Spajanje preko moba na net preko modema.

poruka: 51
|
čitano: 7.852
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Spajanje preko moba na net preko modema.
CroVandal kaže...

Evo nemoze jeftinije :-)

Klik

Haha... za dolar i pol xD... kolko to je oko 6-7 kn...

PC is not just a machine ... I seed.
14 godina

tu negdi oko 8 kn xD...potrazi u trgovinama koje imas blizu...trebali bi imat to...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li koji s vecim dometom???

14 godina

to moras njih pitat koji je operating range...kad budees kupova...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Games 4 life kaže...

Ima di kakav tutorial za to sve slozit???

Googlaj malo, ja sam našao dosta informacija, ali nisam na svom mobu moga namjestiti jer mu bluetooth nije podržan. Evo pročitaj ovo, nije tutorial, ali će pomoći.

14 godina
neaktivan
Cevi kaže...
Games 4 life kaže...

Googlaj malo, ja sam našao dosta informacija, ali nisam na svom mobu moga namjestiti jer mu bluetooth nije podržan. Evo pročitaj ovo, nije tutorial, ali će pomoći.

Hvala ali ajde posto je ona tema lockana kako da spojim mob s wifi-em (kupit cu samsung galaxy mini) kako da spojim s netom preko modema???

15 godina
neaktivan
Games 4 life kaže...
Cevi kaže...
Games 4 life kaže...

Hvala ali ajde posto je ona tema lockana kako da spojim mob s wifi-em (kupit cu samsung galaxy mini) kako da spojim s netom preko modema???

Pa to ti je jednostavno, moraš imati wireless router sa ukljućenim wirelesom. Brzo ćeš to skužiti sam{#}

14 godina
neaktivan

čisto informativno:

koji mobiteli spadaju u smartphone a koji ne?

hvala

mutikaša i probisvijet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
prle_zg kaže...

čisto informativno:

koji mobiteli spadaju u smartphone a koji ne?

hvala

Smartphone ima operativni sustav, primjer: Android, iOS i još njih, a "dummy" phone ima javu MIDP

14 godina
neaktivan

tako je. i podržava multitasking.

znači:

Samsung B2700  nije smartphone.

znači nemre instalirat gnubox koji zahtjeva

Symbian S60 3rd Edition

znači @cevi nisi u pravu{#}

mutikaša i probisvijet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prle_zg kaže...

znači:

Symbian S60 3rd Edition

Ahhh...pa mozes ti gledat film npr. brzi i zestoki 4 na tom mobitelu (cijeli film bez dijelova...komad koji traje vise od sta vremena,uglavnom cijeli film)...kuzis...mos ti stavit ogre sta hoces...samo ti trebaju programcici,kovertori itd... ako ne onda kopiras code i prebacis u drugi format...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 15:10 (Games 4 life).
15 godina
neaktivan
prle_zg kaže...

znači:

Symbian S60 3rd Edition

Smartphone ne mora podržavati multitasking (ios 4.0 ga nema)

A taj Gnubox proxy je za symbian, ali mi se nije dalo tražiti proxy za MIDP 2.0, samo sam htio dokazati da je to izvedivo, ali evo za nevjernike   Hiisi Suite proxy za MIDP 2.0!{#}

15 godina
Ios4 ima multitasking ios3 nema iako se moze dodati jailbrakom!
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
moderator
Games 4 life kaže...

Prva tema je bila 'WIFi na obicnom mobitelu' i pitanje je dali se moze na obican mobitel nadogradit kartica sa wifi-em.... Dobio sam odgovor NE.

To je Ok. I druga se tema zove 'Spajanje preko moba na net preko modema'.... I ako malo bolje pogledate to su razlicite teme I napravio sam

tu temu jer sam skuzio da se moze spajat bez WIFI-a i zato nema tu veze s WIFI-em...

Games 4 life kaže...

I gle ovog sad... Ajde reci mi otkudi ti ovo da sam pital za wlan...od kud samo izmisljas... (i ako si mislio wifi...pa ova tema nema nikakve veze sa wifi-em ((dobro mozda zato jer ima veze s internetom ima veze ali di ti u ovoj temi vidis da sam nesto za wifi pital)))...Imam wlan i uopste u ovoj temi nisam spomenuo wlan kao sad ti ovdje u svom postu...!

EDIT: Pa daj si stavi {#}...

a treća tema s naslovom: "WIFI na običnom mobitelu" koju si otvorio nakon što smo ti na post u ovoj temi koji si editirao poslije, ali citiram ga ispod odgovorili da ne može?

Games 4 life kaže...

Moze li se kako hackat/jailbreakat mob da ima wifi ???

i poslije druga tema:

Games 4 life kaže...

Dal mogu kako hackat / jailbreak-at obican mobitel, (normalno da nije smartphone ako je obican),da ima wifi???

i zato nemoj kenjat tu i vrijeđat druge jer jesi troll...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Games 4 life kaže...

Prva tema je bila 'WIFi na obicnom mobitelu' i pitanje je dali se moze na obican mobitel nadogradit kartica sa wifi-em.... Dobio sam odgovor NE.

To je Ok. I druga se tema zove 'Spajanje preko moba na net preko modema'.... I ako malo bolje pogledate to su razlicite teme I napravio sam

tu temu jer sam skuzio da se moze spajat bez WIFI-a i zato nema tu veze s WIFI-em...

Games 4 life kaže...

I gle ovog sad... Ajde reci mi otkudi ti ovo da sam pital za wlan...od kud samo izmisljas... (i ako si mislio wifi...pa ova tema nema nikakve veze sa wifi-em ((dobro mozda zato jer ima veze s internetom ima veze ali di ti u ovoj temi vidis da sam nesto za wifi pital)))...Imam wlan i uopste u ovoj temi nisam spomenuo wlan kao sad ti ovdje u svom postu...!

EDIT: Pa daj si stavi {#}...

a treća tema s naslovom: "WIFI na običnom mobitelu" koju si otvorio nakon što smo ti na post u ovoj temi koji si editirao poslije, ali citiram ga ispod odgovorili da ne može?

Games 4 life kaže...

Moze li se kako hackat/jailbreakat mob da ima wifi ???

i poslije druga tema:

Games 4 life kaže...

Dal mogu kako hackat / jailbreak-at obican mobitel, (normalno da nije smartphone ako je obican),da ima wifi???

i zato nemoj kenjat tu i vrijeđat druge jer jesi troll...

No ajde mi reci na ovoj temi kako mi glasi prvi post??? zato ti nemoj kenjat i prvi ste poceli vrijeđat druge samo da se zna.. Edit: i nisam ja nista editirao poslije kao sto ti pises...ako ti pise dolje da sam primjenio ili editirao moza zbog slova a i gdje to uopce pise jer nisam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 18:23 (Games 4 life).
16 godina
moderator
Games 4 life kaže...

No ajde mi reci na ovoj temi kako mi glasi prvi post??? zato ti nemoj kenjat i prvi ste poceli vrijeđat druge samo da se zna..

Edit: i nisam ja nista editirao poslije kao sto ti pises...ako ti pise dolje da sam primjenio ili editirao moza zbog slova a i gdje to uopce pise jer nisam...

a kako ti glasi drugi post? koji si editirao da nebi ispao troll?? citiran je ispod tako da se nemožeš izvuć...

ajde dosta trolanja, ja sam svoje dokazao u postu iznad!

EDIT: lažeš jer jesi...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 18:32 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
...bla

bla...

Koja treca tema??? si ti normalan ??? nema trece teme...

16 godina
moderator
Games 4 life kaže...

Koja treca tema??? si ti normalan ??? nema trece teme...

druga, zabunio sam se nakon tolikih citata :D

al svejedno....

dosta {#}

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

a kako ti glasi drugi post? koji si editirao da nebi ispao troll?? citiran je ispod tako da se nemožeš izvuć...

ajde dosta trolanja, ja sam svoje dokazao u postu iznad!

a taj drugi... Kao prvo editirao sam ga jer sam u krivoj temi napisao... nisam gledao u kojoj temi pise pa sam zabunom napiao jer sam otvorio te dvije teme jedna za drugom (dobro mozda je kojih 10 min..) a ne da bi ispao troll,nego da nebi dobio zuti karton ali prekasno...

EDIT: dobro nisam znao da cu dobit zuti al sam mislio da cu katron dobit pa sam editao

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 18:31 (Games 4 life).
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

al svejedno....

dosta {#}

slazem se ... {#}

13 godina
neaktivan

Ljudi molim pomoć!

Ovdje ima toliko primjera spajanja dodatnog routera ali nigdje nema moj slučaj. Evo ukratko

Problem: Ne mogu se spojiti sa iPhone na internet

Postojeća situacija: Iskon trio (Carnet) preko Siemens Gigaset SX763.

Nabavio sam drugi router Thompson ST780 (nema WAN) pa me zanima da li ga je uopće moguće spojiti na Siemens koji imam. Telim se već danima (noćima) ali ne ide pa ne ide.

Ako netko zna što treba napraviti bit ću mu zahvalan do groba, ali neka mi kaže sve, od početka, gdje treba piknuti Ethernet, u koji konektor, kako promjeniti postavke na routeru i koje, itd itd, ... Već sam lud.

Hvala svima koji će se pozabaviti mojim problemom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice