Siguran sam da ima 100 tema o sporom internetu ali nisam našao konkretno ništa ko u mene .. znači ovako , unazad 2-3 sedmice preko dana ,rećemo od 10h pa sve do 01h mi je internet spor ,ne moguce je igrati bilo kakve igre online ,ovako po forumima se da listati i ponekad an youtube pogledati šta , tek navečer od 02h pa do ujutro 09-10h je internet pravo dobar kakav i treba da bude , s time da i preko dana zna naletiti pola sata npr da bude dobar .. to me jako živcira ,zvao sam provajdera sto puta uvijek isto , de restartiraj antenu , de ovo de ono , išao sam i kod njih tamo u ured i razgovarali smo , i kažu da oni ne vide nikakav problem , da je sve uredno što se tiče moje antene i signala, navodno su i opet reprogamirali antenu ali meni opet isto , sad ja kontam da je on spor preko dana jer ima puno više korisnika ,ali kao što su mi rekli brzina nije garantirana 4/4 (taj paket imam) ali ne bi smjela pasti preko dana ispod 2,5mbs , ali meni evo google 30 sec ucitava, speedtest ne mogu ni otvoriti , a i ako otvorim nekad dobijem brzine 0.5/0.2 .. ja mislim da je to do provajdera jer da je do mene onda bi uvijek bio spor ,ali eto ipak ako imate kakav savjet ili nešto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore