Online kupovina računala

poruka: 5
|
čitano: 3.256
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Online kupovina računala

postao sam ovo već u jednu temu ali nitko se ne javlja pa ću novu otvoriti

pošto se nikada nisam bavio online kupovinom i neznam kako to sve funkcionira molio bih nekoga da mi odgovori na pitanja koja ću postaviti i da što opširnije objasni to?

Uzmite u obzir da bi kupio kod Vemil-a ili Acquisitum Magnum-a

evo recimo ja se sad registriram na jednoj od te dvije stranice i sad si u košaricu dodam komponente i želim da mi dostave to poštom na adresu i da "PLATIM GOTOVINOM"... ono što znam je da je dostava negdje do 50kn ali to mi nije problem i znam da naplaćuju negdje do 150kn da mi slože komp ako odem kod njih ali mene zanima "ONLNE KUPOVINA"

udaljen sam od centra Zagreba nešto više od 50km

e sad slijede pitanja:

1. sad mene zanima ako ja sad odaberem plaćanje gotovinom preko interneta hoće li oni te sve odabrane komponente koje sam si ja složio u košaricu složiti u kućište i isporučiti na adresu kao gotovo računalo i naplatiti mi još zato što su to sve složili 150kn (neznam sad točno koliko je to slaganje konfe) ili će oni meni samo dostaviti sve komponente u kutijama (ne)raspakirane tako da si ja doma moram sam slagati komponente u kućište

nije da neznam složiti komp... ali uvijek mi je bolje da to naprave ljudi koji se puno više bave s tim tj. oni od kojih kupujem

2. e sad drugo pitanje, kako ću ja njima platiti gotovinom? 

hoću li ja njima platiti sve kad mi dostave na vrata (znači prilikom isporuke) ili to moram najprije platiti sve preko interneta sa karticom pa tek onda očekivati dostavu ili se može odabrati jedna od te da dvije opcije, da se dogovoriš s prodavačima

molio bih nekoga tko zna sve o toj online kupovini da mi objasni malo opširnije kakav je slučaj kod Vemil-a a kakav je kod Acquisitum Magnum-a, pošto nije sve isto

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Online kupovina računala
a da jednostavno nazoveš tamo i dogovoriš sve detalje!
C2D E6600 @3.2,4X1GB MUSHKIN 890MHZ,GAINWARD 8800 GTS 512
17 godina
neaktivan

Dobar prijedlog.

17 godina
neaktivan
ZVONJOLA kaže...
a da jednostavno nazoveš tamo i dogovoriš sve detalje!
 Točno tako
ali fora je u tome kamo nazoveš
negdje ćeš se jako teško dogovorit
a negdje će ići glatko kao na ''ULJU''

npr.
dok sam kupovao ja PC
meni nije trebala grafa jer sam je već imao ali su mitada htjeli naplatit gradnju
pa sam se dogovorio da ću kupit grafu ali bratu i da je ne ugrade u kučište i dogovor je preošao
nisu ugradili i nisam platio gradnju kučišta(ADM)
16 godina
Online kupovina računala

nazvao bih ja ali to je i problem... trenutno nemam telefon a s mobitelom nema šanse da zovem

nije meni problem platiti za slaganje konfe i platiti dostavu, ja bi da mi oni slože sve komponente u kućište i da dostave na moju adresu pa da ja njima na vratima platim sve toškove dostave i slaganje konfe..  inače mi je problem da idem tamo jer sam jako jako rijetko u zagrebu a stari mi radi od jutra pa nekad i do mraka a osim toga ne kuži se u tehnologiju ništa a kažem telefona sad nemam... neznam što da radim

EDIT: pa zar nikad nitko nije naručivao komp preko interneta i odabrao plačanje gotovinom?

čisto sumnjam da nije, sigurno netko je

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 21:21 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice