Msn poruke - brisanje

poruka: 6
|
čitano: 3.049
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Msn poruke - brisanje

da li  neko slucajno zna kako da na msn -u izbrisem sve poruke jer ih imam preko 6000 pojedinacno brisanje bi moglo potrajati satima hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Msn poruke - brisanje

jeli pričaš o windows live? Odnosno hotmail usluzi?

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
16 godina
neaktivan
4it kaže...

da li  neko slucajno zna kako da na msn -u izbrisem sve poruke jer ih imam preko 6000 pojedinacno brisanje bi moglo potrajati satima hvala 

Ispod "Primljeno" i pored "Pokaži" imaš kvadratić kojeg označiš i tako označiš sve poruke i onda pritisneš obriši.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
4it kaže...

Ispod "Primljeno" i pored "Pokaži" imaš kvadratić kojeg označiš i tako označiš sve poruke i onda pritisneš obriši.

da znam to ali izbrise samo nekoliko poruka a ne sve 

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

jeli pričaš o windows live? Odnosno hotmail usluzi?

da windows live !! 

15 godina
Msn poruke - brisanje

Znači ideš ovako, u par koraka, pratiš slike.

Prvo označiš ovaj mali kvadratić kvačicon ka šta je na slici jedan označen. Kad to učiniš označi se samo prvih 35 mailova, nakon toga odabereš "odaberi sve" koje se pojavi desno od te kučice (slika 2)

I na kraju ideš na označi kao > pročitano. Slika 3.

Prvi korak Prvi korak
Drugi korak Drugi korak
Treći korak Treći korak
That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice