neki nemaju ni tolki download
ma dobro, u mene je DL 4Mbita ali bi volio da je 2Mbita ali da je upload 3Mbita :D
neki nemaju ni tolki download
ma dobro, u mene je DL 4Mbita ali bi volio da je 2Mbita ali da je upload 3Mbita :D
hmmm za mene dobro
http://www.speedtest.net/result/2078312105.png
haha slower than 64% of HR
hahahahaaaa jadan ja
U mene u prijatelja u SAD-u tocnije Miami za 50$(300kn) ima 30Mbps Dl i 5Mbps Up i 15ms u Comcasta
Kad sam bio u njega i kad mi je rekao da ima takve brzine za takvu cijenu nisam vjerovao ali zaista jest.Otvorio sam bzvz video na yt u 1080P i odma ga je napunilo.
Ali cijena je preniska kakva je u nas.U nas dobijes bijednih 20mbps i nikakvih 768kbitps za te novce.Jos koliku on placu ima naspram prosjecnoj u HR.
U mene u prijatelja u SAD-u tocnije Miami za 50$(300kn) ima 30Mbps Dl i 5Mbps Up i 15ms u Comcasta
Kad sam bio u njega i kad mi je rekao da ima takve brzine za takvu cijenu nisam vjerovao ali zaista jest.Otvorio sam bzvz video na yt u 1080P i odma ga je napunilo.
Ali cijena je preniska kakva je u nas.U nas dobijes bijednih 20mbps i nikakvih 768kbitps za te novce.Jos koliku on placu ima naspram prosjecnoj u HR.
U pravu si, plate jesu puno vece i sve je jeftinije, ali to je Amerika, nije Balkan :(
Samo nekoliko miliona ljudi ima privilegiju da zivi u Bosni, ostali imaju sve ostalo... :(
http://www.speedtest.net/result/2080302994.png
Zna li tko kako bih mogao povecati upload speed...prema vama mi se cini dosta slabije...dali se to moze nekako postici kod svog providera...sad kad sam presao na h1 imam veci ping i manji upload(a kaj ces kad je jeftiniji od tcoma).Pitam zato sto je moj prijatelj jednim pozivom tcomu si pobosljao internet(njemu se stranica po 10-15 sek otvarala a na hrvatskim serverima u codu je imo 70-80 ping a sada je 30).to sam pitam jer je on na moru,a nemogu ga kontaktirat
UL speed možeš povećati jedino tako da uzmeš bolji paket sa UL Speedom od 512Kb/s ili 1Mb/s.
http://www.speedtest.net/result/2080302994.png
Zna li tko kako bih mogao povecati upload speed...prema vama mi se cini dosta slabije...dali se to moze nekako postici kod svog providera...sad kad sam presao na h1 imam veci ping i manji upload(a kaj ces kad je jeftiniji od tcoma).Pitam zato sto je moj prijatelj jednim pozivom tcomu si pobosljao internet(njemu se stranica po 10-15 sek otvarala a na hrvatskim serverima u codu je imo 70-80 ping a sada je 30).to sam pitam jer je on na moru,a nemogu ga kontaktirat
I ja bi to htio ali je nemoguce bez veceg paketa....
Vise bih volio 2/1 Mbita nego sto sada imam 4/192, gledao sam u Sloveniji neki provideri isporucuju pakete sa vecim uploadom 5/12 Mbita, e taj bi mi paket bas valjao, ali ne moze to biti u BiH, kada je ikad Slovenija usla u Evropsku uniju ali Bosna nece za jos 500 godina...
Izgleda kako su mrvicu pojačali internet, ali samo mrvicu
To onda svi povecaju, evo u BiH VI-NET provider povecao upload sa 192kbita na oko 512kbita, to cijelo vijeme cekam :D
Mozda cemo za godinu dana dobiti 10Mbita internet za 10-15€, i HR i BiH... :)))
Evo,ovo sranje ja u BiH plaćam 30 KM po mjesecu !
Najbolje ti je da uzmes Telemach ako mozes...
Zašto ne pređete na nešto povoljnije?
Ja za cijenu kao što ti plačaš dobijem ovo
http://www.speedtest.net/result/2084901350.png
U zadnje vrijeme imam jako puno problema. Pred negdje mjesec dana ruter sam od sebe krepa, telefon ni internet ne rade par minuta, pa se dobije. I tako par puta u danu. Taman kad sam mislio zvat t-com prestalo samo od sebe. Sljedeći put kad se dogodi zovem sigurno.
Kod nas nema drugog neta osim carnet ili t-com :)
Nažalost.
pa onda ak ovaj gore kaze da mu nije dostupno nista osim carneta i t-scuma, sta nebi trebo i iskon bit dostupan automatski?
pa onda ak ovaj gore kaze da mu nije dostupno nista osim carneta i t-scuma, sta nebi trebo i iskon bit dostupan automatski?
Mislim da bi trebao, treba se raspitati, tj nazvat Iskon.
Jel znam da na ručunu ima neka sitna svota koja se plaća t-comu ako se ne varam.
koji ti net imas?
moja je ista situacija kao gore , internet mi je prikljucen na 4 kompa :d
placam isto 180+ max tv
:o
di ima brzi net za te pare?
180 kn za 10 mbit? yebeno...sad imam optimu 4 mbit za 120 kn otprilike...buduci da mi je dostupan i t-scum mogo bi se raspitat za iskon
Ja sam na Iskonu sa onim DUO paketom Internet + Telefon. Prešao sam čisto zbog brzine, jel onih šugavih 4mbps je ništa, nismo u 1998 godini pa da se time zadovoljavamo..
sad sam gledo na njihovoj stranici i za 132 kn dobijes brzinu do 5 mbit uz garantiranu brzinu od 2,5 mbit...a fode mi na isto...sad placam malo manje od 120 kn 4 mbit