Mogu li spojit mobitel (ne smartphone) na internet koji imam sta sam na kompu ???(max adsl flat).
nema wifia nema neta točka
ok
Moze li se kako hackat/jailbreakat mob da ima wifi ???
ne
ne
lol
ne
ma može, čekićem :D
ajde necemo sad od ovoga radit sprdacinu jer je covik informaticki neobrazovan..sazna je sta je triba...
Mogu li spojit mobitel (ne smartphone) na internet koji imam sta sam na kompu ???(max adsl flat).
Ne možeš dobiti wifi, ali ,možeš preko bluetootha se spojiti na internet, samo on mora podržavati Bluetooth Dial-Up Networking (DUN), i moraš imati instalirani GnuBox na mobu.
EDIT:Što me modovi hebu, išao sam poslati poruku u temi koja je trenutno lockana, pa mi prebacilo na ovu novu koja nema veze sa mojim odgovorom!
@ Games 4 life pro moraš reći koji mobitel posjeduješ i dali njegov bluetooth podržava DUN, ako da onda se možeš spajati na internet putem bluetootha! Evo link da vidiš a je to moguće klik
a mozda covjek nije upucen u tehnologiju pa nezna omg, automatski ga obiljezite za trola
rekli smo mu da nemoze a on je otvoria jos jednu temu...kako ti to nazivas...ja trolom :)
Možeš preko bluetootha se spojiti na net, samo on mora podržavat (mislim da se zove) DUN. Zašto je grijeh pitati ako ne znaš? Ja sam pitao jednom za problem sa hard diskomi ti si mi objasnio! Pa ako je ovo moguće zašto bi bio on troll? Zato što pita, a vi ne znate da je to izvedivo?
receno mu je da se nemoze ugradit wlan on je jos jednu temu u vezi toga istoga otvoria...
a mozda covjek nije upucen u tehnologiju pa nezna omg, automatski ga obiljezite za trola
rekli smo mu da nemoze a on je otvoria jos jednu temu...kako ti to nazivas...ja trolom :)
Možeš preko bluetootha se spojiti na net, samo on mora podržavat (mislim da se zove) DUN. Zašto je grijeh pitati ako ne znaš? Ja sam pitao jednom za problem sa hard diskomi ti si mi objasnio! Pa ako je ovo moguće zašto bi bio on troll? Zato što pita, a vi ne znate da je to izvedivo?
receno mu je da se nemoze ugradit wlan on je jos jednu temu u vezi toga istoga otvoria...
Po njegovom postu sam skužio da se radi o laiku za tehnologije, pa sam shvatio da on želi besplatn internet na mobitelu, a za to wifi služi! To isto se može sa bluetoothom izvesti, međutim, nitko ne daje odgovor nego doslovno čita njegov tekst. A što e tiče duple teme, mislim da on nije kriv jer u trenutku kad sam pisao post, modovi su prvu temu lockali, a kad sa kliknuo Pošalji, moj post je prebacilo na ovu temu!
neznam zasto se trudim...pita je za wlan a ne bluetototh...sad zna da se moze samo priko bluetootha a nemoze ako nema wlan
ova tema se zove Spajanje preko moba na net preko modema a druga se zvala isto tako...prema tome ja nisan ti sta si reka...budi malo kulturan...nisan ti ja kriv sta te 20 osoba triba uvjeravat da bi svatia nesto...
E ovo niko nezna i jedan je ****en krivo 'preveo' ovo...
Prva tema je bila 'WIFi na obicnom mobitelu' i pitanje je dali se moze na obican mobitel nadogradit kartica sa wifi-em.... Dobio sam odgovor NE.
To je Ok. I druga se tema zove 'Spajanje preko moba na net preko modema'.... I ako malo bolje pogledate to su razlicite teme I napravio sam
tu temu jer sam skuzio da se moze spajat bez WIFI-a i zato nema tu veze s WIFI-em...Nego sad sam dobio odgovor da se moze preko bluetootha...
Hvala @Cevi...
Pa dajte ljudi sta ja sad nest neznam i odma gle troll....pa ajde molim vas xD
Edit: i sad mi dodjeli zuti karton zbog vrijedjanja a ovo za mene troll bez razloga nista...
neznam zasto se trudim...pita je za wlan a ne bluetototh...sad zna da se moze samo priko bluetootha a nemoze ako nema wlan
I gle ovog sad... Ajde reci mi otkudi ti ovo da sam pital za wlan...od kud samo izmisljas... (i ako si mislio wifi...pa ova tema nema nikakve veze sa wifi-em ((dobro mozda zato jer ima veze s internetom ima veze ali di ti u ovoj temi vidis da sam nesto za wifi pital)))...Imam wlan i uopste u ovoj temi nisam spomenuo wlan kao sad ti ovdje u svom postu...!
EDIT: Pa daj si stavi ...
Koji mobitel imas?
pita si za wifi...lipo ti je receno da nemozes ako nemas podrsku na mobilnom telefonu...i receno ti je da se to nemoze ugradit...onda si saznao da mozes preko bluetootha i napravia si radit toga jos jednu temu...a sve to si moga u ovoj temi...ali nisi i jos nisi bia kulturan...
pita si za wifi...lipo ti je receno da nemozes ako nemas podrsku na mobilnom telefonu...i receno ti je da se to nemoze ugradit...onda si saznao da mozes preko bluetootha i napravia si radit toga jos jednu temu...a sve to si moga u ovoj temi...ali nisi i jos nisi bia kulturan...
Jos jednom kazem: Ova tema nema veze sa WIFI-em (osim sto wifi ima veze sa netom al u ovoj temi se ne radi o tome)... Al ovo je tema vezana za net preko moba a ona za ugradnju wifi-a na mob... joj , joj...ma nema veze dosta o tome necemo se vise prepirat kako je,je...
Imas li na kompjuteru bluetooth?
Neznam kojeg programa da downloadam...naso sam neke bluetooth programe (tri) i neznam kojeg da downloadam
moras imat bluetooth na maticnoj ili kao usb stick...bez toga netribas uopce downloadat program...
moras imat bluetooth na maticnoj ili kao usb stick...bez toga netribas uopce downloadat program...
Ok...di da ga kupimi kolko'
koje trgovine imas u blizini?
koje trgovine imas u blizini?
Mozda ima tu : http://www.frigo.hr/ ???
ima li jos koja trgovina?
Tesko da tu ima..
Pogledaj malo OVE slike pa prouci
Otiđes u trgovinu i pitaj ih imaju li bluetooth usb.. reci trebam slat neke slike na mob.. skuzit ce oni ako budu imali
Kolko to kosta ??? po mojoj procjeni oko 100 kn?
100 kuna je maximum...oko 60 do 70 kn je u vecini trgovina...
Ima di kakav tutorial za to sve slozit???