Spor internet preko dana

poruka: 1
|
čitano: 866
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Spor internet preko dana

Siguran sam da ima 100 tema o sporom internetu ali nisam našao konkretno ništa ko u mene .. znači ovako , unazad 2-3 sedmice preko dana ,rećemo od 10h pa sve do 01h mi je internet spor ,ne moguce je igrati bilo kakve igre online ,ovako po forumima se da listati i ponekad an youtube pogledati šta , tek navečer od 02h pa do ujutro 09-10h je internet pravo dobar kakav i treba da bude ,  s time da i preko dana zna naletiti pola sata npr da bude dobar .. to me jako živcira ,zvao sam provajdera sto puta uvijek isto , de restartiraj antenu , de ovo de ono , išao sam i kod njih tamo u ured i razgovarali smo , i kažu da oni ne vide nikakav problem , da je sve uredno što se tiče moje antene i signala, navodno su i opet reprogamirali antenu ali meni opet isto , sad ja kontam da je on spor preko dana jer ima puno više korisnika ,ali kao što su mi rekli brzina nije garantirana 4/4 (taj paket imam) ali ne bi smjela pasti preko dana ispod 2,5mbs , ali meni evo google 30 sec ucitava, speedtest ne mogu ni otvoriti  , a i ako otvorim nekad dobijem brzine 0.5/0.2 .. ja mislim da je to do provajdera jer da je do mene onda bi uvijek bio spor ,ali eto ipak ako imate kakav savjet ili nešto 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 22:14 (Deep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice