Problem s Facebookom(hakiran profil)

poruka: 32
|
čitano: 23.886
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Problem s Facebookom(hakiran profil)

pa ja ne znam i ne kuzim vas pojedince na forumu pa vas pitam zakaj sluzi forum,za zajebanciju ili pomoc

ljudima koji su zaqpeli ili nekuze neke stvari,sad ti meni faco reci u cemu je to gubljenje vremena.pa koliko ja znam

forum sluzi za iformacije i pomoc ljudima koji nesto nekuze i ne znaju a da im se olaksa sluzite vi forumasi a takvi kojima je tesko

nekom pomoc onda oni kradu vrjeme na forumu i njima tu nije mjesto,a to se zove gubljenje vremena na forumu.{#}

16 godina
Re: Problem s Facebookom(hakiran profil)
fight kaže...

..

ljudima koji su zaqpeli ili nekuze neke stvari,sad ti meni faco reci u cemu je to gubljenje vremena.pa koliko ja znam

..

-gubljenje vremena u ovom slučaju ne znači da si TI/JA FACA i nepotreban flamewar.. nego da to treba odmah, dok se još može, popraviti.

... npr povezan email i ostali podaci koji se mogu promijeniti..

-kad je postavljeno pitanje?

-na forumu odgovor možeš dobiti za ... (nepoznato) vrijeme i može biti netočan.

-google ti trenutno da odgovor, sve je na fb-str, kao i u slučaju bilo kojeg online seervisa (skype, WoW...) isto pravilo, isti način. Na str konkretnog servisa imaš sve. (ili si mislio da ovdje čuće hackeri koji će ti dati pristup accu za par minuta?)

dali sad razumiješ natipkano? pa ''sad ti meni faco reci''... u čemu je problem? Pročitaj ponovo odgovore ako je potrebno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 0:55 (ihush).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice