Imam problem vezan uz torrent i net.....ukljucim firefox i utorrent i skidam s torrenta brzinom od 1 mb/s.... a imam vezu od 2.16....upload na torrentu mi je 0,10 mb/s dok mi je max 0.27....najveci je problem sta mi net toliko steka da ne mogu nista otvoriti niti jednu stranicu.....cak i kada iskljucim torrent opet je sve isto moram se diskonektirati.....ima neki ljek za to ili??
Pre spor internet i torrent
- poruka: 10
- |
- čitano: 7.262
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nećeš vjerovati, ali ima lijeka...
nazovi korisničku podršku svog operatera i iznesi svoj slučaj...tak ćeš najprije riješit problem
Ja imam sličan problem... naime kad god mi torrent nešto skida (o utorrentu se radi), makar i brzinom 25kb/s, ostatak neta mi je sporiji od dial-upa... tek kad stopiram torrent, onda sve radi kak spada. Jel se ože to nekak riješit, da mogu i surfat i skidat torrent istovremeno?
Hvala
edit : ograničio sam brzinu uploada i sad je ok :D Al slobodno netko odgovori ako se još nešto može da se poboljša :D
ja stopiram i upload sve pa i dalje steka.....kada isklju8cim torrent sve ok....al dok torrent ne radi ne mogu nista....nadam se da ce te doci do neke ideje inace cu izgubiti dosta privatnih torrenta
Ja bih se na vašem mjestu žalio operateru,a može biti niz razloga zašto vam je internet spor.Nazovite SZK jer će te tako najbrže riješiti problem.Jedino ako još netko od kolega nema neko riješenje.
nula bodova od suzbe za korisnike izgubio sam svaku vjeru u njih....al mislim da nije do mreze posto mi sve uredno radi kada iskljucim torrent nesto je na kompu cini mi se il na ruteru al sta neznam
Ako je router škart moraju ti ga zamijeniti ili moraš nabaviti novi.
ruter je edimax i do sada je dobro sluzio svrsi....problemi su nastali nedugo nakon sta sam jos jedan komp prikljucio na ruter (nije bezicni)......al neznam dali je to taj problem jer mi je 2-3 dana tako bilo i sve radilo.....jel mozda moze biti neki problem u tome sta sam prelazio s avire na nod 32......isto tako sam imao problem samo s klasicnim modemom i nakon instaliranja antivirusnog proglrama (cini mi se da je bio bitdefender) otisao ja u servisi kada lik rekao da mi je modem spaljen i to od antivirusa i dan danas mu ne vjerujem al ajde)
moze pomoc evo ovako meni je internet brz ali mom susedu otvara stranice 2 dana a ima komp jaci od mene znaci internet je ali ima sve isto ko ja i modem i vezu osim broja naravno zasto???