PayPal - pitanja i odgovori
- poruka: 1.432
- |
- čitano: 849.316
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slao sam novac.
Kako se odabere da konverziju radi banka?, ne vidim te opcije na Paypal računu.
Hvala.
Slao sam novac.
Kako se odabere da konverziju radi banka?, ne vidim te opcije na Paypal računu.
Hvala.
Kad nešto kupujem, to izgleda ovako:
Kliknem na exchange rate
I kad dobijem ovo:
Kliknem na GBP (ili koja je već valuta) i onda banka radi konverziju.
Nemam pojma kak to izgleda kod slanja love. Pretpostavljam da kod slanja nema veze s konverzijom, nego si PayPal po defaultu uzme lijepu svotu...
Jel im netko problema sa Log inom u paypal zadnjih 10 dana?
Naime odjednom sam izgubio pristup svom acc.
Nigdje nisam dobio nikakav mail nit objasnjenje da se ista primijenilo. Je u zakonu nesto drugacije ili?
Any help?
Imaš li nešto ukljućeno u browseru što to prijeći!
Druga stvar jesi li možda napravio Log In putem email poruke ako si je dobio , možda lažni email kao da je od PayPal onda je scum i ako si se logirao putem tog emaila, hmmm moguće je da si izgubio account(ukraden).
TransferWise Servis , banka bez granica dostupno u Hrvatskoj također!
Ne znam da li spada u ovu temu, ali ukoliko netko želi TransferWise MasterCard karticu koja se može spojiti sa PayPal ali i ne morate.
- Kartica može primati i slati novac, plačati online i kupovati bez PayPal servisa, isto tako možete je koristiti za plačanje u inozemstvu ali i u Hrvatskoj, podizanje gotovine na bankomatima i trošite samo onoliko koliko imate na kartici
- Morate se registrirati i zatraži plastićnu MasterCard karticu koja dolazi na adresu u roku od 2 tjedna.
- Ukoliko zatražite karticu morate napraviti polog od 20 eur mislim, ali novac je vaš i možete ga iskoristiti kada dobijete karticu na adresu.
- Trošite sam onoliko koliko imate na kartici, odnosno na Vašem TransferWise profilu u određenoj valuti koju možete dodati.
Postoji fee za sve što radite sa karticom kao i kod drugih slićnih servisa.
Pojavio mi se problem prilikom prebacivanja novca s PP na tekući račun (PBZ, Visa). Prebacujem cca. 70 dolara, dakle oko 400 kn, ali mi umjesto transfera pokazuje poruku:
We're having some rouble completing your request right now.
Jeste li naišli na sličan problem? PP imam već godinama, do sada transferi radili besprijekorno.
Pozdrav svima. Sorry ako je ovo pitanje već bilo postavljeno, a ja sam promašio odgovor. Ali gledam već danima online oko PayPala i stvari i nikako da nađem odgovor. Pa ću postaviti pitanja ovdje.
Planiram kupovati preko PayPala. Veća svota, u jednoj trgovini računalnom opremom.....da ne reklamiram sada. Oni su rekli nema problema, ako se novci prebace sve pet. E sad mene zanima sljedeće.....po kojem tečaju/kako šta itd. će PayPal napravit konverziju kad ja krenem u tu kupovinu? Jel naplaćuju još neku dodatnu naknadu na to sve i kako to sve ide? Dali trebam staviti da banka radi konverziju ili kako?
Eto, najljepše Vas molim za pomoć i odgovore.
Unaprijed hvala.
Ima li netko od vas danas problema sa paypalom? Naime pokušavam nešto kupiti s ebaya, idem na paypal kao vrstu plaćanja, upišem podatke i ne prolazi. Stalno me izbacuje na početak kad se treba upisati podatke. Probao sam sa više browsera i uvijek isto. Ima li netko sličan problem?
Riješeno. Napokon je prošlo.
bok moram nazvat paypal i dali su mi ovaj broj :0035314369111 i kako to pozvat iz hrvatske?predbroj je +1 i probao sam 5 kombinacija i nece,pomozite molim vas..
bok moram nazvat paypal i dali su mi ovaj broj :0035314369111 i kako to pozvat iz hrvatske?predbroj je +1 i probao sam 5 kombinacija i nece,pomozite molim vas..
Predbroj nije +1 nego +353, što je irska, gdje je paypal ured u EU. Tako da doslovno ukucaj ovaj broj koji vidiš, ili zamijeni 00 sa +.
hvala ti puno..
hvala ti puno..
Ništa, i ja sam ih jednom morao zvati nažalost.
Kraj svih ovih "novogodišnjih" mailwarea i virusa ja niti u ludilu ne namjeravam plaćati preko net-a....
Toliko reklama i svega koje nemožeš blokirati nikakvih blokatorima a tu je još i google koji kopira i uzima sve podatke
nebih, hvala
LP znate li kako izmjeniti vremensku zonu zadato mi +8 time zone ?
Ne moze se izmjeniti vremenska zona
Meni -8 pacifik time
Kako ste ispunili adresu format :
Address line 1 kućna adresa
Adress line 2 Croatia
Postal Code 10000
City Zagreb
ili ovo Croatia nije potrebno?
Kako ste ispunili adresu format :
Address line 1 kućna adresa
Adress line 2 Croatia
Postal Code 10000
City Zagreb
ili ovo Croatia nije potrebno?
Nije, pusti prazno. To je za dodatna uputstva, tipa 7. kat stan 29
OK i ako može koristite li PayPal na Aliexpress prihvaćaju li taj oblik plaćanja ???
OK i ako može koristite li PayPal na Aliexpress prihvaćaju li taj oblik plaćanja ???
Prihvaca PP samo odredjenih zemalja, a to su SAD, UK, Španjolska, Portugal, Francuska, Njemacka, Italija, Izrael, Poljska, Nizozemska, Norveska, Svedska, UAE i Saudijska Arabija
onda karticom ili taj Aliexpress zar ne?
Mozes placati sa AliPay
Samo upišeš broj kartice, visa ili master.
Ekipa, koristim paypal za prebacivanje USD na svoj kunski racun u PBZu. Kod prebacivanja love, PayPal radi konverziju u kune po dosta nepovoljnom tecaju i gledam kako bih to izbjegao na nacin da mi se na racun uplate USDovi i da banka radi svoju konverziju (ne postoji vise opcija u PayPalu da se odabere navedeno). Zanima me, ako spojim devizni USD racun s PayPalom, hoce li i dalje bit konverzije u kune pa u USDove ili ce PayPal tocan iznos USDa prebacit na devizni ? Hvala unaprijed
Ekipa, koristim paypal za prebacivanje USD na svoj kunski racun u PBZu. Kod prebacivanja love, PayPal radi konverziju u kune po dosta nepovoljnom tecaju i gledam kako bih to izbjegao na nacin da mi se na racun uplate USDovi i da banka radi svoju konverziju (ne postoji vise opcija u PayPalu da se odabere navedeno). Zanima me, ako spojim devizni USD racun s PayPalom, hoce li i dalje bit konverzije u kune pa u USDove ili ce PayPal tocan iznos USDa prebacit na devizni ? Hvala unaprijed
Spoji svoj USD devizni račun na PayPal pa probaj sa malom svotom. Tako ćeš najbolje znati.
Imas nekakav source za ovo mozda?