao.
Mislim da problem leži u ovome. Ako se ne varam, to je i meni bilo kada sam ga drugi put uzimao.
Evo meni je prošlo pod SAD bez pdv-a tako da to stvarno nije problem. imaš soluciju da imaš američki IP pa onda probaš uplatiti. Skini si neki besplatni vpn-addon za Chrome da dobiješ američki IP pa probaj.

Isplatili se uzimat nordvpn? Bavim se uglavnom gamingom i skinem ponesto sa interneta.
Nije mi jasno je li to potrebno pa pitam..
Momci, jeli moguće postaviti NordVPN na A1 router? Nisam trenutno u prilici spojiti se na router, a trebala bi mi ta informacija.
Nord ne valja, djaba bacio pare. Netflix trza, malo radi, malo ne radi. Sad je bila akcija na hide.me pa sam uzeo pretplatu. Netflix dobar za sada, gejmanje, onak, ne vidim neku razliku od gejmanja preko A1. Torrenti idu, port-forward, čak ima i IPv6, svašta nešto. Imaju i free model, al to ne radi s netflixom pa ne valja. U svakom slučaju, hide.me radi brže od Norda i Expressa. Nemaju HR server, al to mi ni ne treba. Eto, to je moja preporuka za sada, a idući mjesec, tko zna...
Postoji refferal program za 30 dana bonusa prilikom prve registracije pa ako nekome treba mjesec extra evo link
https://surfshark.club/friend/xh6Esswn
Nord ne valja, djaba bacio pare. Netflix trza, malo radi, malo ne radi. Sad je bila akcija na hide.me pa sam uzeo pretplatu. Netflix dobar za sada, gejmanje, onak, ne vidim neku razliku od gejmanja preko A1. Torrenti idu, port-forward, čak ima i IPv6, svašta nešto. Imaju i free model, al to ne radi s netflixom pa ne valja. U svakom slučaju, hide.me radi brže od Norda i Expressa. Nemaju HR server, al to mi ni ne treba. Eto, to je moja preporuka za sada, a idući mjesec, tko zna...
Slažem se za Nord. Tko god ga uzima za Netflix i ostale streaming servise, baca pare. Reklamiraju se svuda ko mutavi pa valjda zato ekipa uzima. Ne bi ga više koristio pa makar besplatno bio.
Nisam ali mogu isprobati pa javim posto imam i samsunga i netflix ... javim nesto kasnije rezultate
EDIT:
Ne radi, izbacuje Netflix Error NW-2-5