Problem s IPtorrentsom

poruka: 19
|
čitano: 2.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s IPtorrentsom
pitanje

evo sad idem na IPtorrents, upisem lozinku i kaze mi accaunt disabled! moze mi netko reci zasto??? nisam varao, jucer sam uploado 5h i uplaod mi je bio 2.5 gb a download 764 mb tako da nema razloga da me bannaju...u cem je problem?????

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s IPtorrentsom
Meni je tako jednom bilo, ponovo sam učitao stranicu i normalno se logirao.

Jesi probao više puta?
17 godina
neaktivan
Problem s IPtorrentsom
autorov komentar

probao vise puta al bezuspjesno

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s IPtorrentsom

meni se ista stvar dogodila

izgubija tako 3 accounta

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s IPtorrentsom

Može i u ovome biti tvoj problem:

Izvađeno iz FAQ:

What is DHT and Why must i turn it off?

DHT must be disabled in your client, DHT can cause your stats to be recorded incorrectly and could be seen as cheating also disable PEX (peer exchange) Anyone using this will be banned for cheating the system.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne

to je u vezi uploada

navodno priko DHT-a mozes oduzeti tuđu kontorlu uploada torrenta i tako sebi pumpas ratio sto je u savakom slucaju kažnjivo

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 8:51 (labrovic).
16 godina
Problem s IPtorrentsom

e ja imam jedan problem. Rego sam se na iptorrents i imam 1.95gb uploada i sad skidam nes od 7giga i pao mi je ratio ispod 0.5 i seru mi da ce mu bannat acc a nemrem uploadat jel nisam autoriziran a i nemam nekog veceg materijala za upload. sta mi sad jedino preostaje da mi bannaju acc ili ima neke sanse druge?

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
16 godina
Problem s IPtorrentsom

bilo tko????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s IPtorrentsom
autorov komentar

IPtorrents nevalja nista...mislim da ti nista drugo ne preostaje nego da te bannaju..ja sam ko mutav uploado cijeli dan

0 0 hvala 0
16 godina
GeForce kaže...

IPtorrents nevalja nista...mislim da ti nista drugo ne preostaje nego da te bannaju..ja sam ko mutav uploado cijeli dan

a meni je ok i imaju dost tog i brzo mi se downloada i sad sam doso do 61% i moram stopirat jel fkt neznam kaj da radim
17 godina
lucky_look kaže...

bilo tko????

Ne budu te banali barem 2 tjedna.
To ti piše i u pravilima.
Samo odi na njihov forum i napiši da trebaš malo više vremena za upload...
Skini nekaj malo i traženo, recimo Eminemov novi album i seedaj.

Zbog takvih stvari (izbjegavanja istih) prije se nabije ratio, a tek onda skida ogromne fajlove i "mirna Bosna"!

GeForce kaže...

U potpunom si krivu.
Uz TL je najbolji.
Kak onda meni uploada konstantno 25-35kbs - treba znati kaj skinuti i kaj je traženo.
Recimo i PES 2009 sa Bitsoupa još skidaju sve u 16.
lucky_look kaže...
GeForce kaže...

a meni je ok i imaju dost tog i brzo mi se downloada i sad sam doso do 61% i moram stopirat jel fkt neznam kaj da radim
 Zbog čega moraš stopirati?
CroGrid-Montoya
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 9:42 (Armor).
17 godina
neaktivan
Problem s IPtorrentsom
autorov komentar

kod njih nesmijes nista krivo napravit...ja nisam iskjljucio onaj DHT (ili kak se vec zove) i bannaju....proklet bio IPtorrents i svi admini na njemu

0 0 hvala 0
16 godina
Armor kaže...
lucky_look kaže...

bilo tko????

Zbog takvih stvari (izbjegavanja istih) prije se nabije ratio, a tek onda skida ogromne fajlove i "mirna Bosna"!
 aha znaci ja mogu sad ovo skinut do kraja i onda 2 tjedna seedat?

@ a stopiro sam da me ne bannaju jel mi se sviđa ta stranica i brzo se sve skida i tak to a nov sam u tom torrent svijetu pa se nekuzim jos najbolje sta da radim.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 9:48 (lucky_look).
17 godina
GeForce kaže...

kod njih nesmijes nista krivo napravit...ja nisam iskjljucio onaj DHT (ili kak se vec zove) i bannaju....proklet bio IPtorrents i svi admini na njemu

Uopće ne znam kaj je taj DHT i znam da nisam nikaj isključival...
Nije kriv IPT niti admini na njemu, već pohlepa!
Ak je bilo koji torrent proklet, onda je to Leecherslair
lucky_look kaže...
Armor kaže...
lucky_look kaže...

bilo tko????

aha znaci ja mogu sad ovo skinut do kraja i onda 2 tjedna seedat?
Istina, skini nekaj kaj ima puno leechera, što više i onda seedaj, oni će to odma vidjeti i neće te banati...
Pogledaj pod "XXX", tam ti se da naći manjih klipova koji imaju i po 100+leechera.
CroGrid-Montoya
16 godina
Problem s IPtorrentsom

znaci sad cu skinut to od 7gb do kraja i onda imam znaci 2 tjedna da seedam ko idiot da me ne banaju ak sam dobro shvatio.

0 0 hvala 0
16 godina
lolol....ja varam na tom iptorrents vec 5 mjeseci nitko me nije uhvatio xD =)...al da me i uhvate briga me...iptorrents je jadan :D
17 godina
lucky_look kaže...

znaci sad cu skinut to od 7gb do kraja i onda imam znaci 2 tjedna da seedam ko idiot da me ne banaju ak sam dobro shvatio.

Reci kaj to skidaš, jer ak nije popularno, ne bude ti brz, a pogotovo ne dugotrajan seed.
Koju imaš vezu?

Evo malog TUTORIJALA za IPT:

Znači IPT je privatni torrent u kojeg se ulazi na 2 načina :

1. Kad su otvorene registracije, što je jako rijetko
2. Uz pomoć pozivnice, koju vam da netko ko vam vjeruje

Na početku imate 2 (ili 5 nisam siguran) GB uploada.
Sad, svi bi odma na skidanje gigantskih datoteka koje ih onda ubace u nevolje, tj. mali ratio koji onda ne mogu na vrijeme podići.
Riješavanje, tj. POČETNO dizanje ratia IPT ima fenomenalno riješeno.
Naime, postoji mnogo FREELEECH torrenta kod kojih se NE broji DOWNLOAD, već samo UPLOAD.
To je izvrstan način za dizanje ratia jer freeleech torrente skida mnogo ljudi.
Nadalje, SEEDATI je najbolje NOĆU jer onda skida najviše ljudi.
IPT također ima i DODATNE BODOVE, koje kasnije možete pretvoriti u određeni broj uploada ili u pozivnicu.
NEMOJTE varati, primjerice sa SEBOM jer će vas otkriti i vječno banati (dado laže da vara).

Eto to je nekoliko hintova za ugodan život na ovom fenomenalnom torrentu!
Play fair and all ll be ok
CroGrid-Montoya
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 10:29 (Armor).
16 godina
Armor kaže...
lucky_look kaže...

Reci kaj to skidaš, jer ak nije popularno, ne bude ti brz, a pogotovo ne dugotrajan seed.
Koju imaš vezu?

Evo malog TUTORIJALA za IPT:

Znači IPT je privatni torrent u kojeg se ulazi na 2 načina :

1. Kad su otvorene registracije, što je jako rijetko
2. Uz pomoć pozivnice, koju vam da netko ko vam vjeruje

Na početku imate 2 (ili 5 nisam siguran) GB uploada.
Sad, svi bi odma na skidanje gigantskih datoteke koje ih onda ubace u nevolje, tj. mali ratio koji onda ne mogu na vrijeme podići.
Riješavanje, tj. POČETNO dizanje ratia IPT ima fenomenalno riješeno.
Naime, postoji mnogo FREELEECH torrenta kod kojih se NE broji DOWNLOAD, već samo UPLOAD.
To je izvrstan način za dizanje ratia jer freeleech torrente skida mnogo ljudi.
Nadalje, SEEDATI je najbolje NOĆU jer onda skida najviše ljudi.
IPT također ima i DODATNE BODOVE, koje kasnije možete pretvoriti u određeni broj uploada ili u pozivnicu.
NEMOJTE varati, primjerice sa SEBOM jer će vas otkriti i vječno banati (dado laže da vara).

Eto to je nekoliko hintova za ugodan život na ovom fenomenalnom torrentu!
Play fair and all ll be ok
 e da sam to znao prije.... sad sam poceo skidat wheelmana i sta cu skinut cu ga pa sta bude bude al sad bar znam sta mi je radit hvala puno care
16 godina
haha ma nelazem brate...jednostavno varam na tom iptorrentsu jer mi se neda uploadirat..na drugima sam posten ;)...al ak mozes da nevaras onda nemoj varat =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice