Jeli netko u posljednjih par dana primjetio probleme, odnosno neodazivanje Firefoxa, naravno zajedno u sprezi sa Flash playerom. Žalosno, opet, da imam sa FF-om problema, a koristim ga od verzije 2, a da ne pričam o automatskom updateanju koje nikad nije radilo, i famoznoj Partial update ... . Win7 x64/Firefox 19.0.2. Ili jednostavno da se strpim, odnosno pređem na Chrome, a pošto mi je Internet browser najviše treba radi posla, a nemogu kontrolirati što se u pojedinom tabu nalazi, i pređem na Mac.
UPDATE: Smeće upravo skida kompletni update, "partial update... Firefox now will download complete update blah, blah". Slao masu puta i screenshootove supportu, čak i s molbom, da bi platio par desetaka za funkcionalan browser, ali bez ikakvog odgovora. Što je najsmješnije, problemi samo na PC-u, na koleginom Prou radi sve kao od šale. Tužno. Izgleda da budem se morao naviknuti na Chromeov workflow, najviše će mi nedostajati Dev Tools.. kao i činjenica da na Chromeu, za tričavu radnju kao što je otvaranje homepagea u novom tabu, moram koristiti ekstenziju. Đeez, i onda mi netko kaže da je tehnologija napredovala. Blah, blah, blah, rado bih se vratio u doba dok se je browser zvao Netscape, i plaćao se.
UPDATE No.2: Kao što sam i mislio, nakon full updatea, Firefox uopće ne radi. Masa plaćenog softvera na produkcijskom računalu, i onda mi besplatni browser ne radi. Trenutno pišem ovo iz Chromea. Radi. Prije nego napišem odulji blog i zaljepim linkove na službene Fx profile, zamolio bih cijenjeno pučanstvo, kako da dođem do ziljuna svojih tagiranih bookmarksa, i da ih uspješno importam u Chrome?