Mozilla Firefox pitanja

poruka: 596
|
čitano: 238.393
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Mozilla Firefox pitanja
Coder256 kaže...
Prije mi se to nije događalo, ali sad sam stavio u addone Ghostery i trafficlight, pa mislim da bi mozda moglo bit do njih... Ali kad mi se ta potrošnja povećala restartira sam firefox jer se nije moglo radit na njemu i onda je sve nastavilo normalno bez povećanja potrošnje..

Help -> restart with addons disabled

Ponavlja li se isti problem? Ne? Problem su addoni (jedan ili više njih). Ako se događa i bez addona onda je gotovo sigurno jedna od stranica koje imaš otvorenim, pitanje je samo koja...

Marko :D kaže...

Jesi probao dodatak Memory Fox?

Memory Fox nije rješenje nego ublažavanje simptoma. Treba pronaći uzrok i eliminirati ga.

What Andy giveth, Bill taketh away.
15 godina
neaktivan
six_paths_of_pain kaže...

Prvo sa novim chrome na win 7 a sada i sa firefox na xp-u desava mi se da kad downloadujem nesto ili samo seedujem stranice na web browseru mi se znatno duze ucitavaju i po minutu. Cim iskljucim torrrente odma se vrati u normalu.

Ma šališ se? {#}

Ovo nema veze sa browserom (bilo kojim) nego sa načinom na koji mrežna komunikacija u operacijskom sustavu funkcionira. Torrent ti zaguši bandwidth i sav ostali promet (ne samo web nego i online igre) se odvija mnogo sporije. Ograniči brzine, *pogotovo* pazi da ti torrent klijent ne zauzme kompletan upload bandwidth jer se to lagano dogodi ako ga ne ograničiš.

Mislim sorry, ali ovo pitanje je kao da pitaš "zašto ne mogu brzo voziti po gradu kada je gužva u prometu?".

EDIT: evo opet neki patološki slučaj s palcima. Samo lupaj, za drugo i nisi...

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 22:44 (rustweaver).
12 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Ne moras pravit glupana od mene ako nisam strucnjak za internet. Da ti ponovim jos jednom to mi se dogadja tek u zadnjih desetak dana i prije sam skidao s torentima i seedovo pa nije bilo tih problema. Mogao si fino da kazes probaj ogranicit saobracaj i to je to.  

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Mze neki link za Mozila gde mogu da instaliram 64-bitne programe a da nije beta...imam problem ovih dana sa instalacijom nekih programa..

0 0 hvala 0
15 godina

Mozilla nikada nije izdala finalnu verziju 64-bitnog Firefoxa jer je (koliko god neki tvrdili i ubjeđivali u suprotno) nepotrebna!

Ako spadaš u ovaj tip osoba u zagradi evo ovdje imaš ne službenu verziju 64-bitnog Firefoxa (Waterfox)

11 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Hvala druze puno,ma meni ok bila "obicna" al sad na 64-bitnom imam probleme sa instalaciom nekih progarama,tipa jave,rara..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

pozz

Sta uraditi kad mozilla pocne na svaki link ili svako pretrazivanje izbacivati untrusted connection pa moram iznimke pravit da otvorim stranicu. Usput mozda nesto znaci al ne mogu da se konektujem na chat na fejsu stalno me izbacuje, cisto da navedem. Kad otvaram stranice s tabova sve je ok.

Sto se tice ovog weavera gore i njegovog guzva objasnjenja, cim sam instalirao utorrent sva zagusenja su nestala bez obzira da li dw ili upl ili oboje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 17:30 (six_paths_of_pain).

0 0 hvala 0
14 godina
six_paths_of_pain kaže...

pozz

Sta uraditi kad mozilla pocne na svaki link ili svako pretrazivanje izbacivati untrusted connection pa moram iznimke pravit da otvorim stranicu. Usput mozda nesto znaci al ne mogu da se konektujem na chat na fejsu stalno me izbacuje, cisto da navedem. Kad otvaram stranice s tabova sve je ok.

Sto se tice ovog weavera gore i njegovog guzva objasnjenja, cim sam instalirao utorrent sva zagusenja su nestala bez obzira da li dw ili upl ili oboje.

Pokušaj vratiti na "tvorničke postavke"
Help
Restart with Add-ond Disabled...

12 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Hvala na prijedlogu ali nije pomoglo. Skenirao sam komp sa  spybotom i odradicu sa avom i uradicu reinstall. Zanimljivo je i da na operi koju imam ono ko rezervu kad trazim nesto preko googla pise invalid certificate : opera cannot verify the indentity od www.google.com due to certificate problem itd. dok oni linkovi sa speed diala rade kako treba.

ed.

I poslije scana sa avg takodjer nema nista. Sad cu reinstal pa cu vidjeti sta bude.

2 ed. poslije reinstala nista iako sam uradio unins sa revo uninstalerom vjerovatno je negdje smjestila podake prije brisanja :(

3. ed

rijesio sam problem stimajuci time and date jer mi je iz nekog razloga bilo nastimano na canadu,

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 19:06 (six_paths_of_pain).

1 0 hvala 0
12 godina
Mozilla Firefox pitanja

Pozz,imam problem sa Windows XP.Imam instaliran na laptopu,mozillu i i Mozillu Firebird,i svaki put kada udjem u mozillu i odem na Facebook,nakon par sekundi,mi izbaci plavi ekran.Zna mozda netko u cemu bi mogao biti problem???

Upravo sam isprobao i sa ostalim browserom,kao Internet Explorer i svaki put kada udjem u face,samo se srusi sistem....

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 18:43 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mozilla Firefox pitanja

ja imam problem sa reprodukcijom videa na youtube..

uredno instaliraf adobe flash player ali neke videe neče uopće reproducirat.. na ostalim browserima rade normalno..

i ak kliknem na neki clannel da me pretplati, isto nema reakcije na klik.

help?

edit..

pobrisao sam sav historyi sad radi..

ali pitanje, zašto se to događa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 13:39 (ivanm75).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Primjetio sam jučer da mi se pojavljuje podcrtani zeleni tekst kod guglanja , instalirao sam ad block plus ali ne funkcionira.

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Pozdrav! Nabavio tablet, pa na njega instalirao Mozillu. Da li postoji mogućnost prebacivanja Bookmarksa s računala na tablet, radi lakšeg pretraživanja. Radi se o tabletu Prestigio 7.0 HD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Je li netko zna imali li ff addon hrvatskog rječnika? Znam da ima jedan ali on ne podržava zadnju verziju.

When all else fails - crowbar the fucker

0 0 hvala 0
14 godina
username kaže...

Je li netko zna imali li ff addon hrvatskog rječnika? Znam da ima jedan ali on ne podržava zadnju verziju.

Zove ti se " Hrvatski (hr - hr) ", dao sam ti sliku u privitku

15 godina
Mozilla Firefox pitanja

Imam jako puno važnih bookmarka i htio bih napraviti sigurnosnu kopiju svih njih(back up) tj. da se svako nekoliko automatski ažurira ta kopija negdje na internetu.
Kako bi to napravio?
tenkju

edit: nasao, ima li neki add on ili nešto slično da se to automatski obnavlja(backupa)?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 12:09 (meluka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Pozdrav, Jel još kome trza video na youtube-u u firefoxu kad je u full screenu, onako stane na par sec i čuje se zvuk ali slika stoji, i onda dođe na svoje nakon par sec. Chrome reproducira bez problema. Probao napraviti i hard reset i reinstal firefoxa. Opet isto. Nisam siguran ali mislim da ima veze sa zadnjim updejtom flash playera i da je od tada to počelo.

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 14:10 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mozilla Firefox pitanja

Za sigurno pohranjivanje bookmarka, šifri i svega ostalog, kao i za korištenje na raznim uređajima, trebate podesiti Sync. Trebati ćete otvoriti korisnički račun kod mozile, dobićete neki password i recovery key. Sinkronizacija dodatnih uređaja isto ide glatko, samo vas pitaju da na računalu koje je sinkronizirano upišete neki niz brojeva.

Ali, više o tome, a uz pomoć gugla ima na njihovim stranicama:

http://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-sync-take-your-bookmarks-and-tabs-with-you

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Anyone?

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marxone kaže...
sisko93 kaže...
marxone kaže...
jos uvijek mi izbaci pod novi tab ovo samo nema speed diala, postavljeno mi je kako si rekao(tj tako je i bilo)

update:

Prije svega obriši s računala Incredibar-Games EN Toolbar i Web Assistant

1. Provjeri u Add-ons Manageru (Extensions) ima li kakav add-on koji bi mogao biti povezan s tim tvojim MyStart
  2. U polje za unos URL-a upiši about:config
  3. Otvorit će ti se stranica na kojoj će pisati "This might void yout warranty!". Klikni na I'll be careful, I promise!
  4. U Search upiši browser.newtab.url, dvoklik na pronađeni rezultat i u otvorenom prozoru upiši about:newtab, zatim klik na OK.
  5. Ponovno u Search upiši browser.startup.homepage, te dvoklik na pronađeni rezultat i u utvorenom prozoru upiši about:newtab, OK.

u 5. i 6. koraku možeš kombinirati, 4. se odnosi na novi tab, dok je 5. za početnu stranicu

(umjesto about:newtab možeš upisati i npr. about:home, ili npr www.google.hr...)

svaka cast {#}

opet imam isti problem ali kad hocu promijeniti browser.newtab.url nakon ok mi nece prihvatiti promjenu nego ostane stari link 

u prilogu je slika

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 22:42 (marxone).
15 godina
neaktivan
marxone kaže...

opet imam isti problem ali kad hocu promijeniti browser.newtab.url nakon ok mi nece prihvatiti promjenu nego ostane stari link 

u prilogu je slika

Čini se da se kod tebe stvar malo zakomplicirala, obično je jednostavnije. Probaj ovako:

https://support.mozilla.org/en-US/questions/962167

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Skini AdwCleaner i skeniraj sa njim. Po završetku obriši sve što je pronašao i restartaj računalo.

0 0 hvala 0
15 godina
Mozilla Firefox pitanja

Primjetio sam da u zadnje vrijeme mi firefox zna na momente potpuno zablokirat da je nepodnošljivo surfat. To ne traje puno i najčešće mi se javlja kada idem ući u slike na googlu. Potpuno se zamrzne i onda moram pričekati otprilike minutu da se vrati u normalno stanje. A inače mi je sve normalno nego eto kad uđem u slike onda poblesavi a nekada i nije bitno šta je otvoreno, ona svejedno zabloka.

Gledao sam u procese, zauzeće memorije, a i CPU-a nije veliko, komp je čist, nema malwarea, temperature su u normali, od add-onova imam samo ADBLOCK, Avast Online Security, Ghostery, Memory Fox i Traffic Light. Još bi možda bilo dobro napomenit da mi se nekada potrošnja CPU (ukupna) popenje na +90%, što nikada do sada nije bio slučaj, a u procesima mi nijedan ne koristi toliko cpu-a (firefox većinom ali samo ~40%). Također sam provjerio na Speedtestu brzinu i uredna je.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Pozz, imam pitanje kako da maknem alatnu traku da mi je samo na "new tab"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

pozdrav ljudi u zadnje vrijeme mi Mozilla užasno šteka, neznam dali je tko još to primjetio ali cak je nemoguce otvarat neke stranice, kako treba. dok google chrom radi bez problema, jako puno godina koristim mozillu tako da neznam dali ce se ovo popravit ili da prelazim an chrom.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mozilla Firefox pitanja

Pa samo od sebe neće, probaj brisati cache, ili napraviti potpunu reinstalaciju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

I meni isto trza novi firefox, dosta je lagi :S ...i jel se jos nekom zna desit da mu onak sve stane na par sekundi..i onda izbaci onu poruku kao Stop plugin, ili continue..pogotovo kad se gleda nešto u flashu. Danas sam napravio kompletan reinstal pa će mo vidjet jel to riješilo problem.

(evo OVAKO se pojavi , i nakon toga se sve crasha )

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 22:39 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mozilla Firefox pitanja

Ovako:

Pošto imam problema sa količinom slobodnog prostora na C: disku, da li bi mogao prebaciti Profile folder od Mozzile na D: disk i kako?

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozilla Firefox pitanja

Jel zna netko kako riješiti ovaj problem? Ovo mi iskače svakih nekoliko minuta.

0 0 hvala 0
17 godina
Meni zna isto tako nekad biti ali onda se samo od sebe popravi, a mozda je i do firewall-a, probaj ga na momenat iskljucit pa onda ponovo pokrenut FF i vidi da li ce ti se uspijeti sinhronizirat.
Ako ne koristis sinkronizaciju onda mozes to iskljucit.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice