Mozilla firefox mi ovo blokirala

poruka: 27
|
čitano: 3.084
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Mozilla Firefox mi je ovo blokirao.

Ovo mi je sve dobro radilo do danas.Danas mi je Mozilla Firefox ovo blokirao.Kako ovo ponovo aktivirati?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2018 13:21 (soniman).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mozilla firefox mi ovo blokirala

Nije ti Firefox blokirao već Partis; poruka ti lijepo govori da nemaš dovoljan ratio, pa zbog toga moraš pričekati 35 sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2018 13:24 (Marko :D).
15 godina
odjavljen
Marko :D kaže...

Nije ti Firefox blokirao već Partis i poruka ti lijepo govori da nemaš dovoljan ratio, pa zbog toga moraš pričekati 35 sekundi.

Nije problem u čekanju ovih 35 sekundi,već je problem što to odbrojavanje koje je do sad normalno funkcioniralo je zablokirano.

14 godina
neaktivan

U tom slučaju, osvježi stranicu (CTRL+F5). Ako ti odbrojavanje i dalje zapinje, onemogući dodatke u pregledniku, pa probaj ponovno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2018 13:29 (Marko :D).
15 godina
odjavljen

U tom slučaju, osvježi stranicu (CTRL+F5). Ako ti odbrojavanje i dalje zapinje, onemogući dodatke u pregledniku, pa probaj ponovno.

Osvježio sam stranicu,a dodatak nije ni jedan aktivan, i dalje je sve po starom. U drugim preglednicima radi sve normalno.

14 godina
neaktivan

Počisti cache i kolačiće.

15 godina
odjavljen

Očistio sam i dalje ništa.

7 godina
protjeran

Pritisni CTRL + SHIFT + J na odbrojavanju i slikaj dobivenu konzolu.

Ti, Sibila, moja prva ljubav!
15 godina
odjavljen

Evo uslikao sam

14 godina
neaktivan

Ovo je beskorisno; otvorio si je dok si bio na forumu. Moraš otići na stranicu na kojoj ti se problem pojavljuje i tamo otvoriti konzolu, te napraviti screenshot.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2018 14:05 (Marko :D).
7 godina
protjeran

(Polu)rješenje, ali pokušaj se prijaviti u privatnome prozoru i vidjeti što se onda događa.

14 godina
neaktivan
Mary Sue kaže...

(Polu)rješenje, ali pokušaj se prijaviti u privatnome prozoru i vidjeti što se onda događa.

Ovo mi je malo čudno; rekao je kako "dodatak nije ni jedan aktivan", a blokiran mu je Google Analytics i oglasi... 🤔

15 godina
odjavljen

Ovo je sad sa ove problematične stranice

14 godina
neaktivan

Na ovima sada vidim samo Facebook, YouTube i Bug; nema ni traga Partisu. Otvori to problematičnu stranicu u anonimnoj kartici i onda ponovi postupak. Bilo bi poželjno da zatvoriš sve ostale stranice ili da ih za to vrijeme posjećuješ u drugom pregledniku.

7 godina
protjeran

A-ha... Rekoh ti, pokušaj u privatnoj kartici.

15 godina
odjavljen

Mislim da je sad samo sa partisa.

14 godina
neaktivan

Sad je s Partisa, ali jesi li na toj istoj stranici koja ti odbrojava? Nema smisla postavljati screenshot konzole od početne stranice. 

15 godina
odjavljen

Ovo je sa stranice koja bi trebala odbrojavati.

7 godina
protjeran

A jesi probao ono kamenjarsko rješenje - uninstall, brisanje foldera i svega u njemu, ako ostane i nova instalacija ?

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Seronja nezauzet kaže...

A jesi probao ono kamenjarsko rješenje - uninstall, brisanje foldera i svega u njemu, ako ostane i nova instalacija ?

a to je ono zadnje,ako ništa drugo ne pomogne.

14 godina
neaktivan

Imaš nešto što blokira skripte. Imaš li možda uključenu zaštitu praćenja u pregledniku? Ako da, isključi je i probaj ponovno.

15 godina
odjavljen

Imaš nešto što blokira skripte. Imaš li možda uključenu zaštitu praćenja u pregledniku? Ako da, isključi je i probaj ponovno.

Nije uključena ova zaštita, izvršio sam i unistall mozille sa čišćenjem ostataka i ponovo je instalirao ali ništa ne pomaže.

16 godina
odjavljen

U kojim drugim preglednicima sve radi? Koji Windows imaš?

Ako ti radi Chrome i Opera, a ne radi Firefox i IE, te imaš Win7, onda je do root certifikata na Windowisma.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Imam win 7, a radi na svim preglednicima osim mozille,a što je interesantno radilo je i na mozilii sve do danas,

15 godina
odjavljen

I to izgleda nije samo slučaj kod ovog partisa,već i kod svi drugi servisa za download koji koriste ovo odbrojavanje,tražio bi po internetu ali ne znam kako bi ovaj problem formulirao npr. na engleskom.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Riješio sam i to povratom sustava na prethodno stanje, hvala svima na pomoći.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Možda ovako? Uključiš mozillu i upišeš about:misconfig i pojavi se : This might void you warranty pa samo klikni na :  I accept the risk. U searc bar upišeš: root i dolje niže potražiš : security. enterprise_roots.enebled i dvoklikom false pretvoriš u true i riješiš se problema da ne moraš vraćati cijeli sustav. 

Paps

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice