Skidanje fajlova preko proxy-a u Njemačkoj?

poruka: 6
|
čitano: 4.120
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Skidanje fajlova preko proxy-a u Njemačkoj

Pozdrav svima,

trenutno se nalazim u Stuttgart-u,u jednom stanu od nekog njemca koji nam je izričito zabranio da skidamo bilo kakve nelegalne stvari putem interneta.I sam sam čuo da ovdje znaju "lupit" kaznu za takve stvari,pa me zanima dali mogu preko proxy-a bezbrižno skidat?

Ili postoji neki drugi način?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zar nitko nezna?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 6:26 (Lecram).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Skidanje fajlova preko proxy-a u Njemačkoj
Zabranjeno je, a ti bi i dalje skidao... Nedavno je neki tip pisao da je dobio kaznu par tisuća eura u Njemačkoj, najbolje ti je da kažeš nekom frendu u hr da ti skine što želiš, kriptira dobro, i uploada na neki file hosting...
15 godina

evo ti jedan dokument o tome kako to u Njem funkcionira.
https://www.dropbox.com/s/qvgrej72ymi0ca5/Filesharing-FAQ.pdf

Znam za par slučajeva gdje su se ljudi žalili i ovi su odustali od tužbe jer blefiraju i zapravo na protuzakonit način dolaze do podataka. Mislim da je netko čak prijetio da će tužiti njih i providera jer ne štite podatke korisnika pa su odjednom postali jako pomirljivi. Većina se ipak preplaši i plati.
Koliko sam shvatio love ljude na primitivan način: gledaju IP adrese peerova u svom torrent klijentu.

imaš dvije opcije:

1. BTGuard koji navodno odlično funkcionira.

2. ili si zakupiš seedbox server i radiš s njega što god hoćeš, a pri tome imaš maks brzinu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 7:57 (jozef).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Skidanje fajlova preko proxy-a u Njemačkoj?
jozef kaže...

evo ti jedan dokument o tome kako to u Njem funkcionira.
https://www.dropbox.com/s/qvgrej72ymi0ca5/Filesharing-FAQ.pdf

Znam za par slučajeva gdje su se ljudi žalili i ovi su odustali od tužbe jer blefiraju i zapravo na protuzakonit način dolaze do podataka. Mislim da je netko čak prijetio da će tužiti njih i providera jer ne štite podatke korisnika pa su odjednom postali jako pomirljivi. Većina se ipak preplaši i plati.
Koliko sam shvatio love ljude na primitivan način: gledaju IP adrese peerova u svom torrent klijentu.

imaš dvije opcije:

1. BTGuard koji navodno odlično funkcionira.

2. ili si zakupiš seedbox server i radiš s njega što god hoćeš, a pri tome imaš maks brzinu.

Seedbox server nadjes za 10-ak $. Na njemu ves postoji torrent klijent. Skidas sto zelis i onda preko ftp-a ili http-a i nema sanse na nitko skonta sta skidas tj sav promet se cini legalnim. Radje pregrmi tih 10-ak$ nego da ti svabo dobije kaznu tesku par tisuca eura ... 

nije reklama ali ja koristim seedhost.eu i prezadovoljan sam

battlelog: b4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 11:44 (Bastardo).
13 godina
Re: Skidanje fajlova preko proxy-a u Njemačkoj
Lecram kaže...

Pozdrav svima,

trenutno se nalazim u Stuttgart-u,u jednom stanu od nekog njemca koji nam je izričito zabranio da skidamo bilo kakve nelegalne stvari putem interneta.I sam sam čuo da ovdje znaju "lupit" kaznu za takve stvari,...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice