- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije ti Firefox blokirao već Partis; poruka ti lijepo govori da nemaš dovoljan ratio, pa zbog toga moraš pričekati 35 sekundi.
Nije ti Firefox blokirao već Partis i poruka ti lijepo govori da nemaš dovoljan ratio, pa zbog toga moraš pričekati 35 sekundi.
Nije problem u čekanju ovih 35 sekundi,već je problem što to odbrojavanje koje je do sad normalno funkcioniralo je zablokirano.
U tom slučaju, osvježi stranicu (CTRL+F5). Ako ti odbrojavanje i dalje zapinje, onemogući dodatke u pregledniku, pa probaj ponovno.
U tom slučaju, osvježi stranicu (CTRL+F5). Ako ti odbrojavanje i dalje zapinje, onemogući dodatke u pregledniku, pa probaj ponovno.
Osvježio sam stranicu,a dodatak nije ni jedan aktivan, i dalje je sve po starom. U drugim preglednicima radi sve normalno.
Počisti cache i kolačiće.
Pritisni CTRL + SHIFT + J na odbrojavanju i slikaj dobivenu konzolu.
Ovo je beskorisno; otvorio si je dok si bio na forumu. Moraš otići na stranicu na kojoj ti se problem pojavljuje i tamo otvoriti konzolu, te napraviti screenshot.
(Polu)rješenje, ali pokušaj se prijaviti u privatnome prozoru i vidjeti što se onda događa.
(Polu)rješenje, ali pokušaj se prijaviti u privatnome prozoru i vidjeti što se onda događa.
Ovo mi je malo čudno; rekao je kako "dodatak nije ni jedan aktivan", a blokiran mu je Google Analytics i oglasi... 🤔
Na ovima sada vidim samo Facebook, YouTube i Bug; nema ni traga Partisu. Otvori to problematičnu stranicu u anonimnoj kartici i onda ponovi postupak. Bilo bi poželjno da zatvoriš sve ostale stranice ili da ih za to vrijeme posjećuješ u drugom pregledniku.
A-ha... Rekoh ti, pokušaj u privatnoj kartici.
Sad je s Partisa, ali jesi li na toj istoj stranici koja ti odbrojava? Nema smisla postavljati screenshot konzole od početne stranice.
Ovo je sa stranice koja bi trebala odbrojavati.
A jesi probao ono kamenjarsko rješenje - uninstall, brisanje foldera i svega u njemu, ako ostane i nova instalacija ?
A jesi probao ono kamenjarsko rješenje - uninstall, brisanje foldera i svega u njemu, ako ostane i nova instalacija ?
a to je ono zadnje,ako ništa drugo ne pomogne.
Imaš nešto što blokira skripte. Imaš li možda uključenu zaštitu praćenja u pregledniku? Ako da, isključi je i probaj ponovno.
Nije uključena ova zaštita, izvršio sam i unistall mozille sa čišćenjem ostataka i ponovo je instalirao ali ništa ne pomaže.
U kojim drugim preglednicima sve radi? Koji Windows imaš?
Ako ti radi Chrome i Opera, a ne radi Firefox i IE, te imaš Win7, onda je do root certifikata na Windowisma.
Imam win 7, a radi na svim preglednicima osim mozille,a što je interesantno radilo je i na mozilii sve do danas,
I to izgleda nije samo slučaj kod ovog partisa,već i kod svi drugi servisa za download koji koriste ovo odbrojavanje,tražio bi po internetu ali ne znam kako bi ovaj problem formulirao npr. na engleskom.
Riješio sam i to povratom sustava na prethodno stanje, hvala svima na pomoći.
Možda ovako? Uključiš mozillu i upišeš about:misconfig i pojavi se : This might void you warranty pa samo klikni na : I accept the risk. U searc bar upišeš: root i dolje niže potražiš : security. enterprise_roots.enebled i dvoklikom false pretvoriš u true i riješiš se problema da ne moraš vraćati cijeli sustav.