evo sad idem na IPtorrents, upisem lozinku i kaze mi accaunt disabled! moze mi netko reci zasto??? nisam varao, jucer sam uploado 5h i uplaod mi je bio 2.5 gb a download 764 mb tako da nema razloga da me bannaju...u cem je problem?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao više puta?
probao vise puta al bezuspjesno
meni se ista stvar dogodila
izgubija tako 3 accounta
Može i u ovome biti tvoj problem:
Izvađeno iz FAQ:
What is DHT and Why must i turn it off?
DHT must be disabled in your client, DHT can cause your stats to be recorded incorrectly and could be seen as cheating also disable PEX (peer exchange) Anyone using this will be banned for cheating the system.
ne
to je u vezi uploada
navodno priko DHT-a mozes oduzeti tuđu kontorlu uploada torrenta i tako sebi pumpas ratio sto je u savakom slucaju kažnjivo
e ja imam jedan problem. Rego sam se na iptorrents i imam 1.95gb uploada i sad skidam nes od 7giga i pao mi je ratio ispod 0.5 i seru mi da ce mu bannat acc a nemrem uploadat jel nisam autoriziran a i nemam nekog veceg materijala za upload. sta mi sad jedino preostaje da mi bannaju acc ili ima neke sanse druge?
bilo tko????
IPtorrents nevalja nista...mislim da ti nista drugo ne preostaje nego da te bannaju..ja sam ko mutav uploado cijeli dan
IPtorrents nevalja nista...mislim da ti nista drugo ne preostaje nego da te bannaju..ja sam ko mutav uploado cijeli dan
bilo tko????
kod njih nesmijes nista krivo napravit...ja nisam iskjljucio onaj DHT (ili kak se vec zove) i bannaju....proklet bio IPtorrents i svi admini na njemu
bilo tko????
kod njih nesmijes nista krivo napravit...ja nisam iskjljucio onaj DHT (ili kak se vec zove) i bannaju....proklet bio IPtorrents i svi admini na njemu
bilo tko????
znaci sad cu skinut to od 7gb do kraja i onda imam znaci 2 tjedna da seedam ko idiot da me ne banaju ak sam dobro shvatio.
znaci sad cu skinut to od 7gb do kraja i onda imam znaci 2 tjedna da seedam ko idiot da me ne banaju ak sam dobro shvatio.