postao sam ovo već u jednu temu ali nitko se ne javlja pa ću novu otvoriti
pošto se nikada nisam bavio online kupovinom i neznam kako to sve funkcionira molio bih nekoga da mi odgovori na pitanja koja ću postaviti i da što opširnije objasni to?
Uzmite u obzir da bi kupio kod Vemil-a ili Acquisitum Magnum-a
evo recimo ja se sad registriram na jednoj od te dvije stranice i sad si u košaricu dodam komponente i želim da mi dostave to poštom na adresu i da "PLATIM GOTOVINOM"... ono što znam je da je dostava negdje do 50kn ali to mi nije problem i znam da naplaćuju negdje do 150kn da mi slože komp ako odem kod njih ali mene zanima "ONLNE KUPOVINA"
udaljen sam od centra Zagreba nešto više od 50km
e sad slijede pitanja:
1. sad mene zanima ako ja sad odaberem plaćanje gotovinom preko interneta hoće li oni te sve odabrane komponente koje sam si ja složio u košaricu složiti u kućište i isporučiti na adresu kao gotovo računalo i naplatiti mi još zato što su to sve složili 150kn (neznam sad točno koliko je to slaganje konfe) ili će oni meni samo dostaviti sve komponente u kutijama (ne)raspakirane tako da si ja doma moram sam slagati komponente u kućište
nije da neznam složiti komp... ali uvijek mi je bolje da to naprave ljudi koji se puno više bave s tim tj. oni od kojih kupujem
2. e sad drugo pitanje, kako ću ja njima platiti gotovinom?
hoću li ja njima platiti sve kad mi dostave na vrata (znači prilikom isporuke) ili to moram najprije platiti sve preko interneta sa karticom pa tek onda očekivati dostavu ili se može odabrati jedna od te da dvije opcije, da se dogovoriš s prodavačima
molio bih nekoga tko zna sve o toj online kupovini da mi objasni malo opširnije kakav je slučaj kod Vemil-a a kakav je kod Acquisitum Magnum-a, pošto nije sve isto
hvala unaprijed