Router i nestanak struje

poruka: 7
|
čitano: 3.425
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Router i nestanak struje

svaki put kada nestane struje trebam reinstalirati drivere od routera (d-link koji se dobiva) i vise mi ide na k****

kako to rijesiti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Router i nestanak struje

koji dlink router??  wlan ili žični??

17 godina
neaktivan
zicni, onaj obicni sivi... mracno mi je u sobi pa neznam kako se zove lol
17 godina
neaktivan

gle, ajd upali svijetlo pa pogledaj koji je. ja imam 584-T. nemam nikakvih drivera i sve radi kako treba. kakve si drivere instalirao??

17 godina
neaktivan
one od t-coma

584-T
17 godina
neaktivan
Router i nestanak struje

ma kakve drivere, valjda misliš na firmware.

daj resetiraj router na onu malu rupicu ( sa nečim oštrim i tankim ) ali pazi ima procedura, nije samo utaknuti i pričekati.(pročitaj u manualu)

onda ga konfiguriraj po želji, pa save and reboot opcija.

eh pa sad probaj uzet routeru struju, pa je opet vratit.E ako sad nije zapamtio podatke, pokušaj vratiti stari firmware, pa sve ispočetka.

a ako ni to nije pomoglo nazovi "stručnjake" na 0800 9000 i prijavi kvar, pa neka ga zamijene, meni je tak bilo najbrže.

Imo sam ja onu stravu od kazde kaj su djelili nesumnjajućim korisnicima u početku adsl-a u hrvata, pa me od nje spasio udar groma u telefonsku mrežu :) došo tehničar i uvalio mi d-linkov router.Možda ti je tak i bolje, naj se problemirat nek sam zovi pa nek ga zamjene, vjeruj mi imaju oni toga u ht-u na šutanje, frajer će ti doć i zamjenit router bez neke frke tipa pa kaj si radio sa njime i tako to.

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Router i nestanak struje

Podaci ti se izbrišu svi u routeru, a taj d-linkov cd ti je neka vrsta wizarda s kojim konfiguriraš router, on ti ni ne treba. Odi na adresu 192.168.1.1 i tamo si iskonfiguriraj router, ne treba ti nikakav cd.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice